Кухиња острва Идеје за мали простор погодан

кухињски отвори идеја мали стол кухињски сто

Кухињске идеје за мали простор

Можете припремити припрему јела брже и ефикасније захваљујући иновативном кухињском острву. Дефинитивно ће проширити ваш радни простор и представити свој стил декорације у кухињи. Пратите нас и погледајте нашу галерију слика да бисте се уверили!

  Острво са отвореном оставом - мобилно

кухиња оток идеје мали простор мобилни мобилни метал
Можете визуелно побољшати изглед ваше кухиње комбинацијом отвореног и затвореног простора за складиштење. На пример, ово мало острво има трио затворених врата - кабинети се користи за чување све од порцелана јела у есцајга и два отворена полице, где су користили често даје куваре. Чврсти острво ће бити на свом месту, они би надвладају дизајн малом кухињом, али овај мали острво са отвореним полицама - обасјава чини собу и прозрачно.

 Искористите ограничен простор у кухињи са мобилним кухињским острвом. Ова мобилна јединица пружа додатни простор за припрему оброка када је то потребно, али се може уклонити како би се промовисао ефикасан проток саобраћаја у просторији. Глатка површина острва савршено се уклапа помоћу апарата од нерђајућег челика и сјајних хромираних фитинга.

   Тиха у стилу сеоске куће

кухиња острва идеја мала соба земља стил

Ово мало острво је годинама напуштено и заборављено у тајном подруму. Сада мења цео изглед кухиње. Оваква површина сунчане просторије даје карактеристику куће за одмор. Оригинални панел је замењен новим црним сапуном, окрећући острво острва у запањујућу жаришну тачку.

    Све је у детаљу кухиња острва идеја детаљи мале собеДизајн мале кухиње може бити прави изазов. Ови посједници су максимално искористили ограничени простор дугим, уским отоком који је опремљен стилом и функцијом.

Модеран кухињски оток

кухиња острва идеје мала соба стил намјештаја

Детаљи креирају класичну атмосферу у овој кухињи. Баш као што је намјештај около такође осетљиво острво са видљивим стопалима, карактеристика кухињског намештаја из прошлости. Радна плоча од нерђајућег челика одражава оближње уређаје, додајући неочекивани додир модерног стила традиционално створеном простору.

    Елегантно решење

кухиња оток идеје мала космичка кожа елегантна

 Дугачко, витко острво осигурава ефикасан проток промета у затвореној кухињи. Неколико кувара може радити на овом острву у исто вријеме, а ту је и удобан бифе за обичне играче. Ладице са једне стране острва пружају довољно простора за складиштење, док је уграђена микровална пећница са друге стране.

  Мобилна радна плоча

кухиња оток идеје мали простор мобилни

У кухињи ове величине, чак и најмањи интегрисани оток би добро урадио. Умјесто тога, власници кућа су желели да интегришу месарску блокаду са ограниченим могућностима складиштења, али очигледно су то учинили са пуно стила! Мали стол у средини собе може послужити као додатни простор за припрему јела, али може бити сакривен у оближњој ниши када вам више није потребан.

Мали оток са објектима за складиштење

 спремити кухињске ормаре дрвене мале просторије

Чак и најмањи оток може се похвалити низом креативних могућности складиштења. Овај елегантан, стилски острво има три ормарића и спремишта за предмете као што су сандуци за торте и пећнице за печење. Велика ладица са једне стране острва садржи кутију за отпатке.

Винтаге Блоцк Исланд

Винтаге старомодна кухиња дизајн сунцокрета

Стари месар блок служи као мали оток који допуњује ову малу кухињу естетски. На једној страни острва налази се стара обојена столица, што још више побољшава тржиште брава.

мобилни

Кухињски дизајн удобни роло дрво бар столице

Мобилна колица за куповину омогућавају ефикасан проток саобраћаја у овој сјајној соби. Мали тепих испод колица спречава клизање током употребе.

  Рустик шарм

рустична земља стил шарм малом кухињом

Дрвеним острвом додаје се рустични шарм и додатни објекти за кување у малу кухињу. Велика ладица обезбеђује простор за складиштење у пространој кухињи, а отворена полица обезбеђује посуде и таблете за преглед.

Суптилна елеганција

елегантни рустикални традиционални метални бели кухињски ормари

Елегантна столица служи као привлачна у традиционално опремљеној кухињи. Рустични лустер изнад острва наглашава старински изглед.

Дрво острво - дрвена кухиња оток дрвене тамне мале кухиње дизајн

Преовлађујућа површина указује на старост табеле која је највјероватније пронађена на тржишту брава. Отворена полица испод острва нуди простор за складиштење кухињског прибора.

 Танак и елегантан
Купио се са бувљака, овај уски оток се савршено уклапа у кухињу старинског изгледа.

мали танки стилски дизајн кухиње дрво осликано старомодним

20 модерних кухиња оток дизајна
Кухињски оток и полуострво
Предивне идеје за кухињу са седиштима
15 живописних идеја кухиња за ваш стан