Gardiner ideer og noen interessante alternativer

gardiner ideer gardiner storen rollos dekor ideer

12 flotte dekorative gardiner

Det er mange måter å legge til mønster på et rom. En av dem er vinduene. Du kan bruke disse på forskjellige måter, for eksempel gjennom stoffer. Disse kan representere voluminøse sverder av tekstiler eller skreddersydde, funksjonelle former. Dette er to gode varianter, men de utvider absolutt ikke mulighetene.

Vinduene selv kunne vise interessante mønstre. Det malte glasset ville være en tradisjonell løsning. Men de industrielle vinduene og dørene kan få en lignende effekt. Men du kan gjøre det på en mye mer moderne måte. Det er også etset glass, paraplyer, solskinn og mange andre Gardiner ideer. Dermed er ikke bare lyset som kommer i filtrert, men det sørger for skapelsen av forskjellige former.

Den første blant de illustrert gardinidee er blyglasset

gardiner ideer alternativ gardiner føre glass personvern sol beskyttelse
Disse fantastiske glassmaleriene fyller rommet med humor og drama. Absolutt er de ikke for alle. Men de viser hvordan hoveddesign ideen til et rom kan bli representert gjennom vinduet.

 1. metallskjermer

gardiner ideer alternative gardiner mettallleinkodeko ideer skygge spill

Vannstråleskårne aluminiumskjermer gir disse roterende arabesker av lys og skygge. Hvilken bedre dekorasjon kan man forestille seg på disse gulv-til-tak-vinduene?

 1. Skulpturelle lerret

gardiner og gardiner ideer alternativ overflate gardiner personvern solbeskyttelseHer har vi å gjøre med en skulptur inspirert av alger. Det henger foran vinduet veggen ligner gardinene. Videre gir det et interessant og strukturert utseende i denne brede plassen.

 1. Mønstre som beskytter personvernet

gardiner og gardiner ideer geometrisk mønster

Disse interessant malt mønstrene bidrar til å beskytte personvernet til denne tradisjonelle plassen. De myker også innkommende lys, og dermed beskytter de myke stoffene og treet.

 1. Etniske persienner

gardiner ideer gardiner storen rollos dekor ideer

Persienner her ble utstyrt med marokkanske mosaikk mønstre. De gir et etnisk og spesielt interessant karakter på loftet. Personvernet er imidlertid fortsatt sikkert.

 1. Dører med metallramme

gardiner og gardiner ideer rollos stort vindu vindu dekorasjon

Metalldører i en verkstedstil representerer en saklig, geometrisk tilnærming i utførelsen av vindusverkene. De grove metallrammene er igjen fra Mondrian-maleriene.

 1. Rundmalte vinduer

gardiner og gardiner ideer farget glass runde

De moderne, fargede glassrundvinduene representerer fokuspunktet i rommet. Det er et dristig og vellykket valg.

 1. Mønstret former

gardiner og gardiner ideer soverom innredning ideer gardin stoff mønstret

Skjult bak gulv til tak og blekede gardiner, gir den mønstrede formen den rette strekkspenningen til dette rolige badet. Visste du at han ikke engang passer til lenken mønstret teppe? Men faktisk ser de godt sammen, ikke sant?

 1. Laserskårpaneler

gardiner og gardiner ideer panel gardiner laser kutt trepaneler

Her ser vi en kul og helt ny tolkning av klassiske kafe gardiner. De laserskårne trepanelene flyter over vinduene, og sikrer personvern og lysstyring. Rull dem over den hvite veggen, og de vil bli til kunstverk.

 1. Quirky markiser

gardiner ideer kjøkken gardiner markise sol seil

Disse kule stripede markiser representerer et morsomt alternativ til den typiske smykkerstrippen.

 1. Filigree skjermer

koselig sittegruppe korridor innredning ideer vindu dekorasjon ideer

Slike brukes i mange år i det varme ørkenklimaet og sikrer dermed kult i solfylte omgivelser. Den samme tilnærmingen gir en flott effekt i omkledningsrommet og skapet. Delia Solarform filtrerer lyset og beskytter det private området.

 1. glassflasker

gardiner og gardiner ideer farget glass flaske krukke

Fargede flasker rundeller fylle vinduene i dette vinrommet. De samsvarer pent med vinflasker i nærheten. Som et resultat oppnås ikke bare et vakkert, men også praktisk resultat, fordi vinflasker er beskyttet mot sollys.