Гаража претворена у животни простор – стварање угодне животне атмосфере

гаража у дневну собу обновљеног стамбеног зида

Конверзија гараже

Да ли имаш лени складишни простор који желите претворити у одлично место за забаву? Ово је сјајан пример за вас!

Један је претворио мало коришћену гаражу у савршено место за вјешање дјеце и тинејџера. Пратите са нама кораке помоћу којих уклоните поремећај и обезбедите стил и славље.

Зелена наранџаста палета боја је пријатна за децу и омладину. То има везе са акцентима и светлима инспирисаним шездесетим годинама. Дрвени под, зидне полице и велика софа дају гаражу просторном карактеру.

Доручак - гаража претворена у животни простор

гаража у дневну собу реконструисана пријатан амбијент
Погледајте ову чајну кухињу која има фрижидер, микроталасну пећницу и машину за аутоматизацију на ковчегу. Ово је зона снова где се гладне хорде могу објесити. Поједини детаљи као што су кабинети по мери, кухињски радни столови и плочице за плочице мозаика помажу у томе Гаража претвара у животни простор више као соба осећа.

Спремни за игру

гаража у дневну собу обновљена наранџаста орната

Овде имате и дугачак низ зидних трака. Овде можете видети полице, подне јастучиће и слике. Телевизор са равним екраном постављен је на високу позицију, пружајући јасне приказе у свим правцима.

Модерна опрема за осветљење постављена је испред огледала како би се обезбедила већа осветљеност. Ако су гаражна врата затворена, просторија не добија пуно светла. Огледала одражавају светлост објеката назад у собу.

Интелигентне опције складиштења

гаража-у-дневној соби-претворене-полице-зидПолице у плакарима пружају простор у којем се организују играчке, игре и електрична опрема.

За столом

Ову таблу можете приказати на различите начине. Може бити снацк бар или додатни простор за седење за тинејџере. У свим случајевима штеди простор кроз њега и приложене табеле. Спремни су за употребу.

Конверзија гараже

гаража у дневну собу реконструисана гарнитура намештаја

Ако сте у гаражи која изгледа гужва, превуците конверзију у живи додатак вашем дому.

Проблем: хладноће

У зависности од тога како је изграђена гаража, може се десити да нема довољно изолације и да температура одређује време употребе. Климатизацијом можете угодно држати атмосферу.

На другом нивоу - стара гаража претворена у животни простор

Већина гаражних пода су дијагонално насупрот врата, чиме се обезбеђује дренажа.

Припремите се за овај изазов приликом планирања ормана и пода

гаража у дневну собу реконструисана роло за сто

Турабсцхвеифунг

Многим градовима је потребна дозвола за уклањање гаражних врата. Уместо да их уклоните, користите их. Бирајте унутрашњост као зид и отворите врата топлим данима.

Будућа употреба

Ево још једног доброг разлога да гаражна врата оставите нетакнута. Можете продати. Гаража може бити кључна у овом погледу.

Пре него што промените било шта, треба да разговарате са агентом

гаража спољне површине осветљење дневне собе