4 јога магазина у поређењу

У поређењу са 4 часописа јоге - редакцијске препоруке

Свет магазина постао је толико огроман ових дана да можете брзо изгубити стазу. Из сваке теме добијате бројне понуде часописа. Како се усредсредите на стварно квалитетне часописе? Овде је изнад свега да истражите и читате стрпљиво. Али увек је практично и корисно, ако размислите о неким корисним рецензијама или резимеу. Често кратко и једнако комуницирају најважније информације и аспекте који вас чекају у часопису. То барем тако радимо у редакцији. С обзиром да смо одлучили да вам понудимо малу тест поређења у погледу часописа за јогу и фокусирали смо се на наше 4 омиљене. Све су доступне у штампи и наравно у претплати. На својим страницама такође добијате добар преглед и директно можете наручити часописе.

Јога вести

магазин јоге тренутни миндфулнесс магазин медитације

Већ више од десет година, Иога Актуелл одушевљава своје страствене читаоце са више од 100 страница по издању. Стил писања је млад и живахан, али ипак веома захтеван и пријатан. О свему се извештава из света јоге. Различити стилови јоге и асане су уведени и објашњени корак по корак.

Прича о животу и филозофији светски познатих јогија и наставника и истиче нове трендове и догађаје. Од 2011. године посебно издање Иога Актуелл Специал објављује се једном годишње, у издању број 5 ћете наћи посебан ЦД о медитацији & Свесност. Сазнајте више на ввв.иога-актуелл.де

јога магазин актуелно издање 97 април мај 2016
јога магазин садашње специјално издање 5 медитација миндфулнесс цд

Иога Јоурнал

магазин јога магазина асанас аиурведа задовољство самопоуздањаОд 1975. године познат и основан у енглеско-говорним земљама, магазин је такође на тржишту од 2009. године на немачком. Њихов непогрешиви ретро тај је непогрешив. Ипак, или због тог разлога, Јога часопис брзо и лако осваја срца читалаца. Понуда за читање је усмерена пре свега на људе између 25 и 50 година, јер се јога не назива само хармоничан покрет, већ и холистички начин живота. Поред инструкција за медитацију и интересантних интервјуа, наћи ћете и бројне рецепте и свакодневне савете за одрживост и здравље. Ново издање часописа извјештава з. Б. о најновијим налазима у погледу ниске царбине и открива неке партнерске вежбе за леђа. Само погледајте ввв.иогајоурнал.де.

јога магазин периодични часопис специјална издања јога код куће

јога часопис периодични часопис нови број 2016

вивека

иога магазин вивека за јогу

Вивека није уобичајени часопис за јогу, већ "бележнице за јогу". Овако се Вивека Магазин фундаментално разликује од других јога магазина. И не само својим научним садржајем, већ и посебним распоредом. Ово софистицирано читање створено је за све здравствене свесне јоге. Није чудно, с обзиром да су издавачи лекари. Директори Берлинског јога центра специјализирају се за јогу као превенцију и помоћ у различитим болестима и као додатак различитим терапијама. Иако је Вивека штампан само двапут годишње, око 50 страна издања пружају квалитетне, стручне информације о основним аспектима древних учења званих јога. Сазнајте више на ввв.вивека.де

Јога визија

иога магазин иогависион ацадеми аустриа

Објавио Јога Академие Аустриа, овај часопис доноси и најновије вијести из свијета јоге двапут годишње. Стил писања је јасан и једноставан. Покриваће јоге технике и догађаје, као и предстојеће пројекте и књиге. Само мораш бити опрезан! Многи читаоци кажу да постоји "опасност од овисности" овде. И још је боље да је часопис доступан бесплатно на ввв.иогаакадемие-аустриа.цом.

иога магазин иога ацадеми аустриа лого

Надамо се да сте уживали у нашем кратком извјештају и дали нове предлоге. Останите инспирисани и пратите пут јоге у лакоћи и хармонији, али и са здравом пажњом и пажњом!

Намасте

Откријте савршено јединство живота!

јога магазин асана полумјесец жена небо

Такође можете пробати заједно са партнером

иога магазин асана ратник паариога пракса

Пронађите медитацију која вам највише одговара

јога магазин Асана боди спирит соул баланце

Јога за труднице

јога магазин трудна јогаасанас

Баби јога

јога часопис пракси асанас фитнесс

Млађа дјеца уђу у јогу још лакше и брже

јога дневник хроника деца асанас

Али никада није касно да се започне

магазин јога магазина асана иогапракис

Само зауставите и уживајте у животу!

иога магазин јога пракса медитација миндфулнесс жена базен