Изградите пећницу за пиззу: то морају да узму у обзир!

Изградња пице отворена је вредна из више разлога. Они обезбеђују кулинарско уживање током целе године, уштедећи пуно новца и гарантује квалитет самог објекта. На Интернету постоји неколико различитих туторијала о овој теми. Они јасно показују како можете корак по корак направити пећ за пицу. Додали смо такав видео на крају овог чланка. Међутим, препоручујемо да потражите и друге сличне савјете и идеје. Али постоје неке ствари које треба размотрити у свим пројектима. Сада би желели да истакнемо ове елементе у процесу изградње пећнице за пице.

Опека би могла бити могући материјал за пиззу

пица пећи цигле два метка

Који материјал бисте желели да користите за изградњу своје пизне рерне?

У зависности од упутстава, можете користити различите грађевинске материјале за пећницу за пицу. Најчешће се користе бетонски и природни камен. Могу се користити и за темељ и радну плочу. Оба материјала такође могу бити комбинована. Међутим, постоје одређене функције у зависности од пројекта.

Ако користите бетон, требало би да мешате ове металне шипке. Комбиновање оба материјала доноси са собом и друге специфичности. Ако сте нпр. Ако желите да користите камење преко бетонске подлоге, онда се прво мора добро осушити. Дакле, у овом случају треба да радите полако и веома предострожно.
За пећницу у пиззи не морате увијек куповати нове материјале. Често можете користити остатке других грађевинских пројеката.

За овај се користи природна, опека и бетон

пица пећница два нивоа
Други материјали који се могу користити су песак, шљунак, слама, млазница и глине.
Ако је и пивска пећница закривљена, потребни су вам одговарајући материјали, као што је дрвена плоча. Упутства за овакву пизну рерну можете пронаћи овдје. У смислу традиционалног изгледа користите и цигле. Ове покривају површину обоканог. Постоји низ других алтернатива у погледу материјала. Научите из следећег чланка како да користите куглу за теретану како бисте направили пећницу за пицу.

Уместо изградње пизне рерне, можете наћи модерну алтернативу

пица пица у металном црном

Облик и величина ваше пећнице за пицу

Наравно, облик и величина ваше пизне рерне такође имају много различитих варијанти. Прилагодите га властитим потребама, као и дизајн баште и куће. Као иу свим областима дизајна, Л-облика је такође постала веома популарна у пицеријама у последњих неколико година. Изгледа веома видно и истовремено штеди пуно простора.

Такође можете зидати пећницу пица у зиду

уграђена пећница пица гради сеПрилагодите пећницу пицу у свакодневни живот!

Направите листу метака са својим критеријумима за пиззу. Колико висок би требао бити? Који облик би био идеалан за дизајн куће и баште? Колико ће вам хладно, влажно и ветровито бити зими? Како се позиционира и гради пећница за пиззу како би се заштитила од ових спољашњих услова? Одговорите на сва ова питања за себе док процењујете све могућности. Желимо вам пуно успеха и заиста одличног кулинарског задовољства.

аутоматска роштиљ

сами направите традиционалну пећ за пицу

мала пизза пећница за спољашњу

метална пица пећ

Пица пећ на спољној страни дрвета

боје пива у пици

Сам пица израђена је као пример

Пица пећница гради сопствени бели зид

пица пећница домаћа бела

сами направите црну пећ за пицу

домаћа пица у боји пећнице

домаћа пица пећница бела

одлична пећ за пицу која се гради од цигле
сами направите традиционалну пећ за пицу

Бела пица у врту