Са отвореним гасним камином, лето се може продужити по жељи

вањски плин камин кованог жељеза врт камин идеја вртларства

Вањски гасни камини - жива игра пламена

 

Када вечерња температура падне с јесењем, удобна тераса и време врта је готово. Сада морате поново бити задовољни са дневном собом. Или не? Лето се може проширити са отвореним гасним димњацима, па чак и када пада снег, тераса и башта постају ужитак на отвореном.

У децембру ће се одржати журка, а на трећем Адвенту можете уживати у топлом мулледном вину на тераси са пријатном топлином вањског гасног камина. Без обзира да ли у приватном сектору или у отвореном угоститељству, камини на отвореном гасу пружају целу годину чудесно пријатну топлину и живу игру пламена.

Уживајте у топлини камина на отвореном простору

вањски плин камин врт камин округли стилски вртни намјештај
Отворени гасни камин

вањски гасни камин погодује врт камин округлим шљунком

Ватроотпорни камини на гасу у многим пројектима

 

Са великим избором баштенских камина на гасу наћи ћете одговарајући гасни камин за сваку намену. Из маленог камина преко дизајнерског камина до пламеника од висококвалитетног нехрђајућег челика, заиста можете загрејати било који отворени простор. Камин на отвореном се лако поставља и пушта у рад. Не постоји дима, нема варница, нема пепела и нема ћелија. Само гасни цилиндар треба заменити. Терасе, столови за пиво и места за пушење се загревају за кратко време, а вањски плински пожари су више декоративни и сигурни од било ког другог извора топлоте. Врућина се може регулисати притиском на дугме и са различитим моделима, висина пламена се може подесити.

ДИИ баштенски камин из старе дрвене буре

вањски плин камин дрвени врт камин округаовањски плин камин дрво врт огњиште врт вртни намјештајвањски гасни камин кованог жељеза врт огњиште округли

Уживајте у пријатној топлини ватрогасног камина

 

Игра пламена и пријатна топлина вањских гасних камина ствара опуштену атмосферу и пријатну атмосферу. Дизајн отвореног гасног камина може бити идеално прилагођен околини. На располагању су временски отпорни композитни материјали, челик обложен прахом и стварна облога дрвета. Од малих столова на отвореном плинском камину до великог стуба ватре, камини на отвореном пламену прелазе сваку хладну или хладну ноћ у врло посебно искуство на отвореном.

Савет: неки камини за спољни гас могу се такође претворити у роштиљ, тако да имате две употребе само са камином.

вањски плин камин врт камин поред базена вањски плин камин врт камин округли врт ратан намештај