Ретро фрижидери су веома тренди

Ретро Фрижидери - Преглед доброг произвођача

 

Употреба термина "ретро" и "антикуе" вероватно никада није била тако интензивна као сада. Зашто је то? Да ли сви одједном осећамо да смо рођени у погрешној ери? Или је то извесна завидност наших предака, који су имали много интересантнијих и шарених модела одјеће и намјештаја?

Савремени дизајн кухиње у ретро стилу

Ретро фрижидер смег бела идеја дизајна кухиње

Опремање идеја у стилу 50-их година

Смег Ретро Фрижидери беле идеје за дизајн кухиње
Вероватно само додир носталгије чини наш тренутни интересантнији и узбудљивији.

У свим случајевима ретро стил већ чини тријумфом у свим областима. Чињеница да су високотехнолошки кухињски апарати у овом стилу један од најтоплијих трендова у дизајну ентеријера је вероватно непобедив аргумент за ову тезу.

Кухињски прибор у пастелним бојама

Ретро фрижидери и кухињски апарати еспрессо машина розе

Боје, али не само

Неки дизајнерски стручњаци указују на шарени изглед као главну предност ретро фрижидера. Према нашем мишљењу, то не може бити у реду. Има пуно живописних кухињских апарата са футуристичким и супер модерним стилом.

Фрижидер као стилски прибор

смег Ретро фрижидер поморанџе кухињски прибор посуђеРетро фрижидери имитирају линије, детаље, а затим и боје старих кухињских апарата. На тај начин оживљавају шарм који не постоји у савременој производњи и који очито недостаје у овом облику. Рационалац вероватно не може то оправдати.

Мини хладњак црвеном бојом

Мини хладњак Ретро хладњаци Црвени

У наставку ћемо вам показати како различите водеће марке тумаче Ретро линију фрижидера. Надамо се да ћете се наћи у овој разноликости чистом и изабрати најбоље за себе.

Фрижидер Мини Смег у розе 

Ретро фрижидери смег ретро фрижидер ружичасте мале кухињске кутије

СМЕГ ретро фрижидери

СМЕГ нуди ретро фрижидер, судопере и пећнице. Дизајн је супер забаван. Захваљујући широком распону боја и величина, избор нечег одговарајућег не би требао бити проблем.

Како користити елегантни акценат боје у вашој кухињи

Ретро фрижидер смег ружичасте идеје за кухињу

Фрижидер у зеленом мете у рустикалној кухињи

Ретро фрижидер смег минт зелене идеје за дизајн кухиње

Боја акценат у светло црвеном

Ретро фрижидер смег црвена кухиња идеје дизајна

Модерна кухиња потпуно црно-бела

Ретро фрижидер смег црне кухиње идеје дизајна смег Ретро фрижидер розе кухињски кухињски апарати

Фрижидери Горење Ретро

Горење не заостаје за СМЕГ у било ком аспекту. Модели имају своју линију, која ће вероватно бити најбоља за љубитеље овог бренда.

Фрижидер Горење у љубичастој ретро дизајну

Идеје за љубичасту кухињу ретро хладњака Горење

Аделиа Воркс Ретро Фрижидери

Ако вам се свиђа опрема за ретро опрему, ви ћете бити фасцинирани најновијим моделима Аделиа Воркс. Име долази од Адели пингвина. Слика ових животиња краси много ретро фрижидера широм света. Дизајн је индивидуалан и израђен ручно. Они су направљени од племенитих материјала и у свим аспектима су много еколошки прихватљиви од уобичајених фрижидера.

Биг Цхилл Ретро Фрижидери

Модели ретро фрижидера Бигцхилл остављају вас отвореном уста дивљења. Они поштују речи. Поред тога, они су прилично еколошки прихватљиви.

Биг Цхилл Ретро хладњак у црном

Ретро фрижидери идеје црне кухињеРетро фрижидери Минт Греен Кућне декорације Ретро стил Ретро фрижидери мете зелени кухињски апарати стара кухиња дизајн

Мобицоол Ретро Фрижидери

Следеће ћете видети ретро фрижидер са робом Мобицоол-а. Посебно атрактивни и популарни су њихови мини модели.

Мобицоол мини фрижидер

Ретро фрижидери мини фрижидер ретро Мобицоол

ДИИ ретро фрижидери

Са еколошке тачке гледишта, сумњиво је, што је боље - прави ретро модели за куповину, или стварни ретро модели, које смо обогатили са ДИИ средствима. Први ће уштедјети више снаге и ресурса, али задржавајући другу ћете избјећи ширење више отпада. А ово покрива све веће области наше земље.

Фрижидер ДИИ са логотипом ВВ

Ретро фрижидери ДИИ хладњак Волксваген

Вероватно би било најбоље користити модерне моделе за велики капацитет, а додатно у неким собама или старим кућама - старим.

Са становишта дизајнера, ДИИ кухињски ормари уграђени у ретро стилу су врући тренд, који у многим аспектима превазилази нове моделе.

Цоца Цола Ретро фрижидер, наравно црвено

Фрижидери Цоца Цола ретро црвене кухињеРетро фрижидери наранџасти хладњак ретроАмерички ретро фрижидери жута кухиња дизајн Амерички ретро фрижидери мента зелени велики Амерички ретро фрижидери ретро кухиња постављенамини фрижидер ретро црвени кухињски прибор посуђеРетро фрижидери мете зелене идеје дизајна кухиње Ретро фрижидера минт зелени мини фрижидер ретро Ретро фрижидери минт зелени смег хладњак Ретро фрижидери розе мале идеје за дизајн кухињеРетро фрижидери смег ружичасте идеје за кухињуРетро фрижидер смег светло плава кухиња дизајн идејеРетро фрижидер са идејама дизајна кухињске фолије