22 оригиналне и практичне идеје за изглед кухиње

Кухињски подови планирају зидни зид од црног намештаја

 Корисни и функционални савети за планове кухиња

 У кухињи која има неколико врата најбоље решење је било стварање острва. Просторија је 6,60 Кс 3,90 м и може се подијелити на 5 зона: кување, складиштење хране, печење, доручак и припрема оброка + уредјење. Потребни су били широки коридори између појединачних области за добар кретање у кухињи и ван ње.

Подручје, које је у ствари домен куварске кухиње, смештено је у засебну нишу и није удаљена од претученог стаза. Кувар и гости се лако могу спојити на острву, са бочним кућиштем умиваоника. Ту су и места за вечеру заједно.

Фрижидер и микроталасна рерна налазе се на супротној страни острва, погодни за оне који желе узети напитке и грицкалице током припреме оброка. Остава у углу је на истој удаљености од острва или фрижидера, тако да је храна приступачна и опипљива.

Острво је дизајнирано великодушним линијама радне плоче, насупрот томе налази се куварски блок - идеје за планове кухиња

 кухињски подови планирају лампице са белим кухињама
 Само неколико метара од суседне гараже - ово чини ову кухињу довољно широком за острво које се налази на централном месту плоче. Просторија такође има добру вентилацију на тај начин, што чини друге уређаје за вентилацију непотребним. Они би били само визуелна препрека у центру кухиње.

Острво је дизајнирано великодушним линијама радне плоче, насупрот томе налази се куварски блок. Постоје умиваоник, машина за судове, фрижидер и микроталасна пећница. Ова комбинација најважнијих кухињских апарата - широм плоче - штеди кухару пуно енергије.

Радна површина је 4,50 к5,40 м, отворена је за трпезарију у којој можете организирати неформалне оброке или забаве. За остале званичне прилике, трпезарија је на располагању.

План плоче у облику слова Л, који је веома популаран у модерном дизајну

Кухињски подови планирају дрвене идеје подне обојене плочице са огледалом у кухињи

Ова кухиња има плочасти план отока у облику слова Л који је постао веома популаран у модерном дизајну. Конфигурација се састоји од дугог острва окруженог са две стране стварне кухиње, тада је простор углавном отворен са једне стране до суседних подручја. У овом случају, подела дели кухињу из трпезарије. Две собе задржавају свој идентитет.

Дуги Л-облик острва кухиње раздваја простор у 2 зоне - један за кување, припрему хране и чишћење, а други за чување хране. Острво служи као заустављање, заустављање између зона.

Овај распоред је такође погодан за неколико кувара и помоћника, јер је за све довољно простора за складиштење. Гости који не помажу могу разговарати на острву са онима који имају нешто да раде.

 Острво је заједничко подручје, простор за припрему хране

кухињски подови планирају дрвену кухињу оток идеја компактан практичанОвај план је Л-облик идеја веома близу, али постоји скраћење реза ноге Л. Због тога креће у 3.60 к 5, 40 м велика кухиња лакше и отвара се живима / Фамиелиенраум.

Острво је заједничко подручје, кувана соба са стране кувара, гдје се у вечерњим сатима налазе и гости, гледаоци и цасуал посјетитељи. Кратак пролазак између кухиње и трпезарије служи као остава. У њој се налази вински подрум гдје се чувају винске боце и чаше.

Ово је галерија плус острвски објекат - планови на кухињском поду

Кухињски подови планирају дрвену кухињу острво беле боје доминантне боје столице црне

 Ово је галерија плус острвски објекат на врху, са једним зидом класичне кухиње спојене са паралелним острвом. Резултат је први корак ка ефикаснијој ефикасности кухиње.

Кухињски апарати - умиваоник, машина за судове, хладњак и микровална пећница су у непосредној близини једни на другом на истом зиду са кухињом на острву. Острво нуди доста простора за складиштење, као и седење и хладњак вина.

Насупрот старијим кухињама за кухиње, које се у принципу налазе у задњем делу куће, ова 3 Кс3, 30 м велика кухиња је дио великог плана собе, који укључује дневне, благоваоне и породичне собе.

