43 Савети за палету боја палете – разнобојна тачка

цоол палета боја палета шик комбинација плаво жута

Цоол палета боја - направите прави избор!

Увек смо стајали иза положаја, у унутрашњости куће зависи од функционалности и облика. Области куће, као што су кухиња и спаваћа соба, су простори у којима је потреба за објективношћу много очигледнија и есенцијална него на било ком другом месту.

Нова студија из Велике Британије о облицима спавања и спаваћој соби донела је неке занимљиве чињенице свету. Сенке и нијансе које постоје у вашој спаваћој соби могу стварно утицати на квалитет и трајање вашег сна.

Шема плаве боје свеже воде у класичној спаваћој соби

хладна спаваћа соба боја палете тиркизно зид огледало воде
Студија која укључује 2.000 домаћинстава показала је да плава је на врху листе боја која осигуравају здрав и опуштајући сан.

Комбинујте зелено са другим живописним бојама

цоол палета палета трава зелени зид живописне сенке

Елегантан изглед - тамно плаве нијансе

хладна соба боја палете трава зелена дубоко плава тамно модеран ентеријерМасласте жуте завесе и комоде

палета палета палета палета жуте боје

Бледо зелени мотиви и зидови

прекрасна палета боја палета савремени цветни образац

Обликован дизајн наранџасте плоче

интересантна палета боја палете расадник наранче

Травнати зелени амбијент и леп цветни обрасци

модерна спаваћа соба боја палете зелена крема се опусти

Наранџасти и плави акценти су у супротности са белим унутрашњостима

прекрасна палета боја палете наранџасто плаве боје

Следеће боје на листи су жуте и зелене. Изненађујуће, браон и сиво припадају на дну каталога боја који се користе, јер изгледа да преносе осећај депресије и сумрака.

Пусти плаво да уђе!

Осећање "плаве" можда није толико лоше када се ради о више времена у вашој спаваћој соби. Плава и нијанси су најбољи тонови боја за спаваћу собу, а они одмах иза Пинк у такмичењу. Бела и плава је одлична комбинација која се савршено уклапа у савремени изглед.

Светла спаваћа соба - цвјетни образац на зидовима

цоол палета палета плави смеђи тепих

Елегантна боја - плаве нијансе и класични ентеријер

хладна спаваћа боја шема плава традиционална шема

Модерна спаваћа соба - дрвена опрема

цоол палета палета акценат декор елегантно

Тробојно одело тамног плава

цоол палета палета модерне тамно плаве боје

Плави поткровља са зебровим обрасцима

цоол палета боја палете зебра плаве текстуре

Елегантна женствена спаваћа соба - рафинирани амбијент

цоол палета палета боја занимљиво

Тамно плаве завесе и пругасти тепих

цоол палета боја палета наглашава неутралан ентеријер атрактиван

Радост живота пољубила Сунце

Док плава може да ступи у интеракцију на више начина, а два тона плаве зидове једноставно се савршено уклапају у спаваћу собу, жута је боја коју морате користити мудро. Студија спроведена од стране Травелодге студија је показала да је жута је друга најбоља боја након плавим који чини за добар ноћни сан .. Неки од њих дугује за срећну и забаву жалби боје "избрисати" све бриге дана тешко посао изгледа ,

Маслина жута летња спаваћа соба

пријатна палета боја палета жути сјајан изглед

цоол палета палета наглашава жуту зидну белу постељинупалета боја палете жута бијела црна

"Сун пољубио" неутралне ентеријере и спаваћу собу са палетом боја у великој жутој зони представљају пријатну и ваздушну привлачност. Жуто је нарочито добар избор за мале и компактне спаваће собе, јер доноси осећај визуелне свежине. Напротив, богато украшавање злата је штетно за добар сан.

Цуте цвјетни дизајн - женски декор у спаваћој соби

спаваћа боја палета жути акценат неутрална белацоол палета боја палете жути акценат неутрална белацоол палета боја палете жути акценат неутрална белапријатна палета палета боја у собицоол палета боја палете жуте цвијеће

Балансиране зелене вибрације

Зелена је нијанса која је универзално популарна и рангира се поред јединствене плаве боје као једна од омиљених боја водећих дизајнера. Са зеленим, који је саставни део природе, чини се да се осећа угодније и мирније у свом присуству. Због тога је једна од три најчешће коришћене боје у модерним спаваћим собама. Лиме зелене и лакше верзије јабуке зелене, упарене белом и жутим, су прилично популарне облике. Свеже и живо, још је боље држати тамне верзије зелене у великој мери далеко од спаваће собе.

Минималистичка спаваћа соба - палета с свежим бојама светлих и тамнозелених нијанси

цоол палета палета наглашава зелену сенкуцоол палета палета наглашава оквир браон креветаЦоол-спаваћа соба-палета боја-акценти-платформа-креветхладна спаваћа соба боја наглашава оквир смеђе креветацоол палета палета наглашава зелени зидцоол палета палета наглашава зелени дизајн

есцајг

Ово је палета боја која би сигурно изненадила неке од нас. Сребрне спаваће собе изгледају да одговарају опуштеној напици. Истраживања показују да они који користе сребро наглашене у својим спаваћим собама уживају укупно 7 сати и 33 минута спавања. Док сребро тренутно није веома популарна боја међу кућним власницима (нарочито у поређењу са природним сивим и браон), можда је време да поново размотримо овај концепт.

Спаваћа соба намештена у сјајним нијансама - има смирујући ефекат

цоол палета палета акценти сиве сребрне бојецоол палета палета наглашава сребрно црно

Сребро испуњава простор с значењем, фасцинацијом и енергијом и овај наглашени декор у овој боји чини се мотивацијом за више кретања од других! Па, постоји још једна боја која се више креће према губитку тежине!

Искричави амбијент - луксузна спаваћа соба

цоол палета палета наглашава божанствене светлеће светиљкецоол палета палета наглашава сребрно светле очихладно спавање шема боја палета акценти сребрни комбиновани сивицрни сјајни комад намештаја кровни носач

Задовољство оранжне свежине

На крају наше листе данас је живахна и шарена наранчаста боја. Са декором и намјештајем све више и више често у овој сјајној и оригиналној боји, с великом брзином помера наранџасту боју на популарне позиције. Оранж, помијешан са мало жутог и чистог бијелог, је стил који савршено уклапа у модерно купатило. Осим тога, долази до чињенице да ова боја креће да изазове спонтаност и спортске вибрације. Наранџаста чини пријатне и позитивне мисли, што узрокује угодан ноћни сан.

Класичан ентеријер - традиционални амбиент

Широка боја боја спаваће собе наглашава наранџасте зидовецоол палета палета наглашава наранџасто засићено

Иако студија покреће нека интересантна питања, нарочито у вези са сивим и браон бојама у спаваћој соби, такође потврђује да је Лила превише стимулативна за мирне собе. Чини се да црвено и злато падају у исту класу. Дакле, следећи пут када размислите о својој соби, размислите о бојама које ће вам олакшати ум. Ово је савршен пример дизајна ентеријера који иде далеко изнад димензија које види око!

Удобан елегантан дизајн ентеријера у спаваћој соби

цоол палета палета наглашава наранџасту удобјецоол шпорет боја шема наглашава оранжев минималистичкицоол палета палета наглашава светле игрецоол палета палета наглашава зид таттоо шаблонпријатна површина боја палета боја