Плочице од природног камена за ваше купатило

плочице од природног камена и минималистички дизајн

Вриједно знати за плочице од природног камена

Изглед природних камених плочица у модерном купатилу постаје све популарнији. Камена опека, такође названа сложеним каменом, даје купатилу природни изглед и даје вам топли осећај у амбијенту. Овај камен је доступан у многим бојама, облицима и величинама. Између осталог, избор зависи од трошкова.

Данас имамо неколико савета како бисте вам помогли да нађете свој пут.

Мали комади старинског намештаја су савршени прибор за плочице од природног камена

плочице од природног камена антикфлаир дрвена столица округлог огледала
Основни подаци:

Обично је овакав зид израђен од природног камена. Ови су претходно израђени у танком, правоугаоничном облику. Они се разликују по висини. Након инсталације, овај камен ствара драму која одмах постаје чаршија собе.

veličina:

Већина камена је око 15 до 50 или 15 до 70 цм у величини. Камен се може спојити унапријед, или би могли бити доступни у засебним деловима.

prednosti:

Осим прекрасне текстуре, овај материјал се може комбиновати и са различитим стиловима. Многи власници кућа садрже осветљење на зиду како би даље осветлили чудесну површину.

Можете уградити или угасити светла или као што је у овом случају постављена преко дугачког зида

природни камен плочице дрвене украс бијелих тулипана

Цонс:

Овај камен је веома тежак и може оштетити друге предмете током инсталације. Такође, постављање огледала на такав зид био би ризичан и изузетно тежак.

Такође из безбедносних разлога избегавате зидове у породицама са децом. Зато што би судар са таквим зидом био веома болан и понекад прилично опасан.

У том случају, светлост је дискретно скривена

Плочице од природног камена у сивој стакленој туш кабининега

Ако сте луди за чистоћом, природни камен вероватно није ваша ствар. Неједнакости и кривине су прилично тешке за чишћење. Барем не би требало поставити такав зид поред туш кабла, јер прање зида чистом водом сваки пут након што се купа може исцрпљивати.

Да бисте лакше водили рачуна, требало би да се одлучите за професионалног инсталатера који не дозвољава размаке између различитих камена.

Постоје и равне конструкције које дају илузију таквог камена

плочице од природног камења светло сива и бијела керамика

Модеран туш и стилски купатилски намештај од стране ЦЈБ Десигнс ЛЛЦ

плочице од природног камена потпуно застакљена клизна врата

одрживост:

То је у већини случајева врло еколошки прихватљива одлука. Већина камена је створено од индустријског отпада.

Али не заборавите да је сваки камен изван подручја допринео многим испарењима у ваздуху.

Посебни савети

Можда су се неки од вас већ определили за сложени камен. Посебно за ове, а ипак за све заинтересоване стране, желио бих дати сљедеће савјете:

Приликом уградње у туш кабину, дефинитивно треба да пошаљете стаклену површину. Уверите се да је инсталер размишљао о томе. Околина са огледалима је прекрасна. Али уверите се да су углови чисти. Чишћење након тога је одмах немогуће.

Удобан и опуштен туш за два

декорација зидова од природног камена

Да, лепота захтева негу. Међутим, уколико имате остатке који се лако чисте у остатку куће, вреди труда. По мом мишљењу, поглед на сложене камење не може се поредити с било чим другим.

равне камене плочице правоугаоне тамне мермерне умиваонике