Бридал букет Винтаге 21 идеје инспирисане традицијом

Док год се можете сјетити натраг у вријеме, цвјетни букет је један од главних рекама невјеста. Букет је природни свадбени накит који се сматра коначним додиром одјеће и завршава силуету невесте. Свеже и мирисно цвеће додатно наглашава свечаност прилике и подржава сјај и лепоту срећне невесте. У различитим културама свадбени букет даје младожење, понекад од стране честитке невесте, а то се увек дешава на дан свадбене церемоније. Бацање ноја симболизује просљеђивање празничне традиције и данас се радо одржава. Данас смо остали традиционални и бавили се темом винтаге бридал боукует.

Свадбени букет у винтажном изгледу доноси заборављене вредности у живот

букет винтаге калас дивље

Бридал накит и традиција

Свака свадбена традиција носи пуно старих мудрости и симбола, којима се волимо бринути и пренијети. Које цвеће је пожељно за свадбене букете и како правилно тумачити језик цвећа? Који квалитет чини бридалским букетом изгледа берба и да ли се традиција стварно може сматрати инспирацијом?

Одговоримо позитивно и допустимо да будете инспирисани и инспирисани класичним сликама прелепих бриџетских букета.

букет старинског водопада
Ако се одлучите на традиционалну или класику и желите да добијете старински додир, постоји могућност да изаберете свеже цвијеће по сезони или да се оријентишете класичним цвјетним свадбама.

букет винтаге ватерфалл2

Бридал букет и цветни језик

Ако желимо да се бавимо традиционалним, помињање симбола цвета би било прикладно. Не знамо одакле долази до тумачења цвјетног језика. Ипак, симболика одређених цвјетних врста тумачи се иста широм свијета.

букет винтаге лилија бело1. руже

Ружа се зову краљица свих цвијећа. Племенити мирис очарава и ретко се удружује са другим цвјетовима у букету. Црвене руже су зреле љубави и страсти. Ружичаста боја је повезана са невиностима и омладином, а постоје разлике у мишљењима у бијелој боји, јер су бијеле руже такођер доведене на сахране.

букет старина руже

букет винтаге округли бридал букет

боукует винтаге росес анемоне бидермеиер форм3

 2. Цаллас

Иако су калас првобитно сматрали цветовима жалости, данас се сматрају најновијим цвјетним букетом. Овај цвет симболизира бесмртност истинске љубави.

боукует винтаге цаллас маиглоецкцхен

букет винтаге цаллас скептер

3. Хидрангеа

Хортензије су симбол здравог и поносног самопоштовања невесте. Гортирање хидрангезе се може сматрати дивљењем. Беле хидрангезе, баш као и беле руже, такође могу бити повезане са тугом.

букет винтаге хидрангеа бела

боукует винтаге хидрангеа блуе

4. Гербера

Ове цвеће расте тамо где сунце сија. Порука коју преносе је: "Кроз вас ће све бити боље само". То чини цвијет популарним на венчањима или другим прославама. Црвени гербери појачавају смисао и обогаћују их животном силом и љубављу.

букет винтаге хризантеме

букет старина гербера љубичаста

боукует винтаге гербера пинк

5. Лили

Љиљан је један од најпопуларнијих љетних цвијећа повезаних с свјетлом и безбожношћу. Топлина и Џои де Вивре су емоције које симболизирају љиљане. Уз поштење и поверење, величанствено цвеће такође су повезане.

Букет винтаге љиљане орхидеје мешати

букет винтаге лилија

6. Орхидеја

Винтаге бридал букет се може састојати од орхидеје. Цвет симболизира дивљење непознате и егзотичне лепоте. Ако желите орхидеје на дан вашег вјенчања, било би добро да се консултујете са цвећем. Орхидеје такође представљају интелигенцију, због разноликости врста орхидеја и њихове прилагодљивости.

боукует винтаге орцхидс2

букет старинских орхидеја

7. Ранунцулус

Ранункел личи на божури и импресионира својом величанственом и дивном лепотом. Бридал букет ранунцулуса представља атрактивност и привлачност младе.

букет винтаге ранунцулус цлассиц

букет винтаге ранунцулус

боукует винтаге армстраусс 2

8. Гипсопхила

Увек можете видети овај цвет у комбинацији са другима у букет цвијећа. Она је одговорна за магични изглед сваке гомиле цвијећа. Сам, она би могла изгледати превише неупадљиво брзо, осим ако ваша одећа то не захтева баш то. Гипсопхила означава чистоћу срца.

