Столић израђен од пртљажника – хладни комади намештаја инспирисани природом

Табела лог камина

Дрвени столови од поновљених ископа

Довођење нагласака у просторију је савршен начин за пружање топлине и удобности у соби. Коришћењем стабала као што је намештај постигао је велику популарност ове сезоне. Постоје различити делови који се могу раздвојити на различит начин.

Чињеница да можете допринети природном изгледу без биљака је сјајна, зар не? Дакле, искусите лепоту дрвећа у средини свог дома.

Столић израђен од пртљажника

Столић из столице стабла
Сеоско дрво је заиста солидно. Волим како причврстити точкове на овај комад. Ово је очигледно веома практичан приступ, иако је сасвим природно. Кора је уклоњена, али углови су мало груби и боја је супер природна.

Приметићете да је ово решење супер функционално. Стабови су тешки, тако да их лако можете померати напред и назад. Из ње можете направити велике столице и на тај начин обезбедити додатна места за госте, који ће вјероватно поново доћи изнова и изнова.

Колико је одличан облик намјештаја приказан овдје! Мислим да је сјајно што дебло не само да показује округлог облика, већ и да препознате облик стабла овде. Изведени су бијелим и изгледају сјајни. Али имају полиран изглед од комада са грубим ивицама и природним сенкама. Ово би био одличан додатак соби у стилу плаже.

Столови од чврстих стабала

Столић из столњака стабла

Овај стабло је изрезљане ноге, што такође доприноси њеном светлосном изгледу и већој агилности. Волим ваздух и лаган карактер декорације овде. Сиви облици се добро појављују на овом стаблу. Ово је углавном због снопа сиве позадине у соби. Зар то није сјајна комбинација топлих и хладних нијанси?

Значајно у дневној соби с сивом бојом

Стол је направљен од дневног боравка стофићаХоризонтални дискови стабла стабала као површине стола

Стол је израђен од масивног дрвета

Опет, доживљавамо изванредан и лаган изглед. Али сто је можда тежак тон! Танке металне ноге дају нормално дебели стабло стабла врло лаганог карактера. Сада изгледа савршено нежан. Али мора бити тешко пасти ово дрво, зар не?

Упркос сличним стопама, ту се мора радити с потпуно другачијим комадом. Кора је уклоњена, али су очувани природни облик и преломи. Тако је постигао много топлији и руралнији карактер него у последњем примеру. Могао сам замишљати ове комаде савршено у мојој соби. То би донело многе користи, укључујући доношење природних нијанси, ојачавајући савремени простор природним додиром.

Мали бочни столови

столарија дрвеног стола столарског стола са стабла дрвећа

Желите ли имати столицу или бочни сто са руралним и модерним особинама? Ово мало комад је савршен спој два елемента који обично не видите заједно. Али ако радите све у реду, то функционише врло добро. И знате шта је сјајно: у овом случају морамо урадити ДИИ пројекат.

Рустика и слатка

винтаге стил метални стопала стабло из стабла

Вертикални дискови стабла стабла као табле

Лампе прозори дневна столица направљена од пртљажника

Још ће бити разговора о точковима, али овог пута је низак столни сто. Срезивањем стабала вертикално, можете добити више површина. Ово је одлично за стварање велике равне површине. Такође обратите пажњу на јастуке за тапацирање! Зар нису глупи?

Масивни трпезаријски сто

дрвена трпезарија стол велики столи од пртљажника

Узмите веома дуго дрво и средите га од врха до дна. Тако ћете створити јединствену, необичан сто. Боје, чворови и вретени ће доћи у своје. Све су јединствене и изазивају деменспрецхенд за јединствени изглед. Ово је одличан спој минималистичког и руралног.

У првом делу описа следећег комада, желим да поменем да се бавимо овде са ИКЕА стопалима. Прилично је чудно и прилично индустријско у комбинацији са дрвеним трупом као површином стола, зар не?

Свидја ми се сложеност нечистоће, што је учињено мало грубијим постављањем непроцесиране дрвене површине на површину.

Плоча од чврстог дрвета

Столић из минималистичког стила

Лично, имам три дневника у својој гаражи чекања да се обради. Сада тражим изворе инспирације за њихову обраду. Јеси ли сличан? Да ли имате планове за ДИИ пројекте, или желите да купите одличне, завршене комаде?