Једноставно, позивајуће двориште – дизајн врта

Позивање вртних идеја савети тулипани пролеће

Једноставно, позивајуће двориште – дизајн врта

Понекад је једноставан план најбољи план. У овом случају, годишња башта, коју је развио пејзажни дизајнер Кристофер Дабнер, који користи благо растуће биљне врсте да би направио двориште, изгледа добро и свеже у сва четири годишња доба.

Дугогодишње вишње као што су цореопсис, даилилиес и гриндграсс нуде веселе боје пролећа, као и привлачна нежност када се не цветају. Маиденграсс и Цоммон Иев су живописни чак иу зими када вишегодишње биљке спавају испод снега.

Побољшајте квалитет земљишта – позовите двориште

Позивање идеја о врту саветује хумус земље
Пре него што започнете садњу, провјерите своје тло за добру, меку површину (као чоколадни смеђи колач). Ако мало стиснете у руци, мало се држи, али се и даље лако руши. Користите напомену испод како бисте побољшали квалитет земљишта.

Лепа идеја како можете обликовати своје двориште

Позивајући на предворју идеју љубичастог фасадног прозора

Земљиште Тонигер: Додајте што је више органског материјала – компоста, компостираног ђубрива, маховине или хумуса. Ако додате само песак, ризикујете стварање скоро изложене супстанце. Прво мешајте песак са маховином или компостом за бељење, а затим пажљиво премешајте у тло. Додајте органски материјал сваке године.

Америчка кућа – бела, дрвена баштенска ограда

Позивање идеја о идејама за предњи двор ограде бело дрвоПешчане или сложене земље: Мешати хумусно тло са земљиштем тла компоста или белачког тресета и додати у тло.

Алкално земљиште: Мешајте бељење маховине или прашуме прашине у биљке за биљке како бисте нежно спустили пХ. Или мешајте сумпор у тлу за бржи ефекат. Неке биљке, попут азалеја, рододендрона, камелије и боровнице, требају киселу тлу.

Стаза на дворишту води до улазних врата куће

позивајући идеје идејног фасадног ентеријера у цигле

Врата врта: Додајте органски материјал у мрље пре засадјења. Дабнер преферира локално доступни компост, како то раде вртницким центрима или приватним компанијама. Да бисте пронашли ресурс у својој области, погледајте жуте странице под ‘Рециклирање’.

Типично америчко двориште – кораци испред улазних врата

позивајући вртне идеје савети вртларство

План
Иако је дизајниран за Кансас Цити, Миссоури, подручје (зона 5), већина биљака успева у већини Сједињених Држава. За најбоље резултате засадите на сунчевом месту; Већина биљки ће се добро изводити у сенци, понекад у сенци. Да бисте осигурали добре резултате у својој области, купите биљке из локалних продавница врта.

Главни део плана мери око 8,40 м дубоког 6,00 м, али врт се лако може проширити или смањити променом сваког броја биљних врста.

Садња: дијаграм и материјали

лако позивају идејне савјете о идејним пројектима

А., Зимски гем ‘боквоодБ. Смрча Алберта смрче
Ц., Барбери црвене пигме
Д., Хицксова тишина
Е. Корејски стандарди лила
Ф., Артемисиа Цастле Повис Цастле
Г. Златно руно златнород
Х., Бецки ‘Схаста даиси
И., лептирски плави пинчки
Ј. Буттерфли грм
К. Цореопсис
Л., Литтле Спире “руски каже
М. Стокеова астер
Н., Голдсторм “са црнозидом Сусан
О., салва мајске ноћи
П., Хаппи Ретурнс ‘дневно
К. Хибискус Блуе Ривер ИИ
Р., баптија од Пурпле Смоке
С., Грациллимус ‘маиденграсс
Т. Изабране годишње

позивајуци се на идеју предњег двориста за ограду беле мрезе

Предиван, добро одржаван дизајн врта

позивајући идејни савет идејног предњег дворишног плана