Установе у башти за лепши пејзаж

Налази у башти крајолик прелијепи водопад

Установе у башти за предиван крајолик

Оснивачи за пејзаж понекад занемарују власници куће, али ови велики каменчићи могу се користити у више праваца. Можда људи верују да је нешто велико и тешко, то је скупо. Међутим, пејзажни архитекте знају да су каменчи често изузетно јефтино решење проблема пејзажа.

Овде ћемо вам показати неке традиционалне и не тако уобичајене апликације камена

ливаде у башти пејзаж прекрасан камен трпезарија дрво
Да ли је камен велики камен? Заправо, зависно од тога. Разлика је у величини. Нормално, блок мора бити најмање 25 цм. Могло би бити глатко или чврсто, округло или равно, величина је кључна. Свака географска област има своје племенске блокове као што су кречњак, камен, базалт или гранит.

Установе у башти у природи изграђена је прелепа камена вода

Каменчићи се продају и имају тоне цену. Цена износи око 100 до 200 долара по тону, у зависности од врсте камена и њихове густине.

Обично добијете камење у кући. Унапред истражити колико ова услуга кошта и да ли је потребно наручити минималну количину. Затим вам је потребна помоћ или машине за померање блока на право место. Такве машине су за изнајмљивање.

Како се стене користе?

Санкање у баштини пејзаж прекрасан камени водопадНа ивици водовода. Каменчићи на ивици воде и језера су веома органски и природни. Такође можете направити водопаде или камене зидове уз водени базен.

За подршку зидова

саднице у башти пејзаж прелепе камене трава биљака

 Ако је земља стрма, каменчићи могу формирати терасе. Боулдери се могу зидати малтером или једноставно сложити. У многим случајевима, тежина самог блока је довољна да је задржи тамо. Када конструишете такву заштитну ивицу, требало би да дозволите и отворе рупе или инсталирате малу ПВЦ канализациону цев између камена.

Аблација за контролу

налази у башти пејзаж прекрасно осветљење идирект

. Ако је ваш пејзаж стрм, али не желите да градите терасе или зидове, онда можете уградити чврсте блокове у земљу тако да земља остане чврста. Природна садња као трава и цветање вишегодишњих биљака дуж балдера који контролишу балоне стварају органски изглед.

Као седиште у башти

каменчићи у башти прелазе прекрасан банкарски јастук

Флат блокови се могу поставити на ивици трем, ватрогасних кратера и у врту гдје сунце не сија директно.

За пејзажне нагласке

наљепнице у башти пејзаж прекрасне скулптуре оригинал

 Боулдери такође могу служити као декоративни елементи.
Направите веранду поред огромног блока, направите групе камена, направите игралишта за децу. Користите камење уметнички - стакните их у куле, направите вртне скулптуре или изрезите број куће на блоку поред врата.

Као баштенска граница ливади у баштини пејзаж хладне лепе камење

 На ивици врта обично постоји нешто што задржава земљу и покривач земље. Мање камере могу сасвим природно преузети ову функцију.

Облик кратера

наличја у башти пејзаж прекрасан намештај од пуног дрвета

Бунари су веома органски поред ових збирних тачака. Ватрене кратере су врло једноставне за изградњу, консултујте се са пријатељима и продавцима камена. Не заборавите на сигурносне аспекте.

  Занимљив, упечатљив дизајн врта са камерамаСанкање у башти пејзаж лепо трава свеже седиште