Så du kan lage originale julebordskort

Julebordskort gjør kreative borddekorasjonsideer

Lag julebordskort

 

Jul - en av årets vakreste familiefester. Og adventen også! Dette bringer så mye forventning til det. Vi kan ikke vente på at det skal være desember igjen, og nedtellingen er på. Men snart er tiden kommet, og det gode forberedelsen vil være av stor betydning for de kreative sinnene.

I dag ønsker vi å håndtere opprettelsen av julebordskort. Vi har samlet noen inspirerende eksempler, og vi liker å vise dem. La oss ta en titt på de kreative håndtagsideene sammen, og kanskje til og med innse noen av dem selv.

Original bord dekorasjon til jul i DIY stil

sted kort, tinker, jul, ideer
Et perfekt julegardbord inneholder også de små bordskortene, som er utstyrt med navnene til gjestene. De vil ikke forårsake kaos og forvirre dine kjære gjester, der de faktisk kan sitte ned. Det er heller ikke veldig høflig å påpeke hver gjest hvor han er ved bordet. Men med navnekortene er det enkelt. Selvfølgelig kan du kjøpe dem også, men personlig berøring spiller en viktig rolle her. Med noen originale hjemmelagde plasskort vil du ikke bare imponere dine venner og slektninger, men også dypt berøre hjerter.

Kreativitet er også nødvendig på julebordet

lage julegave dekorasjoner i diy stil

Tante Luise vil være glad for det

lage bordskort Julebord dekorasjonsideerHvordan kunne du lage kreative stedskort med jul, flair deg selv? Det er ikke vanskelig. Du trenger bare noen friske ideer, og selvfølgelig har du fortsatt lyst til å gjøre kunsthåndverk, for fremfor alt bør du nyte det.

Alle de tradisjonelle julepyntene, som julekuler, røde og hvite candy canes, bjeller, furu kegler og andre naturlige materialer vil passe inn i julebordet dekorasjon. Du vil også trenge dekorativt papir og penner av ditt valg.

Her er noen eksempler på juledyr, selvfølgelig miniatyrer. Du kan også utelukke juledyr med en mal laget av papp og deretter bare gi navnet på gjesten. Rull ned og bli inspirert ...

Den dekorative hjort peker Lucy til bordet ditt

lage julebordskort lage din egen borddekorasjon

Jul hjort laget av papp og dekorative papir

tinker kort julebord dekorasjon hjort

Dekorer med en elegant klut serviett i rødt

lage bordskort julebord dekorasjon hjort bord matter

Julballene er en fin måte å bruke originale aksenter på festbordet. Du kan slå en ball inn i et alternativt navnekort (eksempelet nedenfor) eller som et "stativ" for bordkort. Begge varianter er meningsfulle, og kanskje den andre er litt enklere.

Festlig borddekorasjon i svart og hvitt med friske gule aksenter

lage papirbord ideer ideer julballer

Enkle håndverk ideer med røde julegavekuler

å lage bordduker borddekorasjon til jul med julballer

Bare sett ballen i platen

Julebordskort gjør borddekorasjon med julballer

Å vende et eple til et lyslys og et navnekort på samme tid virker heller ikke for vanskelig. Resultatet er mer enn imponerende.

Så tinkering med naturlige materialer er veldig mye i vogue. Her kan du la kreativiteten løpe vilt. Ta en titt på følgende eksempel med rosen hofter og gran grener - en annen veldig enkel håndverk ide. Enkelt fold i rosehips, form i en sirkel og dekorere med en liten grønn kvist. Selvfølgelig, ikke glem navnetabletten ...

Bruk materialer fra din egen hage

Lag dine egne julekort selv

Dekk julbordet med smak

julebord dekorasjon lage tematiske bordskort selv

Ideen med furuskegler vi liker, ærlig, best! Vi ville definitivt innse disse. Så enkelt og så effektivt er en naturlig furu kegle med navnekoder på den. Og du kan også bruke subtile farge aksenter eller legge til en bue ... Det er opp til deg.

Sølv snøeffekter

Julebord dekorasjon Gjør enkle bordkort selv

Velg egnet papir og fest med en hvit bue

Julbord dekorasjon ideer plassere kort selv lage furu kjegler

Aksenter i favorittfarge

utarbeide julebordsdekorasjoner med pinjekegler

Julebordskort laget av papir kan også enkelt gjøres. Men du trenger også en mal som du finner i håndverksbutikken. Ved hjelp av maler og kutter kan du lage tematiske figurer, som i bildet nedenfor. Først av alt bør du velge riktig papir og ha navnene trykt eller trykt på det. Du kan bruke skriften skikkelig. Du har også mye frihet i dette aspektet.

Bare nyt den kreative prosessen!

Hjemmelaget stedskort

Julbord dekorasjon ideer papirbord lage ut av papir

For en borddekorasjon i rustikk stil

Julbord dekorasjon ideer

Plasser kort som bærer håndskrift, se mye mer personlig

julebord dekorasjon christmas xmas diy prosjekter

Juleklokkene ringer allerede

julebord lage tischdeko dekoartikel i gullfarge