Хороскоп 2016: Шта нас звезде говоре о 2016?

Кинески хороскоп 2016 Знак хороскопа

Хороскоп 2016

 

На нашој веб страници ћете наћи детаљан хороскоп за 2016. годину за све зодијешке знакове. Чак можете наћи и две варијанте – један заједнички и један у комбинацији са кинеским зодијаком.

Сада ћемо вам понудити мало увод у ову тему.

Увек постоје неке тенденције које су више или мање универзалне.

Све у табели 2016. године сугерише да ће ове године бити повезано са многим занимљивим догађајима. Већина нас има прилику да схватимо значење сопствених забринутости.

Тако ће ваше звезде стајати 2016. године

кинески хороскоп 2016 звијезда знак
Према кинеском хороскопу 2016 година је година огњеног црвеног мајмуна. Ово је метафизичка симболизација антропогеног фактора. Другим речима, ово је година човечанства. Кинеска нова година почиње 7. фебруара 2016. године и завршава се 27. јануара 2017. године. Генерално, може се рећи да мајмун одговара елементу метала. Мајмун би требало да подстакне наше напоре да се уздигне изнад потешкоћа у свету. Међутим, покушати да не подредимо стварност нашој вољи. Уместо тога, требало би да покушамо постићи хармонију са универзумом.

Разни елементи: ватра, земља, ваздух, вода

кинески хороскоп 2016 зодијачки елементи

Научници и интелектуалци

2016. године, звезде ће охрабрити истраживаче, људе са авантуристичким духом и оне који не воле статику. Разноликост, промене, истраживања су сада на потражњи. Без обзира на индивидуалне знаке зодијака, свако од нас би требало да покуша да боље развије наш посао. Покушајте да направите стабилан напредак, без обзира на то у којој области. За неке, то може значити више поруџбине код куће, за друге – пењање на планински врх.

Година треба симболично посматрати као планинарење. Не плаши се да идеш више! Откривају нове и нове хоризонте.

Огњени Елементи – Ован, Лео Стрелац

Ватрени елементи су познати по темпераменту и снажним емоцијама. Ове године ће вас изненадити могућности ваше емоционалне енергије. Ове дугујемо вишој динамици соларног система. Овна, Лионс и Стрелци пролазе кроз трансформацију и у већини ситуација имају здрав разум.

Рационално делује: нови мото пламенских знакова зодијака

Пиетари пост зодиац илустрације Ариес хороскоп 2016Пиетари пост зодиац илустрације Лион хороскоп 2016Пиетари пост зодиац илустрације Стрелац хороскоп 2016

Водени елементи – канцер, шкорпија, риба

Ракови, шкорпиони и риба сусрећу се са многим изазовима повезаним са езотеричном страном живота. Могли би врло вероватно остварити свој велики сан у 2016. години. Водени елементи то ће постићи углавном захваљујући својој интензивираној интуицији. Људи у хороскопском знаку елемента воде имају готово бесконачне могућности за духовни напредак.

Нови изазови за знаке зодијака Рак, Шкорпија и Рибе

Пиетари пост зодиац илустрације Рак хороскоп 2016

Пиетари пост зодиац илустрације Шкорпионски хороскоп 2016

Пиетари пост зодиац илустрације Писцес хороскоп 2016

Ваздушни елементи – Близанци, Вага, Водолија

Близанци, вага и водолија обично имају неколико проблема повезаних са љубављу. Наравно, свако има своју индивидуалност и ствари се односе на многе факторе. Ове године можете ускладити све људске односе.

Чак и ако постоје разочарања, они се десавају управо у правом тренутку.

Хармонија у вези 

Пиетари пост зодиац илустрације Гемини хороскоп 2016

Пиетари пост зодиац илустрације Либра хороскоп 2016

Пиетари пост зодиац иллустратионс Водени хороскоп 2016

Земљани елементи – бик, девица, ибек

Земљани елементи су под релативно малим утицајем звезда. Бар у поређењу са другим групама зодијачних знакова. Најважнију улогу игра Мерцури. Ова планета ће снажно утицати на динамику људи са земаљским елементима. Ово су особе са звијездним знаком Таурус, Девица и Јарац. Доста ћете доћи релативно лако у наредној години. Међутим, то се не сме мешати са празњењем. Ови људи доносе неке радикалне промјене у свом менталном развоју.

У утицају Меркур

Пиетари пост зодиац илустрације Булл хороскоп 2016

Пиетари Пост Зодиац Илустрације Вирго Хоросцопе 2016

Пиетари Пост Зодиац Илустрације Јарац Јарац 2016

* Права за слике (Зодиац Илустрације):

© Пиетари Пости