15 занимљивих и практичних идеја за старомодне кухиње

стари кухињски кухињски зид од цигле

Винтаге Китцхен Идеје - практичне идеје за старомодне кухиње

 Погледајте како винтаге кухињски предмети могу створити топлу и пријатну атмосферу у било којој кухињи! Пратите нашу живописну галерију слика и видећете себе!

 Винтаге стил је чист у овој реновираној кухињи, захваљујући коришћеним материјалима.

Нови зид од опеке иза кухињске пећи подсећа на колонијалну еру, иако плоча комбинује гас и електричну пећницу. Украсни огртач камина сакрива поклопац и фитинге, бронзана светла и облога тепиха за земљу довршавају изглед.

Старомодне кухиње с погледом на пећ стари украсни кухињски орманиОва кухиња дугује свој сјајан изглед старим белим кухињским ормарићима. Зид од стаклених ормара је централно лоциран овде, одмах се ухвати у очи и подсјећа на превелике класичне јединице за складиштење из прошлости. Кроз застакљена врата можете видети прекрасну колекцију стакла и посуђа.

   Кухиња са класичним детаљима старе модне кухиње елементе класичних мотива

Мали детаљи омогућавају удобност ове кухиње. Погледајте како огњиште изгледа овде и чини нас да се осећамо као да смо у кући за одмор. Традиционални једноставни ормани и винтаге судопери довршавају функционалну једноставност овде. Под у облику опеке завршава изглед.

Електрична кухиња у класичном стилу старе кухиње еклектичан стилЕкспериментишите са различитим старинским структурним елементима како бисте изразили свој стил у кухињи. Ова свежа и прозрачна кухиња почиње са старинским елементима на врху, на плафону, са мрежом у бијелој боји. Светла за висе побољшавају старомодан осећај луксуза, а примитиван кинески олтарски стол служи као кухињско острво. Његова рустикална површина дрвета у контрасту са глатким апаратима од нерђајућег челика. Барске столице су тапациране крокодилном кожом, што је још један елемент старинске стилске декорације кухиње.

   Острво кухиње са класичним дизајном

оштре старе кухиње дизајнирају беле ормане стаклене зачине

Гарнисхед сиво-зеленим сапуном, ово острво кухиње је и прекрасно и практично. Нуди довољно простора за припрему различитих јела и има малу умиваонику.

  Старина кухиња и трпезарија старомодна кухињска кухиња кухињска површина

Замислите да служе укусну кувану храну у овој старомодном кухињском простору! То је увек пријатно искуство!

Класичне карактеристике укључују застакљене кухињске ормаре. Кућа датира из 1920-их и има друге елегантне елементе из тог периода, као што су травертин плочице, пулти и шарене плочице у чајној кухињи.

    Кухиња кухара у класичном стилу кување кухиње старомодни дизајн стилских кухиња

Велики број радних површина и пуно простора за складиштење нуди ову прекрасну кухињу у старомодном стилу. Глазирани горњи кухињски ормани дискретно приказују скупове финих кинеских порцелана и других колекција од кухињског материјала, мермерна плоча на Острву Кухиња допуњује софистициран изглед собе у којој ћете вероватно пуно радити.

Острво кухиње у стилу земље

Кухињски намештај кухиња острва стари

Како додате винтаге стил у кухињу? Додавањем острва који комбинује старо и ново.

  Украсни кухињски ормари

обојене пулте кухиње старомодне

Доњи кухињски ормари су обојени и обојени против отисака прстију. Овде користите полирани гранит умјесто мермера - што је типичан старински елемент. Дрвени под сија и додаје велику топлину у кухињу и везану трпезарију.

 Стара и нова кухиња

старе нове кухиње дизајнирају старомодну зелену јабуку бијелог воћа

 Ова кухиња дугује свој добар изглед мешавини винтаге стилова и нових индустријских уређаја. На пример, острво овде је веома старо, раније коришћено у пекарници, али је сада очишћено, брушено и поново се користи. Овде ћете пронаћи занимљиву мешавину старог и новог, који се надопуњују.

  Бела старомодна кухиња

старомодна кухињска острва идеја зелена сива

 Винтаге стил кухиње у овој кухињи чини ми се као да сам био у прошлом веку, али нова пећ и модерни кухињски апарати су јасан знак високотехнолошке функционалности.

Кухињске плочице у позадини

Украсно стакло кухињске плочице огледало беле боје

Како креирати винтаге дизајн са новим материјалима? Овде, сјајна неуједначена текстура керамичких плочица ствара тај осећај изненађујуће дубине у иначе елегантној кухињи. Мали прозор превлачи савремену плочу, поплаве кухињу природним светлом.

 Винтаге Кухиња Реновирање модернизована реновација кухиње

Кућа је веома стара, од педесетих година прошлог века, али данас изгледа прилично класична и позвана, након детаљне реновације. Бели горњи ормари савршено се уклапају у старомодно застакљивање, док доњи ормари смештају нове, модерне кухињске уређаје. У средини кухиње је масивни, тамни кухињски оток који пружа довољно простора за сједење и складиштење. Као подове користили сте класично тврдо дрво, са опеком од опеке око острва.

 Стари елементи кухиње изгледају модерно         Класични украсни елементи

стару кухињу инспирисану идеју детаљаВинтаге-инспирисани детаљи ове кухиње дају доста топлине у собу. Практична столица на точковима нуди додатни простор за складиштење.

Класични елементи, модеран изглед

савремени елементи комбиновани комбиновани стилски дизајн кухиње

Реновирање кухиње понекад захтева компромисе, али ови власници имају све што желе. Не морате ништа додавати. Обнова је у складу са винтажним стилом. Погледајте детаље: француске ручке за врата на ормарићима, сталак за сточић са плафона, умиваоник на крову и канте од кречњака! Једноставно, али практично!

 Слика тог времена - дизајн кухиње у ретро стилу

ретро стил стилско дизајниране кухиње