Савремени савети за живот за декорацију дневне собе

Цоол Ливинг Типс Савети за дневну собу Зелена кожна фотеља Столне лампе јастук

Изаберите боје

Да бисте украшавали собу, исти је као и припремање хране: требају вам квалитетни састојци за базу и одговарајући укус да би цела ствар била незаборавна. У вашој дневној соби или у било којој просторији у стану, издржљив намештај је суптилан изглед, док боје и текстуре дају поплаве.

Пре редизајна, ова дневна соба била је адекватна, али досадна. Дизајнер Елаине Гриффин поставио је кауч испред најдужег прозора, што заправо олакшава проток саобраћаја.

Корисне идеје за декорацију дневне собе

Цоол Ливинг Савети Дневна соба Украсне завесе зидна лампа црвена
Поделите уметност симетрије како бисте створили савршен, савршен изглед у соби. Постоје зидне плоче са обе стране прозора и слични бочни столови и сијалице, које се налазе уз кауч. Додаци служе као "визуелне границе", чинећи елегантно тапацирану софу и прозоре.

Бескрајни и трендовски

Кул Ливинг Типс Савети за дневну собу Украсни кауч за мебл

Изаберите намештај који је увек актуелан и додајте атрактивне додире који су сада модерни и модерни. Стилови и трендови се мењају, док се традиционални соф, столица или трпезаријски столови комбинују са различитим детаљима, додатком и текстурама.
На слици видимо софу са покривачем од тканине са распоређеним многобројним шареним бацачима. Касније, ове јастуке могу бити надокнађене другим, веома различитим. Паметна мешавина облика и величина нуди индивидуалност и савременост.
Ако желите да користите разноврсне боје, изаберите само један тип или изглед као што су - украс са драгим камењем, пастелним бојама или као што је приказано овде - нијанси сјајне боје боја.

Комбинујте различите обрасце

Цоол Ливинг Типс Савети за дневну собу Декорација узорак богатог ормара јастукаОквирне текстуре украшавају амбијент и стварају пријатну атмосферу у соби. Поред оних врста обрасца које комбинујете - од традиционалних пруга до цветних до геометријских дизајна и мотива - постоје нека основна разматрања. Измешајте велике, средње и мале обрасце, изгледају веома лепо. Пронађите обрасце који најбоље одговарају шему боја у соби. Јастуци за бацање и завесе су одличан почетак, јер могу утврдити додатне обрасце текстура у соби.

Кафе сто опремљен са доњим полицама

Кул савети за живот дневне собе декорације столова за сто

Приликом избора намјештаја у дневном боравку обратите пажњу на њихову функцију и храбри приликом комбиновања. Овај сто за кафу има подполку где можете да складиштите књиге, док је бочни сто једноставно декоративан и модеран.

Наравно, дневна соба је простор у којем можете одморити и опустити се. Изаберите такве начине да трансформишете функцију у облику.

 Светле пастелне боје - нежна, бледа зидна бојаЦоол Ливинг Типс Савремена декорација завесаБолд, засићене текстуре у дневној соби  Цоол-живота савети дневни боравак Декорација слика фотеља-диван-кожа-бунт Метална столица обојена зеленом служи као бочни сто Савремени савети за живот Столица за декорацију дневне собе осликана зеленом бојом Бела једноставна бочна стона украшена шареним акцентима Кухињски савети Савети за дневну собу бочни стол обликује вазе

Отворите зидне полице у жутој - кућној библиотеци

Цоол Ливинг Савети Дневна соба Украсне полице жуте књиге

Не служи само у трпезарији

Цоол Ливинг Типс Савети за дневну собу Сервирне плоче Флорал Васе Боокс Украсите зидове сликама Кухињски савети за дневну собу Столна лампа Бела лампа