Биљке затворене за тамне локације

бршљански тужни рустичан изглед

Неке лагане биљке за вашу кућу

Чак и ако добро водите рачуна о својим кућиштима, њихов раст може успорити ако не добије довољно сунчеве светлости. Постоји много соба које су веома мрачне и неизлечене. Добра вест је да можете тамо да расте лончане биљке - доле наведене на тамним локацијама.

Затворене биљке за тамне локације

бијела зелена лака миран локација лишћа
Свеже листје

занимљиве лишће лончића тамне просторе

Сингониум подопхиллуме је декоративна биљка која се развија у слабом светлу. Идеална локација за то је прозор према северу. На директном сунчевом светлу, лишће постаје бледо и без живота. Редовно оплођавајте тло и држите га умерено влажним.

Дебели лишће и засићени зелени

затворене биљке идеје зелене свеже лишће биљкеНанети ђубриво

Аспидистра затворене биљке за тамне локације

У викторијанској ери било је Аспидистра елиатор да видите скоро сваки ресторан и паб. Због своје способности да преживи у слабом светлу, ова биљка је касније названа "непоновљив цвет". Можете их узгајати у цветној посуди. Потпуно земљиште треба редовно оплођивати. Од краја пролећа до почетка лета, одржавајте земљу умерено влажно и једном годишње дозволите да се у потпуности угаси између два наводњавања. Овде треба користити овде растворљива ђубрива.

Занимљиво, двоструко лишће

Диеффенбахциа хоусеплантс за тамне локације

Цуте цвијеће

Цветови Диеффенбацхие поткопавају тамне локације

Ова биљка је најпознатија по својим изузетним листовима и, поред слабог светла, воли ниску влажност. Диеффенбацхиеу треба мало воде, зато га немојте претерати заливањем, иначе ће корени лењивати. Биљка је отровна и оштети отворене ране.

Ефеутуте је фабрика за пењање која је лако одржавати и лако се успева у било ком дому

Кућне кућице за мрачне локације

Потребно је редовно заливање, али дозволити да се горњи 6-7 цм потпуно угаси, пре поновног заливања. Њихови корени лако могу гнати, зато пазите на количину воде. Од прољећа до јесени, ова биљка ђубриво за 2-3 седмице уз универзално, растворљиво водо ђубриво. Стално обрезивање ће свеже задржати ефеутуте.

         Запаљиви контејнери за биљке

Аспидистра затворене биљке за тамне локације