Креативне дизајнерске лампе од природног дрвета

Сплит Граин Цоллецтион - дизајнерске лампе Паул Фоецклер

Ако тражите одличне дизајнерске лампе онда сте на правом месту. Били смо потпуно фасцинирани када смо недавно наишли на јединствену колекцију сијалица Сплит Граин дизајнера Паул Фоецклер из Лос Ангелеса. Сва светла су заправо израђена од природног дрвета или боље речено. Груби дрвени блокови паметно су трансформисани у једноставне скулптуре сијалица тако што су их урезали у редовним интервалима. Дакле, не само да је видљиво одређено зрно сваког комада дрвета, већ је било исто толико више удобности у соби забринуто. Ламплигхт тече кроз пукотине и чини се некако познатим и умирујућим. Са таквом лампом можете одмах створити пријатну атмосферу у својим четири зидовима и истовремено створити несумњиву пажњу.

Дизајнерске креације су доступне као подне и столне сијалице. Састоји се од регионалног, опорављеног дрвета. Као конструкција и ојачање, дизајнер је користио челик и алуминијум. Крајњи резултат - минималистичка светла која показују лепоту природе кроз савремену привлачност. Одрживост и пиризам имају највећи приоритет. Чак се примећује и скандинавски прилив, где су функција и дизајн у савршеном балансу. Чиста елеганција!

Еколошке дизајнерске лампе

дизајнерске лампе огревно дрво светиљка лампион подна лампа

Таква оригинална и елегантна дизајнерска лампе су успјешни додатак било ком ентеријеру и могу се савршено комбинирати са многим другим кућним додацима. Такође су погодни као ексклузивни поклони, посебно за дизајнерске фанатике и стварне познаваоце. Посебно нам се допао дрвени стуб испод.

Скулптура лампе од кедровине

дизајнерске лампе дрва природно дрво холзклотз модерно светло
Мирисно кедарско дрво је пронађено након великог пожара у Националном шуму Ангелеса, након што су се власти суочиле са посљедицама ватре. То је готово све остало од старог стабла. Сада стоји тамо, врло скромно и испуњава потпуно другу улогу.

Пронађите свој омиљени! Такође погледајте остале креације лампе од стране Паул Фоецклер, било на својој службеној веб страници или у Етси.

Једноставан лантер са скандинавским додиром

дизајнерске лампе дрва на дрва подна светиљка природно дрво

дизајнерске лампе огревно дрво светиљка лампион подна лампадизајнерске лампе дрва природног дрвета

дизајн сијалице дрва природних материјала

дизајнерске лампе дрва на дрва подна светиљка природно дрво

дизајнерске лампе модерно дизајнирано природно дрво

дизајнерске лампе огревно дрво природно дрво лавирин дизајн

дизајнерске лампе светло дизајнирано природно дрво огревно дрво

дизајнерске лампе природно дрво упаљач светиљка лампстанд