 Са 40 инча између радних површина, једна особа мора да уради само један корак да дође до следећег прекидачакухињски подови планирају дрвене идеје светле практичне компактне

 Узмите Галлеи Плус Исланд план и додајте трећи одељак - дугачак стол за трпезарију - онда ћете добити трифету ефикасности кухиње у соби 5.10 Кс 6.60 м. Овај дизајн заснован је на правилу од 40 инча и прилагођен је неким ресторанима. Са 40 инча између радних површина, једна особа мора да уради само један корак да дође до следећег прекидача.

Острво такође нуди добро сједење за вечеру, с једне стране је стол за 6 до 8 особа.

Са становишта кувара, простор са фрижидером и судопром ствара танки троугао, а потапајући филтер на плочи такођер штеди непотребно померање напред и назад кроз кухињу.

Овај подни план пружа простор за додатне површине на радној површини и широк је отворен за суседну трпезарију

Кухиња пода планира лагану компактну опрему од дрвеног бијелог пода

 Околина централног острва од више од једног Л и мање од једног У, овај подни план може примити више радног простора и широк је отворен за суседну трпезарију.

План је јасно подељен, фрижидер и остава чине простор за складиштење хране. Још један простор је планиран за чишћење, са судопером и машином за прање посуђа, а затим долази и подручје припреме хране, за кување, које је само на дугачком зиду. Микровална пећница је скривена са стране кувара на острву.

За неформалне оброке, овдје је мала благоваоница на једном крају собе, са погледом на прозор чак и. У службеним приликама идите директно у суседну трпезарију. Отворени простор између њих је идеално место за госте да разговарају са чашом за вино у руци.

 Кухињски подови - зид садржи фрижидер, штедњак и уграђену пећницу

кухињски подови планирају идејно стакло предњи кухињски судопер

Ово је уствари плочасти план у облику слова У који комбинује ефикасност и познавање кухињске кухиње са отвореношћу савремених грађевинских планова.

На зиду налази се фрижидер, шпорет и уграђена пећница. Ту је и пролазак умјесто суседног дневног боравка, који има веома практичну функцију, нарочито на обједињавању породица и прославама.

Судопер дели други зид са машином за прање судова у коме се формира погодна зона чишћења.

Острво на 2 нивоа завршава кухињу величине 3,90 Кс 5,40 м која нуди простор за кувара, припрему хране / пића и гостински бар. Од острва, шеф кухиње може бити и остати дио забаве у дневној / трпезарији.

 Апарати на острву - умиваоник, шпорет, фрижидер - формирају савршени правоугаони троугаоКухиња подиже практичну идеју о бијелој опреми

Овај план Л-плус острва представља епитомизацију ефикасности и једноставности. Апарати на острву - умиваоник, шпорет, фрижидер - формирају савршени правоугаони троугао тако да кувар има једноставан приступ до три главна кухињска апарата.

Наравно, када је кухиња отворена за животну / породичну собу, острво природно привлачи госте, али њихова величина штити простор за кухање. Фрижидер је позициониран тако да свако - члан породице или гост - може узети нешто из ње без уласка у зону кухања.

Острво је практично кухиња по себи, са умиваоником, машином за прање судова, фрижидером, фиокама и микроталасном пећницом

трпезарија кухиња монохроматски хроматске боје прозори светло свјетло

У плану плочице у облику слова У око острва је веома популаран у кухињи, а двије дуге ноге У у овом простору од 4,50 Кс 5,7 м су екстра дугачке, екстра величине да одговарају отоку у центру.

Острво је практично кухиња по себи, са умиваоником, машином за прање судова, фрижидером, фиокама и микроталасном пећницом, а све то се надовезује са неколико седишта на једном острву. Савршено је мјесто за децу и госте да служе себи док кувари раде на два дуга зидова. Један зид је за кување - ту је и плоча и засебна пећница - док је супротни зид намењен за чишћење, простор за умиваоник и машину за прање су.

Фрижидер у углу доступан је свима. Станица за пиће, опремљена другом умиваоником, уграђеном апаратом за кафу и хладњаком за вино, испуњава кратки крај У.

Планови кухиње - стаклене површине

кухиња плочасти систем бело намештаја црно стакло текстуре

 Ово је ретки план тла у облику слова П, са својим карактеристичним елементом - полуострво - полуострво, енглеска реч почиње словом П.

