Fox som et kjæledyr? Teller reven blant de fancy kjæledyrene?

Fox som kjæledyr er mulige fancy kjæledyr

Fox som et kjæledyr: Så hva!

 

Hvis du tenker på en rev som et kjæledyr, så trenger dette bare ikke å være i figurativ forstand av ordet. Så vi mener ikke et bilde eller en souvenir.

Du vet at revene er slags hunder, ikke sant? Det er derfor de også har en lignende karakter og kan vise seg å være et godt kjæledyr.

Fancy Pets - Fox

Fox som en wild Fox's pet i snøen
 Kan du temme rever?

Fancy kjæledyr ræv som et kjæledyr ansikt

En dyr affære som må kontaktes med forsiktighet

Ikke alle ræv er tillatt som kjæledyr. Du må være veldig forsiktig så du ikke blir offer for en svindel eller en ulovlig tobakksekspert. Informer deg best om enhetene som råder.

Foxes er ville dyr

Fancy kjæledyr ræv som kjæledyr baby rev og morIkke ubetydelig er utgiftene forbundet med kjøp av et slikt dyr. Hvis du bestemmer deg for å ta vare på det hjemme, trenger du å bli ansatt for enda mer.

Søt foxvalp

Fuchs kjæledyr kan bli hatt som et kjæledyr fox

Ta vare på reven

I naturen lever reven i syv år. Som kjæledyr kan han nå opptil 25 år. Det er flott, ikke sant? Det er slik du føler deg som en god person. Du må ha et verksted som du kan omgir med et gjerde. Også, det bør være et spesielt hus som er veldig godt isolert. Dyret kan således beskyttes både fra kulde og fra varme.

I Tyskland blir ikke revene solgt som kjæledyr

Du kan ha rev som kjæledyr

kullet

Selv om vi har sagt at reven kan være et kjæledyr relatert til hunden. Men ingen kan nekte at ansiktet ser ut som revet litt som en katt. Dette eliminerer ikke likhetene. Fordi han liker å bruke kattetoalett. Han blir vant til det, fordi dette er et dyr som elsker renslighet veldig mye.

Zao Fox Village er en landsby i Japan hvor revene strever seg fri på gaten

Fancy kjæledyr ræv som kjæledyr

Men sistnevnte kan kun vellykkes undervises til dyret dersom det blir tatt opp fra en ung alder. Det er også en rekke andre vaner som reven må skaffe seg, slik at alt fungerer bra selv i voksen alder. Så kammen. Fra en viss alder vil han ikke tillate dette lenger. Han må også behandles mot parasitter fordi reven er svært utsatt for dem.

Den japanske landsbyen av ræv

rif kjæledyr fox village japan

tog

Dressuren er uventet lett med reven. Han kan enkelt følge forskjellige kommandoer, så vel som mulig å holde seg i bånd. Enda viktigere enn hundene i dette tilfellet er fordelene med forskjellige godbiter.

Etter en godt utført treningsperiode, kan du slippe ræven ut og du har ingen problemer med det.

Sweet Fox Puppy in the wild

Fancy pets Fox som et kjæledyr baby Fox

mat

Foxen er et kjæledyr som trenger mye variasjon i maten. Dette inkluderer ikke bare kjøtt, selv om han virkelig liker det. Han liker å spise forskjellige dyr. Men han foretrekker de små gnagere, spesielt mus.

Foxes er rovdyr

Fancy kjæledyr ræv som kjæledyr vilde dyr

For reven er det vanskelig, selv i naturen å fange harer. Derfor er revene ikke veldig avhengige av denne typen kjøtt. De liker å spise større viltdyr, som hjort.

Fox på jakten

Fancy kjæledyr ræv som et kjæledyr i hagen

Selv eggene fra mange fugler liker å spise dem. Menyen passer også til fisk, insekter og ormer.

Når dyret vokser, vil det være best å drikke tilpasset melk til hunder. Også kjøtt og slakteavfall av god kvalitet ville være svært egnet. Hvis disse er forkokte, ville de undertrykke jaktinstinktene til kjæledyret ditt.

Morsomme bilder: Fox som fotograf

Fancy kjæledyr ræv som kjæledyr morsomme bilder

Sovner i gresset

Fancy kjæledyr ræv som et kjæledyr som sover i hagen

Revene lever i skogen   

Fancy kjæledyr fox som kjæledyr rev i naturen

Wild rev i snøen

fuchs som kjæledyr kjære kjæledyr