Island landskap eller hvorfor vi forblir ordløse foran majestet i naturen

Island - det gjenoppdagede paradiset

Så sent som på det 9. århundre bosatte villvikinger fra Norge og Irland i denne lille øya staten i Nord-Atlanteren. Islandske vulkaner spilte en stor rolle i dannelsen av landsmassen på øya og dens magiske landskap - Island er verdens største vulkanske øy og anses fortsatt som verdens landet av ild og is kjent! Hovedstaden Reykjavík er blitt et stadig mer populært reisemål de siste årene. I nærheten av Austurvöllur Platz, et populært sted for byboere, finner du over 200 kafeer, restauranter, diskoteker og mye mer!

Island Landscape - En fargerik hovedstad hvis innbyggere er ganske vennlige og hjelpsomme

Island landskapskapital

Island landskap vinter
I tillegg lokker de mange kirker, museer og kunstgallerier med sine interessante og ekstravagante fasader utforskningen av øyas historie og mange kunstverk. I motsetning til alle forventninger fryser de isete temperaturene ikke landet, men bidrar til en fantastisk atmosfære. Hvis du ikke er redd for kulde, så modig begrunnelse og nyt det vakre synet! Velkommen til Island!

Island landskap - de fascinerende vulkanene og geysirene

I dag er det totalt trettifem aktive vulkaner i Island - Hvannadalshnjukur Med sin imponerende høyde på 2110 meter regnes det som den største vulkanen på øya, med de hyppigste utbruddene imidlertid Hekla ut.

Island landskap vulkaner

Hvannadalshnjucur - en ekte naturlig undring

Hvannadalshnjúkur vulkan øyDet riktige landemerket i Island er de geotermiske aktive områdene og de mange geysirene! Disse varme kilder, som avgir vann i form av en fontene, ble dannet av den konstante vulkanske aktiviteten og de resulterende kompliserte geologiske prosessene, og har nå en stor interesse. Den store geyseren er den eldste kjente og fortsatt aktive geyseren her; hver 24 til 30 timer avslører elegansen av vannbevegelsene seg selv for sine besøkende. Her kan du nyte et attraktivt og rystende vannutstilling - ti meter høy er utbruddskolonnen!

Island Landskap - Dette naturlige miraklet minner oss om vår forpliktelse til beskyttelse og bevaring av naturen

geysir

I nasjonalparken geysir du kan beundre de fantastiske varme kilder - ved inngangen blir du "møtt" av en stor sky med varm damp! Geysirene betraktes imidlertid ikke bare som et landemerke, men deres varmeenergi behandles og brukes som et oppvarmings- og varmesystem. På denne måten leveres hele øya med energi og varmt vann!

Island landskap - isbreer og fossefall

isbreen Island

isbreen Island landskap

Besøket av isbreen Snæfellsjökull forblir i minnet for alltid! På toppen av en 1446 meter høy vulkan i nasjonalparken ligger den fantastiske isbreen! Nemlig er dette utgangspunktet for Jules Vernes reise av sine hovedpersoner til sentrum av jorden. På grunn av klimaendringene og den akselererende isbreen smelter, antar forskerne det Snæfellsjökull helt forsvinner i de neste femti årene.

Gullfoss-fossen lar deg bare stå der i naturens majestetts stilighet! Lokalbefolkningen refererer fortsatt til ham som den gylne fossen, fordi solens stråler reflekteres i vannet ved solnedgang, gir det forskjellige nyanser fra den gyldne paletten! Med litt lykke vil du også kunne se regnbuen skapt av brekning av sollys i tilfelle en vannkrasj! Den høyeste og største fossen i Europa er også en del av det pittoreske landskapet på øya!

Island Landscape - Du er alltid velkommen i dette fascinerende landet!

gulfoss øy landskap

Gullfoss foss er absolutt verdt et besøk

gullfoss øy

Island Landskap - Hvis du er heldig, vil du også se regnbuen

regnbue foss fossen Island

Ved solnedgang, nyt et fantastisk "vannshow"

fossen solstråler

Island Landscape - Den lille øya nasjonen er et favorittmål for mange verdensberømte landskapsfotografer  

Island landskap foss

Island foss

Island Landscape - Svartifoss Waterfall

Svartifoss fossfall Island

foss island

Nyt noen fantastiske landskap i vårt galleri!

Pakker straks posene dine og legg deg av! Det er verdt det! 

Island landskap vulkaner

Island landskap vulkanområde

Island Landskap - Om sommeren er alt grønt! Selv om gjennomsnittstemperaturen i juli er 13 grader, kan kvikksølv stige til 25 grader på varme sommerdager!

Island sommer

Island varm

Nordlysene danser på himmelen under vulkanutbrudd!

nordlig lys vulkan islands landskap

Strokkur Geyser ligger 80 km unna. øst for Reykjavík

geiser øy

krokhule øyer

geyser øy landskap

Den blå lagunen og varmt vann tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år - å ta et bad her er en unik opplevelse

Island varmt vann

Island Landscape - En koselig, vinterlig atmosfære

hovedstad island island state

Husets livlige fasadfarger sørger for det gode humøret til byboere og besøkende

Island landskap

Nordlyset! Her blir vi uten kommentar!

Island landskap fantastisk

Island landskap nordlys
nordlys