Креирајте мини врт – четири одлична мини-пројекта за вас

мини шумски облици печурке и пужеви

Направите мини врт

Тајна дизајнирања лепе и задовољавајуће баште у неколико минута је прилично једноставна: помислите мала, то је: размишљајте у малим димензијама!

Вртови ове врсте обично комбинују плитки биљни контејнер са малим биљкама у њему или различитим сортама патуљака.

Али, ако желите, можете такође имати мини павиљон, шљунак и декоративне ствари поред ње - увек ствара шармантну сцену у вашој башти и дефинитивно ће привући радозналост ваших суседа. Сви напори су онда награђени, верујте ми!

Биљке које смо изабрали за овај пост, барем за растућу сезону у малој башти. Ако биљке постану превелике, можете их мало исечити. У топлим климатским условима, можете уживати у вањском контејнерском врту током целе године!

Где је зима хладно, можете у мини стилу хранити у заштићеном месту током хладне сезоне, као што је у вашој добро изолираној гаражи, где температура не пада испод смрзавања.

Сва четири мини пројекта су лако имплементирати.

Шетња у парку

Окрените послужавник и колекцију биљки у изврсну композицију

минијатурни облик украсног фонтана од кованог гвожђа
Мали стакленика, ситних алата и Тхимбле велики лонци - како то овде ради дизајн таквог истраживања у детаље. Ставите га на стабилну површину или усред трпезаријског стола - сада имате одличан улов! Дизајнирајте мали мини врт који се лепо уклапа на прозорски појас или стоји изванредан на полици.

Мини алат за мини башту

мини врт од шљунка и бакарне жице

Шарени живи тепих

Користите поклопац за подмазивање како бисте створили невероватно бујну плочу. Прво направите равну, чврсту површину. За месец дана, ваш таблетоп, пречника око 50 цм, биће пун живописних цветова. То изгледа лепо, зар не?

Дакле, пијете кафу другачије

биљни облик бочног стола мини баштеАко живите у региону са хладном климом, морате ране биљке спустити из ране јесени и преселити их напољу у башти. На тај начин имате опоравак на пролеће!

Празник за чула

мини врт обликује свеже кухињске биље

Кућа за башту гноме

Есцапе на зеленом и мирном крају, подсећа на шуме где маховина напредују и проклија гљиве. Направите сопствену мини врт као идеално место где можете показати неколико геолошких благо које су прикупљене на путу и ​​држати посебне успомене за тебе.

Једноставно магичан

минијатурна ливада у мини врту

Поставите биљке у сјенчано место, гдје махови успевају, увек постоји влага. Донесите мини врт на нивоу ока, тако да га најбоље видите!

Шарена декорирана колица

Замислите идеју за вишенамјенски врт: јестива, преносива и чак забава. На бакарном лежишту и стубовима од кованог гвожђа, наш трпезаријски центар је спреман да служи. Свако може освежити на следећој вањској забави. Померите кошу на колицима и користите га као послужавник за десерт или средиште ваше забаве! У сваком случају, то ће вам помоћи да представите мало изненађење својим гостима са додиром елеганције! Супер, зар не? На њој можете имати ароматична пића, укусна јела или чак млевено месо и наравно укусне десерте. Охрабрите ваше госте да зграбите! Стимулирајте разговоре погађањем укуса. И ако мента није твоја чаша, пробајте и друге слатке ароме! Избор је довољан, да?

мини врт облик плетена кошара јагода