Картица за Валентиново – 3Д ефекат и гласна љубав за Валентиново

32 идеје за Валентиново картицу - 3д ефекат

Нека ваши вољени знају колико вам се свиђају и то раде индиректно кроз креативне, ручне Валентине картице и поклоне. Покажите својим вољенима колико вас брине о њима. Са нашим свежим и елегантним шаблонима, можете направити картице Валентине'с Даи да деле пријатне, пријатељске осећања са пријатељима и породицом.

оригинална идеја Валентинова картица дана

Створите добро расположење срца израђених од 3Д папира. Обмотите срце с издуженим круговима и причврстите га на картицу помоћу адхезиве пене.

Дан сове валентинес идеја

Валентинес даи идеа цард
Занимљиве речи игре стварају креативна осећања за Валентиново картице. Овде, сова направљена од печатних облика има једноставну и лепу изјаву. У средини, једноставан комад картона са заобљеним угловима је причвршћен за карту са узорцима. Додајте папирну сове и то је то.

Стилска декларација љубави на Дан заљубљених

Идеје Валентине'с даи суггестионс цард

Ова кућна картица је врло креативна идеја за Валентиново. Покушајте да направите сопствени материјал за огреботине у неколико једноставних корака.

"Игра са речима" картица

Валентинска карта идеја маслинова играОва занимљива игра-са-речима Валентинска карта је једноставан и брз пројекат. Додајте срца и своју изјаву са налепницама.

Тема тематске гитаре

паттерн валентинес даи цард гитара

Удари круг у доњој половини предње стране картице и причврстите пет дужине траке вертикално преко центра.

Идеја за чоколаду за свог љубавника

валентинсатг цард идеа чоколада

Ова картица је савршена за вашу душу. Додајте слаткиш у картонску кутију, додајте украсе или "Волим те".

Пун и океански мотиви на мапи

валентинес даи идеа цард оцеан

Ова картица Валентине Даи креира савршено свечано расположење за свог љубавника. Прекидати наш предлог кита из две различите боје картона са ножем за занат. Папир у облику дрвета са жутим зрном нуди прекрасан океан или можете извући беле кругове на папиру са бијелим оловком од пертле. На врху ваше картице додајте бијели резани лист папира да подсећају на таласе. Улепшајте карту пуњеним срцима, рибама и штампаном изјавом.

Валентиново изненађење за вашег најбољег пријатеља

Идејна карта пријатеља

Ова тематска карта са цветом показује лепу Валентиново излагање за пријатеља. Улепшајте комад бијелог картона са различитим деловима умјетног папира, затим напишите или одштампајте изјаву.

Љубавна плава прослава

валентинин омиљени дан

Да бисте направили округлу картицу, савијте део картона у средини и делимично исеците круг. Ударите велико срце да додате текст, затим слој две слатке птице на врху. Трава је направљена од умјетног папира.

Слатко изненађење на дан љубитеља

валентинова слатка картица

Изненадите свог љубавника са овом оригиналном слатком картицом. Довести квадрат копирног папира у центар квадратне картице. Прекричи ријечи "ти" и "вруће" из часописа или новина и залепи их у круг бијелог папира. Додајте осам или девет комада врућих слаткиша у сложени папир и поставите танку пластичну фолију изнад врха.

Правите лепу мапу бицикла

Цард Бицицле Идеа Валентине'с Даи

Гумени печат служи као централни део ове картице. Штампајте одговарајућу белешку са сликом и пошаљите је вашем љубавнику.

Лако је видети колико те волим.

Љубавна карта Валентине'с Даи идеа

Ова сјајна идеја доноси вашу љубав на једноставан начин за преглед на овој картици Валентине'с Даи. Да бисте их израдили, потребан вам је пластични држач за клизне слајдове и причврстите траку џепова на предњу страну картице. Користите печати срца и налепнице и додајте паметан наслов (ми имамо "Јасно је видети колико те волим").

