Идеје вртне куће са шармантним и елегантним дизајном

идеје баштенске куће у бијелој и сивој боји са ружичастим грмовима

Идеје баштенске куће - који дизајн је исправан за вас?

Тражите нове идеје вртне куће? Можда сте недавно изнајмили или купили окућницу, а викенд још увек не постоји, или није тачно изграђен по вашем укусу. Или имате дугачку башту дуго времена и крећете изнова и изнова на изградњу баштенске шупе.

У свим овим случајевима идеје баштенске куће које вам желимо упознати сигурно ће вам бити занимљиве и корисне. Само их погледај.

Постоји нешто чаробно када се види баштенска шупа, окружена прелепим цвјетовима или скривена бујним грмовима и дрвећем. Ако поседујете такву башту, додат ће вам удобност и опуштање. Можете се сједити на сунцу на веранди у сунчаним временским условима и напунити своје батерије. Ако је вријеме лоше, можете сједити тамо с угодним читањем и уживати у слободном времену.

Идеје баштенске куће - коју главну варијанту имамо за вас?

  1. Шармантна, романтична баштенска шупа
  2. Креативне, иновативне колибе
  3. Цхиц, модерни објекти са софистицираним дизајном

 Да ли сте више романтични момак?

идеје вртне куће тамно сиве са белим ивицама и мјесним тремом
Онда бисте дефинитивно требали погледати прве три баште. На врху слике представљамо шармантну вртну кућу идеји Гленна Партридге Гарден Десигн. Налази се у Ванкуверу, али има суптилан скандинавски окус. Окружење је сликовито, у непосредној близини реке. Дрвена веранда савршено се уклапа у башту и води до пристана, гдје је чамац власника.

У исто време створена је прекрасна баштенска стаза са бујним, живописним грмовима са обе стране

идеје баштенске куће у кобалт плавом са ужим дрвеном стазом

На бујној зеленој ливади можете доручковати у миру и стилу

Баштенска кућа идеја од кованог гвожђа столице и округли стол за ручавањеОва баштенска баштенска кућа има спољашњи дизајн стамбене куће својих власника. Сасвим традиционално са истакнутим кровом и бијелим бојама врата и прозора, ова баштенска кућа узета је из књиге бајке.

Енигматика и снова

вртне куће идеје кровови и бујне дрвеће

Следеће две идеје баштенске куће су међу креативним пројектима из наше колекције. Испод можете видети бившу, напуштену колибу која је реновирана и претворена у атрактивно, удобно светилиште са сопственом баштом. На малој веранди се налази и мали врт са зеленилом.

Свежи неон жути акценти просветљују тамну нијансу дрвета

идеје вртне куће са баштом и звездом

Идеја долази од дизајна Атмосцапер Китцхен Десигн и веома је еколошка и одржива - велика баштенска кућа за оне који имају стварно зелени палц.

Опустите се на веранди уживајући у природи

идеје вртне куће савијање столице и поморанџе бочни сто од ратана

Испод је кућа Хавк. Јединствена колиба направљена од великог црвеног дрвета. Алек Виндхам је дизајнер ове кабине са вањским облагањем кора. То је успешна фузија савременог ентеријера и рустичног изгледа.

Обалска трава и природни дивљаци прелазе на кров

баштенска кућа идеја бунгалов са природним панелима од дрвета

У топлим вечерњима, можете лако распоредити све три зидове

Идеје баштенске куће са преклопним зидовима

Посљедње двије идеје вртне куће су посебно популарне код оних који воле модерну, упсцале дизајн. Такође испуњавају посебну функцију за своје власнике.

Прва баштенска кућа је заправо студио за јоге

идеје вртне куће минималистички јога студио

Слика од Греи Цравфорд за Хард Бровнлее & Ассоциатес Дизајн ентеријера

баштенске куће идеје у медитеранском стилу поред базена

У овој луксузној баштенској кући с медитеранским окружењем, можете се осећати пријатно као у својој дневној соби, а истовремено провести одмор на базену.

Да ли сте нашли нешто за себе? Надамо се. Погледајте поново, ако желите, и поново уживајте у овим прелепим, стилским и изворним идејама баштенске куће.