Окрените стари бицикл у фантастични децо бицикл за своју башту!

Савршена баштенска декорација

Да ли тражите паметне идеје за оригиналан дизајн врта? Да ли имате неки стар бицикл који више није потребан? Уместо да га одбаците, можете га вратити у живот и ставити у нову и занимљиву улогу. Иако су декорација продавнице на почетку пролећа са безброј декоративних бицикли су претрпани у различитим бојама и облицима, ови производи не могу поредити са домаћим врта! Само ставите своју целу душу у израду јединственог украса и развијте свој читав умјетнички потенцијал!

Само украсите бицикл с живописним биљкама и виси цветне посуде и претворите га у стилски и трендовски украсни елемент. Чак и ако имате само појединачне дијелове бицикла, можете их умешно интегрирати у двориште.

Овај шарени декоративни бицикл служи као привлачан

бицикла као декорација врта

Да би изгледали као стварно оригинално и невероватно уметничко дело, бицикл мора прво бити темељно очишћен од одлагане прашине, прашине и рђе. После тога можете га обојити у било којој сјајној боји или једноставно експериментисати са различитим комбинацијама боја. Поставите корпе за цвеће и посуде директно на управљач, стубове и седиште и уживајте у резултату!

Питаш се шта можеш са старим гумама за бицикле? Ово се може подесити међу цвећем, тако да је зеленило завршити одмах иза гуме и створи невероватан ефекат - у овом нежном загрљају природе и технологије преплићу и постати апсолутни привлачи пажњу! Осим тога, могао би, на пример, завршио покретни врт сто и позвати све пријатеље на предивној роштиљ забаву у врту одмах!

◊Ектра Савет: Представљамо вам необичан дизајн енглеског умјетника Билл В. Саундерса; стол је унутра Музеј умјетности Паседена издао и купује за "ниску" цену од 2.050.000 еура! Међутим, дизајн је лако имитирају, нарочито од стране вјештих и надарених столара међу вама!

баштенски сто од дрвета и дијелова за бицикле
◊Ектра Савет: Ако се не усуђујете да урадите овај ДИИ задатак, онда можете добити савршену башту на бициклистичким гумама без пуно буке и по повољној цијени. Италијани нуде револуционарни дизајн који се може интегрирати у пријатан дом у зимском периоду, као иу шарени летњи врт. Ови кориснички и практични производи највишег квалитета могу се наћи у 11 продавница у Берлину и укупно 96 продавница широм земље!

децо бициклистички сто за кућу

Још више ћемо вам дати инспирацију из слика у нашој галерији и сигурни смо да ћете на најбољи могући начин учинити своју креативност и иновативне идеје!

Зелена је боја природе и стога симболизира поновну рођац у околним биљним световима

чак иу малом простору бицикл интегришеДизајн врта никад није био толико забаван!

интегрирати бицикл у врт

Деко Фахррад - Што је сјајније, боље и атмосферско! 

Атрактивна декорација са бициклом

Пролеће је већ овде!

креативан дизајн врта

Децо бицикл - лептир, ти мала ствар!

мало другачији бицикл

Децо бицикл - дизајн врта олакшан!

изворни штапић за цвет

бели бицикл у врту

Фаххрад као оригинална декорација врта

бициклистичка башта

Украсите свој бицикл и ставите га у башту

шарени врт са декорацијом

шарене и атмосферске

скривен у цвећу

црвени бицикл у баштиСтисните и сакријте бицикл

Врт је лаган и пријатан

децо бике у башти

Бицикл декорира као цвет

Бициклистичке гуме као јединствена декорација врта