Модерна кућна картица

цард валентинес даи идеа

Направите одговарајућу коверту са брзим закрченим срцем и неким украсима.

 Лепа ружичаста идеја за Валентиновоцард идеа валентинес пинк цолор

Ваш љубавник ће бити веома задовољан овом Валентиновом картом. Само извуците срца украшеног папира папира и уредите срца на преклопљеном делу розе боје. Прекричи слова из картонског картона и залепи их лепком.

Занимљива шарена картица "Будите са мном!"

шарена валентина картица дана

Користите секач за круг да бисте смањили шарене облике од узоркованог папира и држали празну вертикалну картицу. Направите кружни облик из одвојене боје и додајте налепнице са словом "Бе витх Ме". Додајте слова "Да ли сте?" На дну карте.

Романтичан цитат за свог љубавника

валентин дан цитира љубавну картицу

Нађите лепу понуду коју ће ваш љубимац ценити и додати га на своју картицу ради брзог поздрављања. Користите процесор за обраду текста да попуните текстуално поље са бојом. Испишите цитат на картону и нагласите цитат са срчаном срцем.

Мрежа са тракама од картона

Валентиново шаблон за идејну мрежу

Направите овај шаблон мреже са тракама од картона лепе на предњој страни ружичасте картонске кутије.

Елегантна, црвена валентина идеја дана

Валентиново је лепа црвена карта

Додајте црну траку у преклопну картонску подлогу, а затим поставите цвјетне облике декоративном траком. Твојој љубавници ће се пуно свидети.

Шарена, 3Д картица за Валентиново

валентинес даи идеа цард цолорфул

Потврдите зелено и црвено срце. Користите лепљиву пену да бисте причврстили срца слојевитој картици. Убаците траку под зелено срце, кравате у лук и додајте кратку изјаву.

Играла роботска картица

валентин дан омиљени робот за картице

Користите умјетни папир. Завршите свој робот додавањем главе картона, рукама и ногама. Користите дугмад, печате и гоогли очи.

Романтична картица са обликом срца

Валентиново идеја о идејама у облику картице

Исеците и постигните бијелу картону као што је приказано у шаблону. Затим украшите срце својим омиљеним декорским папирима. Са лепим бендом све повезујете заједно.

Романтична одјевна линија на одмору

цард валентинес даи идеа стилски

Унутрашњост ове картице показује линију за одјећу, савршен начин да демонстрирате своју љубав.

Предивна кућна картица

валентинес даи тинкер цард иоурселф идеа

Неки наизмјенични слојеви тканине и умјетни папир лијепљени на предњој страни сложене картонске кутије на овом дану Валентине Даи креирају дубину боје у неколико корака.

Направите велико изненађење

Штампај лепу изјаву. Донесите на слојевиту картицу након шаблона.

Тендер бела карта за Валентиново

валентинес даи делицате идеа цард хеарт

Ова дивна карта симболизује љубав. Додајте облике на предњу страну картице. Исеците срце. Поставите изрез за срце на обојен папир. Залепите папир како бисте завршили дизајн.

 Лепа идеја за Валентиново

 

валентин дан са љубавном картицомДодајте сјајни облик срца у сред ове чаробне картице у облику срца. Изненађење за вашег љубавника ће бити веома модерно.

Екстравагантна идеја "у оквиру" за Валентиново

валентинес даи идеа цард пинк

Исећи облик прозора срца на предњој страни картице са шаблоном за резање. Обмотите картицу са штампаном провидношћу и направите оквир од картонских трака и главе за ношење.

Картица осетљивих комада

Валентиново срце идеја картица

Исеците различите величине и облике од осетљивих комада и сперите их у средини како бисте направили запањујуће, лепо цвеће.

"Остани са мном!" Пише на овој стилској картици

валентинес даи идеа цард лепо

Направите изазовну карту са иверама. Ознаке чипке са мастилом.

Пинк лепа идеја за поклон картицу

Направите идеју за Валентиново

 Још једна романтична Валентинска картица

валентинес даи идеа цард предлог