Светла на балкону и башти – савремене цоол идеје

балконско осветљење индиректно меке жуте зелене плаве баште светле лампице

Светла на балкону и башти - савремене цоол идеје

Да ли живите у компактном стану са балконом или у кући са великим отвореним простором? Многи власници куће мисле на своје балконе као празан простор, где само уживају у топлим љетним данима или у јасним звезданим ноћима. Неки балкони су толико мали да власници одбијају да их некако користе.

Релаксни угао на балкону - удобан лежај и две класичне подне лампице поред ње

балконско осветљење индиректно меке жуте зелене клупе
Да ли је ваш балкон толико мали да нема мјеста за столицу или довољно велика за забаве, увек постоје опције и опремају се решења за сваку прилику. Може се претворити у малу склониште, малу башту или само додатну собу. Једноставно у стилски релаксацијски угао који је само ваш. Ако нисте сигурни како користити балкон, размотрите нашу идеју.

Свијетли ниско постављени дизајнерски отворени столови одмах ухвате око

балкон осветљен индиректно меканом жутом столом

Лаки ланац сијалица увеличава предиван дизајн спољашњости

балконско осветљење индиректних меких баштиОсветљење и оригиналне идеје за балкон и врт

Вртни врт - претворите свој балкон у малу башту ако постоји довољно простора за такав пројекат. Узгајивајте свеже поврће и поврће у посудама и брзо купите кухињу.

Да ли желите да уживате у свом малом апартману? Али можда нисте сигурни да ли одговара његовом оптерећењу? Без обзира да ли га користите за доделу, за канцеларију или за угао за одмор, обезбедите осветљење.

Фаири светла прикачена на ограду на балкону - запањујућа идеја

балкон осветљава индиректно мекано жуто дрво бајково светло

Ниске квадратне лампе кроз двориште олакшавају мрачне ноћи и амбијент

балконско осветљење индиректних башти светиљки

Атрактиван простор за сједење са ватром у дворишту

балконско осветљење индиректно меке жуте ватре   Вањски рекреативни угао - меко освјетљењебалкон осветљава индиректно меку жуту идеју дрвета

Отворена трпезарија - индиректно осветљење

балконско осветљење индиректно меке жуте баште светиљке Плава ЛЕД светла на балкону балконско осветљење индиректно меке жуте ЛЕД дрвета Освежите ноћи на вашем балкону балкон осветљава индиректно меку жуту облогу од дрвета Романтична атмосфера и поглед на велики град  Баштенске светиљке сијају индиректно мекану ратанску ватру