Мале кухиње Идеје и решења за ниске прагове

Идеје у малим кухињама пере ниске прозоре

Велика решења за ниске прагове

Долазим из града у којем су већина кућа историјска блага. Због тога се већина екстеријера не може променити. Једна од карактеристичних знакова су ниске прагови. Пошто сте смештени оригинални самостојећи ормани и пећница.

Тада је била одлична идеја, али данас је проблем. Како бисте могли разумно планирати вашу кухињу ако су ормани виши од прагова?

Вјероватно најнеповољнија ствар коју можете учинити је поставити кабинете изнад прозора, тако да ви више немате приступ свјетлосним отворима. Стога стварате нешто попут бездака, тако да место где се смеће скупља, ви никад више не видите. Поред тога, задатак је веома компликован ако желите да очистите прозоре.

Идеје за мале кухиње - плутајући ормари

Мале кухиње замишљају кухињу са кухињским ормарићима
Сигурно ћете желети да поставите умиваоник испред прозора. Ако праг треба да буде низак, онда пливајућа банка може бити веома корисна. Не само да изгледа одлично, већ и обезбеђује приступ доњем прозору.

У овој савременој кухињи сте се такође побринули за даљину од прозора. Ово је лијеп и практичан дизајн елемент.

Ставите намјештај у употребу

Идеје мале кухиње у ниским прозорима праве идеје кухињских острва

Ово је још флексибилније решење, које се добро уклапа у традиционалну кухињу. Користите радну површину уместо ормара. Ако је улагање у ниске области важно, размислите да их поставите на ваљке.

Ова историјска Челси (Вермонт) кухиња приказује одговарајуће кутије испред прозора. Оне се могу инсталирати одмах испод прозора. Њихов облик је лепши и интересантнији од 91-центиметарских високих ормара.

кухињска кухиња Кухиња мале кухиње ниских пултова зидног зрна узоракКреирајте додатне прозорске седишта

Мале кухиње замишљају клупу за сједење на углу

Многе кухиње, чак и оне из 60-их и касније, имају низак прозор иза лавабоа који су погодни за трпезарију. Током конверзије покушали су да добију више места на острву уместо сто. Ако и тражите то, онда бисте требали допунити ормаре са одговарајућим прозорским прикључцима који се постављају уз зид. Такође ће се уклапати испод ниског прага и обезбедити више простора за складиштење и складиштење.

Бар за доручак би био још један начин да се крећете око дугог прозора. Такође се може користити као површина за припрему.

Мала кухиња идеална за ниске прозоре бар бар бар бар

Измените типичан изглед

стари стан Идеје за мале кухиње ниске прозоре

У кухињи, равна, уграђена кутија обезбеђује равнотежу између различитих прозора. Оно што је некад било проблем може се испоставити као лијепо решење у другим случајевима.

У следећој методи пронашли смо сасвим другачији исход из ситуације. Направио је полуоток за кабинет с умиваоником и поставио је вертикално према зиду. Један се не сусреће са проблемима са високим орманима и малим полугом овде. Прозорска седишта се тачно уклапају под прозор. На левој страни је балансиран са ормарићима стандардне висине.

Мала кухиња идеална за ниске прасине

Ова нова кућа изграђена је у винтаге стилу. То би било још једно могуће решење за историјске кухиње. Ако поставите острво далеко од зида и коришћење унутрашњег зида као површине лежаја, аранжман може да заузме централно место између прозора. Сами прагови се користе за чување плоча.

Трпезарија Мале кухиње Идеје ниских прозорских прагови рустикални

Имате ли ниске прагове код куће? Да ли је једно од ових решења погодно за вас?