Brick Grill – Vil du bygge den selv?

hage grill bygge diy hage design hagemøbler

Brick Grill - Hvordan bygge en murstein grill deg selv

Sommeren er allerede her, og mange mennesker liker å tenke på deres favoritt uteaktivitet - grilling i hagen! De fleste mennesker er rett og slett galne om denne erfaringen, i alle sine aspekter. Du liker lukten, du liker stemningen i familien og blant venner som følger med den.

Alt blir det morsommere hvis du selv vil bygge grillen din, tror du ikke?

grill deg selv bygg DIY hage ideer
Bygg hagen grillen selv

murstein grill bygge hagen design

Egnet sted for grillen

Før du bygger grillen selv, bør du først finne riktig sted å gjøre det. Dette bør ideelt sett være i umiddelbar nærhet av ditt hjem. Tross alt må du støtte produktene hele tiden. Ikke glem å justere systemet med vinden. Spørsmålene som vil være viktige i denne sammenheng er spesielt følgende:

Hvor skal lukten gå?

Hvilken side skal det brennende materialet stå på? Fordi denne må skjoldes slik at ilden ikke går der. I utgangspunktet er fjerning av trær og gress også sterkt anbefalt, slik at sikkerheten til alle mennesker rundt seg er garantert.

Forbered deilig mat i hagen på den selvbygde grillen

murstein grill diy ideer hage innrammingI hvilken form vil du bygge hagegrill?

murstein grill seg selv bygge ideer hage

Klargjør basen

Start nå med forberedelse av bunnen for installasjon av peisen. Først må du utgrave det riktige området rundt 10 cm. Legg deretter ut trebjelkene. Disse må være rundt 15 cm tykke. Lag en betongblanding med vann og sement. Et lag på ca 8 cm må være på den. I midten av dette må være en liten gully. Etter dette trinnet, bør du nå være tålmodig og vente ytterligere 48 timer før du fortsetter med resten av prosjektet.

prosjekt

Det neste trinnet du trenger å gå gjennom i murstein og møbelproduksjon er å designe. Først må høyden bestemmes. Det bør best være mellom 70 cm og en meter. Ovnen skal være 10 til 12 inches under. Noen prosjekter inkluderer også noen stadier der du skal sette inn de nødvendige verktøyene.

Murstein grill - vil du ha en i hagen din?

murstein grill hage grill bygge diy ideer hage design hage ideer

Trinnvis

Bygg nå mursteingrillene trinnvis for deg. Sett inn to lag med murstein uten å redigere dem på noen måte. De må være rett på betongoverflaten. Skriv ned hvor mursteinene skal gå på en måte du kan forstå.

Tørr murstein skal sprayes med vann før de er endelig løst. Spesialister anbefaler at dette gjøres selv en dag før byggeprosessen. Så flisene får fuktighet, men overflaten blir tørr.

Lag en plan i begynnelsen

murstein grill grille selv bygge diy ideer hage

Nå trenger du mørtel. Du kan faktisk gjøre det selv. Til dette formål blandes best med hydroksyl-kalk, Portland sement og grov sand. Legg til nok vann. Den ferdige blandingen skal ha konsistensens konsistens av slim.

Sett inn det første laget av murstein, slik at mørtel ikke overskrider de tiltenkte grensene. Fyll inn hullene mellom mursteinene med en del av blandingen. Til slutt bør du få en sunn og solid base.

Lag de nødvendige verktøyene

murstein grill grill deg selv bygge murstein mørtel diy ideer

Fortsett nå på samme prinsipp med grillen selvkonstruksjon.

Etter å legge ut hver flis, bør du trykke på den med en tung gjenstand

murstein grill hage grill bygge deg selv diy

Fjern nå den overflødige blandingen fra mursteinene.

For hver 3-4 rader, sørg for at mursteinene er oppreist og sørg for at veggene er oppreist. Denne scenen kan også brukes til å arbeide på sveiseelementene. Dette gjøres i horisontal og vertikal rekkefølge. Så du hjelper at mørtelet trer inn i hullene i mursteinene. Så grillen du bygger deg selv ser mye mer attraktiv på slutten av dagen.

Ordne mursteinene

murstein grill grill deg selv bygge murstein ordne diy ideer

Sett inn noen metallstenger mellom de forskjellige flisene i flisene. Disse må være perfekt tilpasset grillens design og dens høyde. De støtter ikke bare grillen, men gir også et veldig attraktivt utseende.

Skjære fra mursteinene

Vi anbefaler deg fra begynnelsen å velge en modell fra grillen for å bygge din egen, noe som krever minimal kraft i den endelige fjerningen. Men uansett hvor godt du møter denne tilstanden, kan du absolutt ikke helt unngå behovet for flisskjæring. Hvis det bare er ett eller to stykker, kan du risikere noen mekaniske metoder. Ellers er det best å bruke en elektrisk skjæreinnretning.

De endelige radene gir deg solide murstein. Så pensjonere og nyt det helt nye grillområdet!

Vi ønsker deg en flott sommer og mange hyggelige timer til din egenbygde grill ute!

Stilig mursteingrill og kombinere den med peisen

murstein grill hage peis diy hage

Hage peis og grill kombinere

murstein grill diy dekor hage

Bygg en funksjonell grill selv

murstein grill hage bygge trinn

Lag en god plan før du begynner å jobbe

Hagegrill Bygg Steg Gjør Hage