букет винтажног гипсофилног фокуса

букет винтаге гипсопхила

9. ђурђевак

Ђурђевак носи симболичку добру наду. Деликатна цвијећа и њихова умирујућа слатка мириса савршено допуњују комбину младе у ретро изгледу. Нежност и чиста љубав је симболика ђурђевка.

букет винтаге маиглоецкцхен у контексту

боукует винтаге маиглоецкцхен ин цонтект2

боукует винтаге маиглоецкцхен

10. Маргуерите

Ови и многи слични цвијести славе светлост, лето, право пријатељство и љубав. Порука цвијећа је природна и природна. Као свадбени букет који се може комбиновати са другим цвјетовима.

боукует винтаге маргарите

букет винтаге маргарита

11. Вицкен

Многа летња цвијећа представљају радост сунца и природе и стога се користе као прекрасни симболи вјенчања. Цвијеће изражавају радост нежне везе између два љубитеља.

боукует винтаге вицкен 3

боукует винтаге вицкен 4

боукует винтаге вицкен

12. Анемоне

Иако се ово цвеће ријетко налази као главни дио бридалског букета, оне су једно од летњих цвијећа повезаних са блаженством. "Очарана од вашег слатког мириса" - порука овог цвета.

букет винтаге анемоне 3

букет винтаге анемоне врба грана

13. Сунцокрет

Сунцокрет тешко треба увести. Очува сунце целом љетом и задовољава наше очи жутом бојом сунца. Ниједан цвет не може бити погоднији за коначно љето вјенчање, поготово ако је његова порука тачно "Волим те"!

Букет старинског сунцокрета

боукует винтаге сунфловер3

14. Фреесиа

Фреесиас симболизира издржљивост и дуговечност. Велики пупољци једне биљке пружају дуготрајно задовољство очима. Руже, гербери и орхидеје су племенити и егзотични, али избор фрезије показује праву класу.

букет винтаге фрезије водопад

букет винтаге фреесиас

боукует винтаге фреесиен2

15. Хризантема

Ако сте одувек желели бијело вјенчање, а можда чак и успијете ове зиме, нема бољег избора цвеца него кризантема која почиње да цвети на јесен. Цвет представља зрелост и спремност везивања.

букет винтаге хризантема

боукует винтаге цхрисантхемум веддинг фловерс винтер

боукует винтаге цхрисантеме2

Бридал букет облици

Ако већ знате довољно о ​​језику цвећа и разговарате с цвећем, следеће линије би могле бити корисне. Облик бридалског букета би требао бити добар додатак целој опреми. Даље идеје за венчање и примери свадбене буке можете пронаћи у следећем материјалу.

боукует винтаге армстраусс3

1. Бидермајеров ној

Округли свадбени букет или познат као Биедермеиер, сматра се апсолутним класиком на сваком вјенчању. Прилично, украсно и компактно, свадбени букет служи као савршени свадбени накит и може се без потешкоћа бацити у групу неудатих жена.

боукует винтаге цхрисантемен3

2. Облик срца

Наравно, срчани облик представља стварну романсу и веру у љубав. Црвене руже у облику срца могу подсећати на винтаге стил.

Букет винтаге облик срца

3.) Водопад

Природан и игрив је облик водопада бридалног букета. Упркос природном изгледу буке, изглед младе изгледа елегантно и елегантно

Букет винтаге орхидеја мешати

4. скиптар

Избор облика буке зависи од укупне силуете невесте. Једноставна хаљина, на пример, побољшана је формом скептике и чини невесту изгледом принцезе.

букет винтаге бридал боукует скиптер

                                                                                                                                                                                                                                  Извор: Браут-Траум.де

5. Букет

Једноставна елеганција, скромност и скромност - ово су термини који описују рукопис. Иако невеста носи величанствени букет бриџета, вероватније је да размотри начин држања. Безвредна и женствена кроз и кроз.

Букет винтаге букет

6. Цветна торба

Врећа за цвеће је алтернатива класичном букету за венчање, торбу и гомили цвијећа. Ово је практично и елегантно у стилу винтаге.

Букет винтаге сунцокрета

боукует винтаге титле

боукует винтаге гипсопхила љетна идеја