Неколико цоол деко идеја за ваше двориште

Неколико цоол деко идеја за ваше двориште

Идеје за патио патио

Рустична децо идеја за вас од нас   Идеје за земаљски стил терасе
Без обзира на то где живите, можете имати угодну собу напољу да бисте имали познати бекство управо иза ваших задњих врата.

 Шта је са вашим двориштем? Изгледа тако прикладан - само досадна бетонска плоча испред задњих врата. Ништа о томе не подстиче вас да уживате у природи.

Барем сте то тако мислили. Данашње верзије су наравно различите. Сада долазе у разним материјалима: од цигле до подних плочица. Људи почињу да спајају ове спољне подове са надоградњама као што су газебос и кедровине. На тлу нивоа, пролиферација декоративних контејнера олакшава него икада с тим тада једноставним плочама. Са правим материјалима и декоративним акцентима, двориште може постати повлачење које неће изгледати распаднуто или икад стављено на термите или ће сваких неколико година захтијевати свеж слој боје или заптивне масе.

Тајна како то учинити је да морате гледати собу другачије него додатну собу. "Оно што радим је проширење куће", каже Буцк Буцхан из Кансас Цити-а, Миссоури, пејзажни архитект. Када сте у свом дому, ваш поглед на двориште је такав да када пазите, потребна вам је жариште у вашем дворишту.

Намештај од кованог гвожђа позива на благдан, док теракотски водопад поспјешује и усамљени одредиште.

Управо зато је архитекта из Сан Дијега Цинди Беноит опремио двориште купца са формалним кишобраном из кованог гвожђа на енглеском језику. У средишту дворишта стајала је дрвена газебо, али је била распадана и касније срушена. Нова фокална тачка је морала да попуни ово место, тако да се Беноит питао шта би могла учинити ако би тамо живела. "Желела бих да имам свој јутарњи доручак и поподневни чај", каже она. Зато је одлучила да направи вањску собу са класичним изгледом који би привукао кућу. Тражила је инспирацију у вртларским каталогима и када је видела формални енглески газебо, знала је да је то крунисана идеја за ову собу. Обрадила је структуру бијелом мрежом против комараца и украшавала подове шљунка од шљунка са намјештајима "вуком и гвожђем" како би завршила атмосферу романтичне фантазије у соби.

Добра декоративна идеја - вихор у врту 

Идеје за јацуззи тераса

Трансформација дворишта у бијег дворишта - то је одлична идеја како је Беноит то урадио. Буцхан понавља тканине и наглашене боје из унутрашњости куће како би направио празан простор напоље до продужетка куће. Беноит укључује врсту објекта или терасу, као што је газебо или ограда, да би се дефинисао простор.

Обојни архитекти пејзажа покушавају лични карактер својих купаца, као што су да одражава омиљену бирдбатх или дела дизајна споља како би правилно приказали особу иза врата.

 

Персонализујте своје двориште

Већа је вероватноћа да користите собу са својим омиљеним елементима, као што су ваше омиљене боје или омиљено сликарство. Ово такође утиче на двориште. Ево неколико савјета од пејзажних архитеката Цинди Беноита и Доллар Буцхан о томе како ове важне тачке претворити у лични рај:

Лично дизајнирана тераса - једноставна и лепа

Идеје за патио приватно двориште· Дозволите себи да сањате

Пре него што срушите своју стару терасу или почнете да постављате опеке на новом, размислите о Беноитовом савету. Она саветује, пажљиво размислите о томе шта желите и која би соба требало да буде двориште. Како ћете га користити? Као породични ресторан на отвореном или дневни боравак? Да ли планирате да тамо имате госте? Ако је тако, колико људи планирате да позовете са 8 на 10 или 25 до 50 тамо? Да ли желите да то буде сански заштићени простор или желите да је откријете тако да можете да гледате у звезде ноћу? Без обзира шта радите, морате размишљати о својој клими, и да ли вам је потребна заштита од вјетра или сунца. Читајте у часописима о површинским стиловима, структурама и материјалима.

· Патио се прилагођава архитектонском стилу куће

Вањско повлачење би требало допунити архитектуру куће - не морате се борити с тим. На пример, двориште у југозападном стилу подиже неживо опечено блато, док се у формалном дневном боравку у Енглеској налази наглашава традиционални стил. Користите боју ваше куће у декорацији терасе за повезивање соба у различитим бојама.

Идеје за простор за проширење терасе

· Проширити унутрашњост споља.

Изаберите боје, тканине и намештај који су у вашем дому и однесите их напоље за хармоничну везу између куће и на отвореном.

Идеје за терасу једноставно једноставно

· Дефинисање собе као спољне собе.

Структура помаже да се екстеријер дефинише као 'соба'. Додавање горње структуре даје значење одеће. Приликом постављања стубова, кантица високих стопа од 3 стопе или постова - они помажу у томе да простор има осећај удобности.

Боје морају увек бити координиране

Идеје за координацију терасе

· Окрените терасу у жаришну тачку.

Тераса би требала погледати. Буцхан каже да је боље размислити како гледати из патио из куће и шта желите да видите из тих прозора. Беноит покушава довољно показати спољну собу из куће да ухвати гледаоца да дође напоље и види у потпуности

Стил може бити и лако. И тако се ваше терасе повуку бити.

Идеје за патио класично двориште.

 · Куповина.

Тражите трикове који вас занимају или може бити птичја купка или нешто пластично. Ови комади чине терасу још удобнијим и личним.

Идеје за уметност уметности на тераси