Седишта у врту – стилски изглед вашег дома

 патио пејзаж огњиште намештај за врт врт за сједење

Удобне сједећих мјеста у врту

 

Према многим стручњацима, стварање савршене унутрашње и спољашње површине зависи пре свега од стварања атрактивних тачака и визуелних и геометријских контраста. Превише од тога може постати досадно. То се дешава у двориштима и на верандама који су сувише плитки.

Да ли сте икада осетили да је на вашој тераси потребан потпуно обновљен шарм? Можете их само одвести на потпуно нови ниво у само неколико корака. Чак и освежавајући Јаццузи може направити значајну разлику.

Исто важи и за удобне Сједење у врту, кроз који се у следећим собама ширио интимно, удобно и приватно расположење.

Идеје за башту са различитим седиштима

Дизајн баште сједећих мјеста у башти врта
Сједење и подигнута сједишта омогућавају пространом простору јединствену и игриву. Они помажу да боље дефинишу личну област и направи салон на отвореном главну атракцију у пејзажу. Ево неколико изврсних инспирација са широким спектром. Сви се враћају корак уназад како би се естетика издвојила.

Спирално степениште од дрвета

тераса дизајн дрвени сицецкен у врту

Ватра у башти

врт дизајн ситзецкен у врту за заштиту видаУ базену интегрисани простор за сједење

базен сједала у врту ватрогасна јама

Зелени акценти

егзотично лезање креветног језера који седи у башти

камен декорација

сједећих мјеста у каменој декорацији врта травњака

Радост за цијелу породицу

Патио сједе у поду дрвеног пода

Укусна летња опрема за базен

Сада све о летњим журкама, опуштеним и дивним вечерима у дворишту. Ниско место око камина има магични и скоро дрвени шарм. Можете га учинити још топлијим околином вашег пливачког подручја. Ватрена јама поред базена пружа одличан визуелни ефекат, а даљинско седиште га ојачава.

Овде се осећамо пријатан, осамљен салон. Његова спуштена природа чини је савршеном за седење са пријатељима и породицом и пити омиљене коктеле.

Луксузни дизајнерски вртови

пејзаж патио седишта у башти ватрогасног моста

Базен са удобним простором за сједење

патио базен камин

Седишта у врту са белим прекривачем

Купатило за купање сједећих мјеста у врту травњака

Снизени салон у срцу базена очигледно захтева улазни простор. Можете користити сакривене камење или одличан мост да бисте све учинили још бољим. Ако желите организовати забаве, онда салон може служити и као трпезаријски простор или бар за пиће. Овај драмски салон је још запањујући када има базен са погледом на океан.

Савршен за добре забаве

купаонице купаоне сједећих мјеста у врту

Тики Бар поред базена

Тики бар вртни базен

Романтично осветљење

баштенска тераса сједење вртног базена освјетљење

Удобан амбијент у отвореном простору

уређење тераса сједећа гарнитура врт врт пергола

Суптилан и резервисан

Спуштена седишта нису резервисана само за дневни боравак. Можете проширити ову идеју стварањем суптилног, али дивног сједишта. Он је много практичнији и мање драматичан. Мале промене у овој области неће привући пуно пажње. Али цела ствар и даље игра велику улогу у целокупном контексту дворишта или терасе. Често вам је потребна само мала промјена и само са неколико корака постићи ћете одличан ефекат. Попуните ову област са неколико столица и додајте ватру. Већ имате директан ударац!

Велики травњак је освежавајући

Патио сједе у подручју врта травњака

Удобне столице

уређење дворишта у врту

Употреба савременог намештаја уместо уграђених седишта има много предности. Један од њих је то што омогућава уклањање или враћање на захтев и по потреби.

Дрвене клупе, велики кауч и чак салон за лежаљке могу се чудесно комбиновати са неколико столица како би се организовало елегантно, спуштено сједење. Додавање структуре у перголастилу побољшава облик. Временом, ово се може претворити у отворено подручје.

Егзотичне палме

баштованство патио егзотични сицецкен у башти палме

Вишеслојна башта

вишенамјенско сједење баште

Играјте са контурама

Ми у свежим идејама увијек препоручујемо да ваша кућа и његова удобност унапред дођу до конвенција. Осамљен Лоунгераумен изгледа слично. Уместо да држите традиционалне дизајне, требало би да направите мало више узбуђења на отвореном простору. Ово се може урадити иновативним интерпретацијама сниженог Лоуге. Неки власници кућа преферирају модерне и минималистичке верзије приватне забаве. Други воле позоришне, нешто видљиве карактеристике. Пожељно планирати спуштено сједиште које служи као веза између других нивоа у дворишту. Алтернативно, можете формирати низак ниво који води до подрума.

Заправо, постоје толико различитих могућности!

Интимна атмосфера

гарденинг патио сједи у врту степенице

Да седнемо око ватре

егзотична приватност прозор сједећа гарнитура врта

На дну ћете пронаћи сједење

модерна седишта у башти ватре

Спуштена седишта трансформишу пејзаж и стварају приватну атмосферу. Ово одлично функционише у отвореном и великом окружењу. У овом случају не морате инсталирати високе ограде и уништити цео приказ због неколико усамљених тренутака. Цртајте инспирацију из наслеђа 60-их и 70-их. Кретање тог времена тренутно постаје све популарније. Дизајнирајте свој велики простор за сједење и проводите бројне незаборавне сате тамо већ овог лета!

 Камени коловоз изгледа импресивно

пејзаж патио седишта у башти ватре

Седење под сунцем

          Патио се налази на поду баштенске камене куће

     Осветљена тераса

       модерно сједење подручје врт прекрасно освјетљење