Уграђени плакари – практично решење за највише захтеве

У нашем динамичном свакодневном животу, правило дизајна ентеријера је увек и свуда – трудимо се да оптимално користимо сваки угао и нишу код куће и да нам обезбедимо више простора за живот и складиштење. Сигурно знате ситуацију: у вашем дому постоје непривлачни зидови, углови и / или падине, који често не приписују никакав функционални задатак и стоје ту ћелав. Наравно, ово мора да се промени, јер сваки центиметар сада броји и мора се користити. Шта треба учинити са непривлачним, неискоришћеним површинама? То је велико питање, одговор на такве проблеме мора бити дат. Како можете пронаћи практична и одговарајућа решења за паметне тачке код куће, желимо да вам одмах покажемо. Кључна реч је уграђена гардероба и представљамо вам одличне идеје о животу око предмета. Останите са нама и инспирисани нашим практичним уграђеним идејама ормана!

 Обезбедите више простора за складиштење у вашем дому!

гардеробе елегантан дизајн у белој боји

Где су модерни уграђени ормари?

Врло често се дешава да простор за складиштење у одређеној просторији није довољан. Већином у спаваћој соби, али наравно не само тамо. Уграђени плакари максимално повећавају складиште и пружају више простора за одећу и постељину. Ситуација изгледа исто у расаднику.

Често се питамо где су велике играчке наших малих богатстава. Ево практичног решења и поново се зове уграђени гардеробери. Ако не желите да ширите бројне колекције књига у дневној соби, онда се одлучите за уграђену зидну јединицу. Изгледа елегантно и трендовито и нуди многе практичне предности. У њој можете сваки дан чувати све што вам није потребно, али увијек желите бити у непосредној близини. У кухињи су намештени гардеробери за савремену кућну жену увијек нужни. У њима можете послужити посуђе, прибор за јело, столњаце и још много тога и имати све што је увек на располагању.

Да ли постоји још практичније решење за вашу кухињу? Свакако не, јер су уграђени гардероби заиста најбољи! Под степеницама или у поткровљу станови су такви кабинети од суштинског значаја, јер су управо прилагођени жељеној локацији и добро попуњавају слободан простор. У ходнику или у улазном ходнику, уграђени гардеробери су савршена опција за складиштење. Наравно, можете спремити зимску одећу, чизме, ципеле и сунцобране. Практично и елегантно у исто време, зар не? Могућности примене уграђених гардеробних уређаја су заправо неисцрпне, једноставно морате креативно размишљати и наћи најбољу варијанту за паметна места код куће и приписати им нове функције.

Уграђени кабинет за ципеле нуди савршену могућност складиштења у ходнику

плакари за ципеле у ходнику
 Уграђена зидна јединица крије доста простора за складиштење

уградни плакари уграђени зидни ормар у ходнику

Изаберите одговарајући дизајн уграђених плакара

Што се тиче дизајна овог функционалног намештаја, ништа не може остати неиспуњено. Да ли вам се свиђа савремени дизајн или сте више љубитељи винтаге стила? Палета се креће од класичних дизајна, од романтичних и луксузних до оних у азијском стилу. Још увек постоје уграђени ормарићи који имају модеран, функционалан и супер практичан дизајн, што заправо многи власници кућа преферирају. Упркос бројности избора, морате пажљиво размотрити свој декор и стил пре него што дате праву одлуку. То зависи само од сопствених жеља и идеја, шта тачно изаберете. Пре свега, можете одабрати различите врсте дрвета, као што су буква, јавор или трешње. Њихове типичне боје су такође допуњене бијелим и сивим. Постоје и уграђени ормарићи са клизним вратима, са полицама или фиокама. Ако желите да визуелно увећате свој животни простор, онда више волите да користите гардеробаре са огледалима. Ако желите више транспарентности у соби, онда изаберите уграђене ормаре са стакленим вратима. Ваша генијалност не познаје границе!

 Уграђен гардеробер са клизним вратима – модеран, елегантан и практичан

уграђени ормарићи стилски у црномНаручите уграђене гардеробе за мерење

Да, признајемо, понуда у продавницама намештаја је огромна. Али у многим случајевима, традиционални ормарићи се не уклапају тачно или не изгледате као ваш дизајн. Затим имате другу опцију која ће вам помоћи да ријешите овај проблем. Зове се уграђени гардеробери направљени за мерење! Ако се ускоро преселити у новоградњи или поткровљу или ваш стари стан желим да пропустим нови и модеран изглед, а затим подесите Буилт-ин цустом-маде најбоље решење за вас. Они треба димензије милиметара вашег ниша или падини, а онда можете резервисати онлине Тхе Пронађите компанију која гради властите кабинете за вас.

Уграђена гардероба у кухињи мора се тачно уклапати, јер сваки број милиметара броји

уграђене гардеробе осветљене уграђеним гардеробом у кухињи

Планирајте онлине и дизајнирајте уграђене гардеробе

Интернет вам такође нуди и друге опције које не треба потцењивати. Ради се о онлине планирању и пројектовању. На располагању су онлине планери који ће вам дати добру визуелну идеју како дизајнирати своје уграђене гардеробе. Постоје и други онлине алати који су прилично корисни у том погледу. Обавестите се само добро и поступите храбро! Јер са уграђеним плакарама не можете погрешити! Само доведите унутрашњи дизајн својих четири зидова на нови, виши ниво! И желимо вам то!

 Романтично у розе је успешна варијанта за уграђену гардеробу у спаваћој соби

уграђени гардеробни ормарићи функционално уграђени гардероби у розе

Беле уграђене плакаре са интегрисаном клупом

уграђене гардеробе практично решење са клупом

Уграђени гардеробери са огледалим вратима чине се мањи улазни хол оптички већи

гардеробе модерне и удобне

У уграђеним плакарама, довољно је простора за складиштење ваших јакни и чизама

уграђени ормарићи су врло функционални и тако модерни

уградни плакари у дневној соби дају стилски изглед

уграђени плакари за много више простора за складиштење

уграђени плакари у кухињи чине простор функционалнијим

уградни плакари са одговарајућим осветљењем за дневни боравак

уграђене гардеробе лепе животне идеје за више простора за складиштење

уграђени ормарићи желе живети идеје за дневну собу

уграђене гардеробе стамбене идеје за савремени коридор

гардеробе лепих бијелих идеја за савремени дом

уградни плакари за ходник

уграђене гардеробе и необичне текстуре у кухињи

уграђене гардеробе на белом и прекрасном поду у изгледу дрвета

лепе животне идеје изграђене у гардеробама у модерном дому

прелепе модерне гардеробе за спаваћу собу

прекрасне дневне модерне плакаре у спаваћој соби и тепих за већу удобност

прелепе живе идеје функционалне гардеробе у главној спаваћој соби више складишта и више простора

прелепе живи идејни функционални ормари модерне беле уграђене ормариће штеде простор

прелепи живи модерни ормари у смеђој кухињи на острву кухиње са белим тоалетом

лепе животне идеје комбинују функционалне гардеробе у спаваћој соби са суптилним бојама у огледалу

прелепе живи идеје функционалне гардеробе модерне куће са пуно простора

прекрасни дневни модерни ормани у кухињи и функционални острв кухиње у бијелој боји

прелепе савремене модерне ормаре под идејама функционалног складиштења за више простора