Сами изградите базен палета – важне савјете и идеје

Палете су и даље једини успјешни избор материјала, ако желите сами да направите нешто. Било да се користи у дизајну ентеријера или екстеријера, палете се сматрају апсолутним хитом. Али изградња базена палета не звучи тако лако. Али изабрали смо најважније детаље за изградњу, што чини поступак врло једноставан и тиме омогућити једноставан ДИИ пројекат за све љубитеље ДИИ-а.

Приступ овом пројекту обично мора бити добро планиран. То значи да морате имати јасну идеју о грађевинским материјалима, алатима и конструкцијама. Прво, препоручљиво је направити скицу за пројекат. Поред тога, позиционирање базена је веома важно, јер је чврста конструкција, која има само одређено место. То значи да морате да бринете о томе где је довољно сунчано у башти.

Крајњи резултат има природан изглед

базен у летњем периоду

Структура базена

За структуру базена постоје две варијанте: округли и правоугаони облик. Потребно је око 10 евра палета за базен, који су састављени вијцима и ноктима. Ако већ имате облик базена, онда вам је потребна унутрашња површина базена.

Палете су савршене за сваки дизајн баште, али најважније ствари за пројекат су мале ствари које се често занемарују.

Квалитет базне фолије је посебно важан за дизајн ентеријера базена. Филм мора бити дизајниран без бора. Само-постављање филма је врло лако и за неколико корака добијате висококвалитетни базен. Ако пустите да се филм нежно спусти на зидове базена, онда је базен истовремено трајно густ и леп. Квалитативни филмови имају високу УВ отпорност и стабилност боје, што знатно продужава дуговечност вашег ДИИ пројекта.

Једноставна градња, али уживајте у изградњи

Почетак базена са палета
Добро организујте негу базена

Посебно је важан и филтер за базен. Пре него што купите филтер, препоручује се израчунавање величине базена, јер се систем мора прилагодити величини базена, тако да се прљавштина може стално филтрирати.

За правилну негу базена препоручује се заштита воде од микроорганизама и инфекција базеном. Ово се ради помоћу хлора, што се сматра сваком базом неопходно. Одржавање базена је од највећег приоритета, јер је љето шанса за инфекцију врло висока. Из тог разлога треба контролисати пХ базена и избјећи могући ризик за дјецу

Базен палета је рај за слободно време за сваки дизајн врта.

сам базен гради палету

Положај базена је веома важан

погледајте базен са плочаЕуро-палете

еуро палети слика базен Палете за башту уређење врта савршен базен дии базен палета сам базен гради палету базен из палета базен од правоугаоника палета дизајн базена палете округлог облика  сам базен гради идеје Плоча за базене прави палете направи свој базен