Архитектонски стилови од 2016. године – наметање зграда и још много тога!

Да ли желите да изградите модерну кућу? Погледајте тенденције у архитектури од 2016. године

Пре свега, модерна кућа је индивидуално дизајнирана кућа. Планер куће треба добро упознати са актуелним трендовима и прилагодити их сопственим потребама власника. Ви можете цртати инспирацију свуда. Тренутни трендови никада нису били свеобухватнији од данас: откривамо сродне принципе и идеје у јавном и приватном сектору.

Данас вам представљамо листу очаравајућих јавних зграда од 2016. године. Надамо се да ћете за вас направити дивне креације.

Архитектонски стилови - продужење националног музеја у Цириху

Архитектонски стил Робусни елементи

Продужетак Националног музеја у Цириху је био компанија Христ & Гантенбеин је схватио. Нови чврст дизајн се нагло супротставља дизајну првобитне зграде. Управо тај контраст се дешава у приватним кућама чешће. Као резултат тога, неки изванредни елементи су изванредно ефикасни.

Тате Модерн у Лондону

архитектонски стилови музеја у Лондону
Швицарски архитект из Херзога& де Меурон је изградио 64,5 м високу проширење Лондонске галерије Тате Модерн. На екрану попут куле налази се још један галеријски простор.

Ево примера упућивања на историјску архитектуру - нешто што је сада тренд у приватним кућама.

Архитектонски стилови - Лука у Антверпену

адверпен стилови архитектуре

Заха Хадид Архитекте стоје иза огромне застакљене зграде у луци Антверп. Изграђен је за администрацију. Изразито је фасирана фасада - пример потраге за занимљивим ефектима у спољашњем дизајну зграда.

Геолошки музеј у Кинглонгу

архитектонски стилови геолошки музејАспекти такође обликују зграду Геолошког музеја у Геопарку Кинглонг Моунтаин у Кини. Облик се прилагођава сценским линијама и окружује одређено подручје у којем се излажу јаја диносауруса. Дужина зграде је 70 метара. У унутрашњости текстура зграде употпуњена је бамбусовим цевима.

Овдје доживљавамо интеракцију модерних материјала и органских облика и текстура - нешто што се може уклопити у затворену кућу у природи као идеја.

Архитектонски стилови - Елбпхилхармоние у Хамбургу

архитектура стилова модерне конструкције

војвода & де Меурон су ове године завршили свој десетогодишњи пројекат. Трошкови су премашили првобитни буџет десет пута. Фасада је подељена вертикално на две главне области. Нижа одговара урбаној архитектури, а горњи има врло модеран дизајн. Ово се односи и на материјале - испод цигле и изнад - стакла. Која подела би била прикладнија ако желите да изградите модерну кућу, која такође треба да се региструје добро у историјској стамбеној зони.

ЦКК Јорданки

Архитектонски стилови нове трендове

Фернандо Менис стоји иза архитектуре концертне дворане на Тенерифу. Посебно занимљив ефекат био је комбинација сломљених цигли и бетона. У унутрашњости осећате да сте у огромној савременој пећини. Материјали такође пружају одличну акустику. Коришћење старог дизајна у модерном дизајну куће је још један тренд који ће се наставити дуго времена.

Архитектонски стилови - Имплементирајте идеје великих архитеката у вашем дому!

савремени архитектонски стилови

Архитектонски стилови - Робусни елементи за мало већу агилност у вашем дому

архитектонски стилови тренди

У вашем дому можете створити јединствену атмосферу!

стил архитектуре музеј швајцарска

Архитектонски стилови - запањујући амбијент

тенденције архитектонских стилова

Ево неколико идеја за модерну архитектуру вашег дома

стил архитектуре хамбург

архитектонски стилови хамбург модерни

хамбургске филхармонијске стилове архитектуре

архитектонски стил изузетан

Модерни стил архитектуре

архитектонске стилове нове идеје