Цоол куће дизајнирање идеје које трансформишу ваш дом у рај

цоол декор Товнхоусе намештај дневна соба

Цоол идеје за опремање апартмана

Није сјајно да се вратите кући након напорног дана у граду, затворите врата иза леђа и узмите неколико дубоких даха. Живети у живом урбаном подручју понекад може обогатити ум, али у многим случајевима, исто тако добро.

А када се вратиш у кућу која је пуна ствари и чујеш да су комшије стално причвршћивали и чули аутомобиле који су кукали, то не помаже. Штавише, сигурно не желите да светла сијају од уличних лампи директно преко ваших прозора. Уместо тога, жели се његов мир. Али то показује да је веома тешко за многе људе.

Имамо 10 савјета који ће ваш дом претворити у мјесто које желите.

10 МЕТОДА КОЈИ ПРЕНОСУЈУ КУЋУ У ГРАДУ У ПАРАДИСУ

стари декор градски стан постављен
1. Мирна палета боја

Постоји пуно подстицаја на путевима и тако не би била лоша идеја да се опустите код куће у чистој атмосфери. Прави избор боје може много тога допринијети. Помислите на сребрно сиве, плаве, природне нијансе и бијеле боје.

Бледи перо тонови, меки жалфије жуто или топло ружичасте нијансе такође могу бити веома умирујуће. Ако сте у сумњи, изаберите боје за опуштање.

2. Право завесе

цоол декор цити аппартмент дининг ареа дининг

Овакве завесе попут оног на слици овде могу се користити у кухињи или у дневном боравку, где приватност није толико забрињавајућа. Можете покрити доњи део и имати мир ума, ако тако желите, а ипак дозволите да се довољно свјетла прође у унутрашњост собе.

Завесе на поду или оне са тамном унутрашњом изолацијом

цоол декор Товнхоусе декорирати спаваћу бијелуЗавесе за дно пода или оне са тамном унутрашњом изолацијом неопходне су за спаваће собе. Ово решење посебно задовољава људе који имају потешкоћа да спавају у светлости. Поред тога, таква завеса може заштитити приватност, ако је сусјед преблизу.

3. Звучна изолација

цоол декор Товнхоусе намештај дневна соба

Улагање у звучну изолацију може бити веома корисно ако живите у области где је веома бучно. Узмите пример лепих хотела који на овај начин испуњавају овај задатак додавањем акустичних панела покривених тканином до зидова или плафона. Алтернативно, може се приступити прозорима са два или три панела, што доприноси прекрасној звучној изолацији.

Одлучите се за густе, пријатне теписоне на поду и тешку драперију, што вам може помоћи да направите заштитни простор који ухвати буку.

Ако тражите алтернативу акустичним панелима, можете пробати колекцију књига.

Дизајнирајте угодан угао за читање

цоол идеја за опремање куће у кући за чишћење клавира

4. Живе ствари

кул идеја за опремање куће опремљена столом за кафу

Интегришите ваздух и биљке у посуде, плочице сукулената и резано цвеће, цветне сијалице. Изазовите себе и видите да ли можете управљати постројењем у свакој соби. Не можете расти ништа? Узмите у обзир куповину неких висококвалитетних вјештачких цвијећа. Постоје неки рурални примери који су дивни! Имати нешто зелено је много боље него ништа!

Ако сте у могућности дати љубимцу добар дом, онда то учините! Дакле, атмосфера ће сигурно бити много опуштенија. Чак и посматрање пливања рибе може се супротставити стресу.

цоол хоме декор Товнхоусе поставити љубимац мачка

5. Природне текстуре

хладан декор градски димњак

У свакодневном животу, окружени смо превише лажних материјала, уметничких и високотехнолошких материјала. Укључивање природних материјала и текстура у вашој соби помоћи ће вам да оживите свој простор. Пробајте памучне, сисалске или памучне теписоне. Штавише, препоручујем вам да експериментишете са платненим ручницима, дрвеним спојевима и полираним дрвеним столовима. Такође волим да играм са пчелињим свећама, колекцијама посуда и камења.

6. Поставите намештај

цоол идеје за градски стан стан поставља телевизијско дрво

Дуги и ниски облици позивају на лоунжење и опуштање. Зар не бисте имали простор за софу ове врсте? Или би можда ваша опрема била дугачка и ниска вјеродостојност. Можда бисте радије имали платформу?

Побољшајте ведро, Зен осјећате једноставном бијелом и дрвеном палетом боја, великим вазама са гране и пуно угодних јастука.

Седиште са погледом

цоол декор Товнхоусе поставити кухињу

Нешто је тако романтично да седи поред прозора и посети град. Интегришите мале нише где год можете. Покушајте да инсталирате седиште са дебелим јастуцима и мали стол испред прозора. Тако да можете уживати у погледу на улицу.

8. Ниско технолошки живот

цоол интериор десигн цити апартмент сет уп цолор сцхеме

Повратак на ретро технологије. Ово је нешто што бисте могли да приступите броју телефона, грамофону или деде сату. Живети са само високотехнолошким објектима може бити дугорочно напорно. Често су ово мултифункционалне, освежавајуће и једноставне.

9. Живите у уредној атмосфери

цоол декор Товнхоусе фурнисхингс ессбреицх обојене столице

Без обзира колико је велики ваш стан, требало би да је држите врло уредно. Свет је гласан, готово и гужва са визуелном стимулацијом. Замислите своју кућу као нешто што излучује управо супротан осећај. Мора бити чиста, тиха и опуштена.

10. Мистериозна башта

цоол хоме декор Товнхоусе поставити балкон врт дизајн

Било да имате башту у дворишту, малу терасу, балкон или пожар, можете добро заштитити приватно подручје споља. Изградите затворено отворено подручје како бисте блокирали буку из сусједа. Додајте одговарајуће светлосне амбијенте за ноћ.

Приватно отворено подручје

идеје за израду намештаја у врту намештају балконску терасу