Цоол идеје за декорацију балкона – Дизајнирајте свој балкон у стилу

цоол балкон декорација идеје цвеће бамбуса приватност

Цоол идеје за декорацију балкона - Дизајнирајте свој балкон у стилу

Ако сте један од оних људи који проводе доста времена на балкону, знате, ви нисте једини. Да бисте се осећали што удобније и удобније, постоје бројне варијанте и решења за дизајн ентеријера за ово отворено подручје.

Данас представљамо колекцију таквих дизајна балкона која су инспиративна.

Разноврсност егзотичних биљних врста сакупљених у кантици

цоол балкон декорација идеја цвеће биљка контејнер
Било да живите у стану с малим балконом или у кући с првим спратом, наша галерија слика ће вам дати паметне идеје које можете сами провјерити. Већину времена се односе на биљке, удобно сједење и привлачан дизајн. Веровали или не, прављење балкона није чудо.

Улепшајте балкон са више биљака

цоол балкон декорација идеје цвеће кактуса

 Биљке у главној улози
Биљни свет игра главну улогу у стварању отвореног простора: знаци природе! Нема ничег лошег од обичног балкона. Кроз биљке ваш балкон добија елемент природне лепоте који побољшава позитивну енергију. Испод је колекција лончића на малом балкону. Цвијеће додаје боју и дубину у просторију.

Већи балкон има више ставки

цоол декорација балкона идеје цвеће металне класикеПонекад само пар пажљиво одабраних биљака може поставити одличан нагласак. У соби у мароканском стилу видимо прекрасно наранџасто дрво које претвара камени зид у бујну платну.

Прелепо седиште у лето

цоол балкон декорација идеје цвеће елегантно рафиниран украсни грмље

Да ли знате да можете користити исту дизајнерску идеју на малом балкону који вам је потребан у великом дворишту? У модерном отвореном простору испод, видимо савремене савремене контејнере за биљке украшене у низу занимљивих конфигурација. Обратите пажњу на то како су контејнери постављени на прозор тако да их становници могу уживати од куће. Резултат: хладан вртни ефекат!

Елегантан и модерно дизајниран балконски простор за сједење

цоол декорација идеја цвеће бијели јастук

Постоји управо толико енергије у монохроматски! Следећи уски балкон прославља лепоту у црвеној, од висећих лампи до розе цвијећа који се креће сваке стране собе. [Савио * Рупа]

Компактан простор за сједење на балкону за двије особе

цоол балкон декорација идеје цвеће биљке ратан намештај

Удобан простор за сједење на балкону

Биљке су присутне, али како можемо створити мирну атмосферу на балкону? Желите ли уживати у слободном времену на вашој балканској оази? У сваком случају, потребан вам је простор за седење где можете седети и опустити се! Ако имате ускоро буџет, можда мислите да би добра места требала бити скупа. За фантастичне детаље о дизајну, погледајте видео из Инжињера вашег простора.

Предиван дизајн балкона у великом граду
цоол балкон декорација идеје цвијеће шарене текстуре

Цоол дизајн балкона

Однесите своје време да би балкон био модеран и удобан. Направите план и додајте цвеће, леп и компактан балконски намјештај и изаберите одговарајуће боје и текстуре. Време за дизајн балкона заиста се исплати. Сада имате приватни простор за сједење гдје можете уживати у посљедњим сунчевим зрацима поподне.

 Ратан намештај за балкон - округли сто са стакленом површиномцоол декорација балкона идеје цвеће бамбус стол стакла

Прекрасна, зелена фотеља од дрвета - сједење на балкону

цоол балкон декорација идеје цвеће шарене зелене столице

Шарене, мекане текстуре и дрвени намештај на балкону

цоол балкон декорација идеја цвеће шарене боје тепиха    Сиви зид и сакупљач добро иде заједноцоол балкон декорација идеје цвеће канта  Чињенични али прекрасан дизајн балкона - пругасти тепих и дрвене фотељецоол декорација балкона идеје цвеће модерне америке  Занимљиве биљне врсте на балконуцоол балкон декорација идеје цвеће биљке ограде

Направите наранџасто дрво у лонцу на балкону

цоол декорација балкона идеје цвеће биљка наранџе  Елегантан, угодан балкон цоол декорација балкона идеје цвеће биљка бијели опека зид

Дизајн снега бијелог балкона паметно се преплићује са дневним простором

цоол декорација балкона идеје цвеће беле боје