Направите своје зидне и вијенацке вијке – Како украшавате свој дом?

Сами зидни и вратни вијенци чине ружама жуто тканине сунца

Направите зидне и вијчане вијке - и како сте украшавали свој дом?

Јесен је савршен начин да обновите и украсите своју атмосферу у кући. Да ли се слажете? Хиљаде ДИИ дизајнерских идеја из дизајнерског намештаја до најмањих акцената ослањају се на улепшавање ентеријера.

Елемент куће који често занемаримо је заправо прва ствар коју видите на улазу - улазна врата. Направите мало лепоте и направите вратни венац који ће дефинитивно освјежити вашу улазницу.

Вратни венац на првој илустрацији је умјетна мјешавина одговарајућих тканина и боја и служи као мухаст нагласак на улазним вратима. Неке гране из вашег дворишта и розета од тканине чине сунчан јесенски венац који ће сретно утицати на сваког посјетитеља. Ако желите да направите такав вијенац, изаберите боје које се разликују од боје врата.

Фабулоус тканине - живахан додатак ентеријеру

Зидови са вијцима и вијцима сами чине занимљивим округлим тканином
Дајте вашем дому сјајан, освежавајући додир! Овај вијенац је шарени умјетник који може зачинити чак и најтамније собе. Ако сте швајцарска, бавите се својим оковима тканине и направите слатки тканин.

Како можете освежити дизајн ентеријера са само неколико једноставних трикова!

Сами зидни и вратни вијенци чине простор за сједење тканине

Одушевљена срца и празнично расположење

Зидови на зидовима и вијцима сами чине осјећајима валентиностиОкрените венчаницу Валентине у јесенски венац

Зидови на зидовима и вијцима сами праве валентине срце јесен

Свечани вијенац преплетених грана

Сами зидни и вратни вијенци чине срца осећањем гране валентине даном

Вијенци су смешни ДИИ пројекти који се могу прилагодити било којој сезони или празнику. Првобитно, представљени вијенац је направљен за Дан заљубљених, али би се лако могао користити као јесење декорација. Само замените срца са изрезима у облику листова и посути златом уместо сребрног спреја.

Тканине у облику листова урезане су у јесење боје

Зидови и зглобови су направљени у облику листова у облику црвене боје

Природни елементи

Вијци за вијке и вијци праве пламен од дрвета Вијци и вијенац на вратима чине дрво дрво урезивање траке урагана Вијци за вијке и вијци чине траку за резање дрвета златно жуте боје

Сигурно постоје пали стабла у дворишту у дворишту. Јесс и Моница су пронашли оне у њиховом дворишту и одлучили се за креативну, оригиналну идеју израде. Направили су златни венац са површином од дрвета. Мало прскања и пенеће траке чини овај вијенац прилично погодним за сезону.

Вијци за вијке и вијци праве сиво и бијело предиво

Можеш ли плетати? Овај домаћи венац из Вирџиније говори за себе. Свако ко воли да користи тканину као тканину може пробати. Комбинација борова, предивних бобина и металних орнамената чине за живахан улаз у кућу.

   Зидови на зидовима и вратима сами чине гаранду добродошлицу јесен

Тоња љубави породице и куће учинила је венцем инспирисан јесењем да би похвалио мијењање времена. Све што вам је потребно за овај тематски ДИИ пројекат је скењање, тестенина и мало млијека из локалне хоби. Користите шарено предиво и додајте дубину и текстуру венци.

Зидови и зидови су сами направили декоративно цвеће од кугласте кугле   Сами зидни и вратни вијенци праве сјајним црвеним цвјетовима