ВОВ кућне љубимце – лепе животиње које вам пруже велико задовољство

вов кућни љубимци игуана пет

Листа ВОВ кућних љубимаца које не бисте нужно очекивали у вашем дому

Кућни љубимци су обично они који су тихи и једноставни и могу се лако одржавати у стану. Да ли је то заиста тачно? Постоји само неколико који пружају прилично напетост и адреналин. Такође ће изазвати снажне емоције међу вашим посетиоцима.

У одређеним случајевима, такође ћете моћи да користите стрпљење суседа!

Зецеви као ВОВ љубимци

Зајчеви су свакако кућни љубимци који постижу ВОВ ефекат. Међутим, морате бити спремни за пажљиву негу. Зато што почну мирисати брзо, ако их не узимате довољно озбиљно.

Заједнице могу трчати напољу или спавати у кавезу. Зависи од тога шта их тачно подучавате. Кастрација, као и све остале животиње, добар је избор из више разлога, што вас ставља на сигурну страну.

Породица сахрањивача са симпатијом

вов кућни љубимац зеко породични зеко
Слатка и љубазна

Вов кућни љубимци зене

твор

Ово је такође егзотичан избор за љубимца. Потребно им је велики кавез за своју животињу, а заправо не би било лоше ако би имала могућност да трчи изван ње. Због своје навике да се скривате у малим местима, не желите да оставите животиње Илтис без надзора. Ово вам штеди много стреса.

Дивља животиња код куће?

вов кућни љубимци илтисцх еуропеанСлатке мале бебе

Вау кућни љубимци илтис мале дивље животиње

Еуропеан полецат

вов кућни љубимци илтис дивље животиње

Рат као љубимац

Са листе ВОВ љубимаца не можете пропустити пацове. Они су заправо много пријатељски него што већина људи мисли. Лошу репутацију дугују многим легендама које долазе из средњег века, као што су пацови без своје кривице, за које су људи пренели смртоносне болести. Али ако се одржавају у стерилном окружењу, ова опасност се зауставља.

Ко каже да су пацови ружни?

вов кућни љубимци кући декоративни рат

Слатки бели пацов

вов кућни љубимци куће пацова пацова бела

Необичан љубимац

слатки кућни љубимци вов кућни љубимци

Миш као љубимац

Да ли желимо да наставимо са гнездовима? Ако желите да имате миш као кућни љубимац, препоручујемо да изаберете женски примерак. Зато што мушкарци имају јак мирис. Многи људи не знају колико су срећне ове животиње и колико су забавни. Најбоље је опремити кавез са разним играчкама како бисте се осјећали угодно тамо.

Декоративни кућни миш

вов кућни љубимци кући миш сиве слатки

Мали и фини

вов кућни миш миш мишем

хрчак

Постоје различите врсте хрчака, које су такође различите по величини. Они који имају више волумена, требали би бити младожења појединачно у кавезу, а остали - у паровима. Они припадају ВОВ кућним љубимцима, јер су одлични за гледање. Они раде све луде ствари са играчкама које имају унутра.

Хмељци су смешни и веома енергични

вов кућни љубимци хмељ пењање

Мала стопала и велике, влажне очи

вов кућни љубимци хамстер слатки

заморци

Свиње су замишљени љубимци. Али у стварности су веома прилагодљиви и могу се добро тренирати. Они су веома социјални и требало би да их бринете барем у паровима, али пожељно и у групама. Потребно им је доста простора у кавезима. У идеалном случају, они би требали имати прилику да ходају изван овога. Они су невероватно гласни. Они то показују нарочито када вас воде негде да траже храну.

Гвинејске свиње су сјајне за мажење

вов кућни љубимци гуинеа свињски краставац

Слатке фотогене животиње

вов кућни љубимци гинеа свињски шешир

палице

Фенси кућни љубимци су такође слепи мишеви. Они су веома активни и живи. Обично се баве људима којима се брине о њима. Да би их сместили, потребни су вам веома велики кавези. Али ако желите да будете здрави и дуго, потребно је уложити пуно новца и времена.

Лопатице са разликом

вов кућни љубимци мали мишеви

Откријте мало познату страну ових животиња

вов кућни љубимци

Остале лепе животиње

Многе животиње које можете водити рачуна о кући. У овом тренутку желимо да наведемо још неколико. Међутим, било би најбоље да се информишете о сваком од њих. Можете успешно да се бринете за јеге, као и за жабе код куће. Чак и гмизавци су све популарнији избор.

За оне који имате веће двориште и линију дивљине, постоје и прилично егзотичне врсте које су обично доступне само у акваријумима. Ово су, на пример, различити необични пузли.

Узми слатку породичну пријатељицу       

вов кућни љубимци дивљи љубимац слатки

Питони су савршени чувари

вов кућни љубимци Питон љубимац

Тарантула такође имају свој шарм

вов кућни љубимци паук тарантула