Полуострво повезује дио у облику слова Л са супротним зидом и острвом. Једна нога Л је зона кувања на којој је монтирана плоча за кухање, са две уграђене пећнице. Друга страна Л је зона чишћења у којој се налази умиваоник и машина за прање судова. Супротни зид се користи за складиштење хране, с хладњаком и замрзивачем на једном крају и остава на другој. На полуотоку се налази кабинет, али доље је и микроталасна инсталација.

Острво је погодно за разне активности - овде можете радити, организирати неформалне оброке са породицом и пријатељима или само причати.

 Дизајн кухиње у облику слова Л - дрвени намештајДизајн кухиње у облику слова Л у облику дрвених тамних кухиња

Облик овог подног плана је нешто више од Л, али не и У. План је сличан оном кухиње кухиње. Одмах се издваја, нема острва овде.

 Ширина ширине 3,30 м, простор је био сувише уски да би се овде створило типично острво. Ширина се онда надокнађује за дужину - кухиња је дуга 6 метара. Ово омогућава изградњу дугог зида у кухињској зони. На крају собе такође користите природно светло, где имате предиван поглед са прозора.

 Кухиња има плочу у облику слова Л и допуњена је малим острвомкамени зид уградни камин бела трпезаријска столица кухиња радна плоча

Архитектура често диктира облик кухиње. У овом случају, власници куће су желели да стари масивни камин из 18. века изграде кућу, тако да су створили 10Кс 7.80 м велику комбиновану кухињу и трпезарију, која се налази на обе стране огњишта и поред дневне собе.

Кухиња има плочу у облику слова Л и допуњена је малим острвом. Налази се поред камина и нуди додатни радни простор и простор за складиштење. Кућни власници и гости могу слободно кретати између кухиње и трпезарије, наравно око камина.

 Судопера "плута" у средини просторије позиционирана у ресторанумодуларна кухиња кухиња трпезарија плави кухињски намештај кухиња подне планове

Радна површина ове кухиње је ефикасна 2 зидна кухиња, са фрижидером, шпоретом и пећницама, насупрот умиваонику. Судопера "плута" у средини просторије позиционирана у ресторану. Затим следи миран прометни зон, који је отворен за трпезарију.

 Одвоји простор за трпезарију од кухиње помоћу преградног зида

систем подног плана кухиње оригинални планови кухиње

Мало људи жели да њихова кухиња буде потпуно одвојена од трпезарије, а сви не воле да виде две собе повезане. Постоји решење - подела! Она ствара јасну границу између кухиње и трпезарије и чува отвореност соба.

 Овде на крају унутрашњег зида налази се трпезаријски бар који повезује кухињу с сусједном дневном собомнајсавременија кухиња сјајна оригинална дрвена подна плоча беле кухиње

 Галија - Кухиње су обично веома пријатне, што наравно не значи да морају бити мале. Овде на крају унутрашњег зида налази се трпезаријски бар који повезује кухињу с сусједном дневном собом. На другом крају кухиње су врата која воде до трпезарије.

Један прозор осветљава читаву зону чишћења

кровни прозор са црном кухињом

 План плоче ове простране кухиње одређује локација једног прозора који освјетљава читаву зону чишћења. Кухиња се отвара у отворену трпезарију, има довољно простора, можете се срести за разне прилике, забавити и наравно укусно кување и јело!

Острво кухиње у средњој зони

поставити кухиње дизајн идеја плана идеја кухиња кабинет кухиње подне планове

Уз острво у средини, ова кухиња има грубу плочу у облику слова У. Плоча се налази на једној страни острва, а друга је за сједење гостију.

Трпезаријски сто и столице су у средини

трпезаријски простор зидне јединице кухињски прибор жуте боје кухињски подови

Храна је у фокусу већине кухиња, али је буквално центар пажње овдје - стол за ручавање и столице постављају се тачно у сред скоро квадратних 4.80 Кс 4.50 метара простора.

 Компактна, бела кухиња погодна за младу породицу

доминантни нагласак бијели модуларни систем дрвени стони кухињски подови

У облику слова У често отвара кухињу у трпезарију или породичну собу, али у овој кухињи од 6 до 4 метара то није случај.

 Бела, практична кухиња декорисана у ретро стилу

бело намештаја кухиња свеже воће идеја дизајн оригинални планови кухиње

Многе кухиње у облику слова У садрже острво у средини, у којем се налази и микроталасни и хладњак вина.

              Кухињски подови планирају систем кухињског намештаја од дрвета