25 kule praktiske balkongideer – oase på balkongen

Cool Praktisk Balkong Ideer

25 Praktiske Balkong Ideer - Lag en avslappende oase på balkongen

 

De fleste bruker balkongen eller terrassen til å henge vasken der eller for å holde de gamle, ubrukte gjenstandene der. Sjelden kan du se en balkong, som fungerer som et vakkert og elegant hvilested med mange dekorative blomster.

Årsakene er følgende: det lille rommet i leiligheten, så vel som det ubehagelige miljøet. Hvem ville nyte forurenset luft i byen eller bygningen motsatt, som er bare 2-3 meter unna?

Frisk vårstemning på den lille balkongen - fargerike blomster og forskjellige plantearter

praktisk balkong ideer fargerike fargerike røde rosa blomster
Likevel ønsker vi alle å bo i et komfortabelt innredet hjem. Fremfor alt avhenger det av våre synspunkter. Begynn med å designe uteplassen eller balkongen. Lag en koselig, frisk atmosfære med mange blomster, så selv dine naboer vil ta det som en rollemodell.
Vi presenterer 8 praktiske ideer som kan hjelpe deg å snu din balkong eller uteplass til en oase eller et vakkert avslapnings hjørne. Kanskje du ikke har mye ledig plass, og du kan være veldig opptatt. Men alt avhenger bare av ditt ønske og din organisasjon.

Legg til mange blomster og mye grønt

blomster kul balkong idé design pads tre møbler

Blomster og grønne

Vi starter med det fordi det er vanskelig å forestille seg et hvilested uten blomster. Her er noen tips for å hjelpe deg før du begynner å dyrke planter.
Vanligvis er balkongen ikke veldig omfattende. Derfor vær smart og sett bare de elementene som er nødvendige der. Bruk hengende kurver - de er veldig plassbesparende. Blomsterkassene, som er mindre og mer kompakte, er også en passende løsning. Ikke plasser blomsterpotter på gulvet fordi de bare hindrer og blokkerer gangveien. Velg de arter av planter som vil trives på balkongen. For eksempel, hvis balkongen er sørvendt, kan du velge de artene som tåler det varme solskinnet om sommeren.

Organiser din fritid at du legger mer vekt på plantelivet ditt på balkongen. Først gjør balkongen kompakt ved å vokse noen planter. Hvis du bestemmer deg for å vokse flerårige avlinger, sørg for at du tar dem inn i leiligheten i vintermånedene.

Bunnløpere eller kunstgress gir en koselig atmosfære

praktisk balkong ideer markise solskygge arbeidsplassLegg et teppe eller kunstig gress på gulvet

Mosaikkgulvet og fliser kan ikke skape en koselig og varm atmosfære på balkongen, slik at du kan bruke teppe, kunstgress eller gulvløpere. Så hva gir den optiske illusjonen at balkongen er en naturlig forlengelse av rommet.

 Metallnettmøbler på balkongen

praktisk balkong ideer metall gitter sitteglass

Velg passende møbler

Hvis plassen er for liten og kompakt, glem muligheten og sjansen til å motta gjester. Prøv å gjøre det mer behagelig, selv om det bare dekker en person. Fortsatt andre viktige tips:
Tremøbler er ikke veldig holdbare. Bedre å bruke sammenleggbare møbler. Det er ikke så mye å lage en veggmontert bord selv.
Legg et skap eller kommode på balkongen hvor du kan lagre gjenstander som du sjelden bruker.

Koselig avslapping hjørne - tremøbler og grå puter

praktisk balkong ideer tre grå puter møbler gitter

Vårt mål er å føle seg nærmere naturen, så kurvmøbler er det perfekte valget. Fordi de fungerer som hagemøbler, ikke bekymre deg for at de blir våte fra regnet. Legg til munter, dekorative kasteputer og pads til dem for mer humør.

Stearinlys i krukker - romantisk atmosfære

praktisk balkong ideer tre lys lys

belysning

Lysene skal være indirekte, diskrete, funksjonelle og romantiske. Perfekt for det er lysene, som du kan sette i briller og deretter feste til veggen. På markedet er det et rikt utvalg av lanterner samt de populære sollamper. Fremfor alt, se etter effekten av indirekte, gule lys.

Plant urter og krydder på balkongen

Praktisk kul balkong ideer blomster potte gulv

Aromatiske urter og krydder

De sparer ikke mye plass, men de vil gjøre din oase fargerik og funksjonell, og deres smaker vil øke luftens kvalitet. Våre råd: Ikke bruk urter eller krydder som du kan vokse på balkongen hvis den ligger på en travel og opptatt gate.

Grønne foldemøbler, rundbord og grønn parasoll

Praktiske balkong ideer gjenopprette grønne folding møbler

Hold skyggen om sommeren

For mer komfort og trivsel, bør du vurdere muligheten for å skape tykke skygger på balkongen. Det finnes to varianter - parasoll eller markise. Den andre er dyrere, men løser noen problemer samtidig. Takket være skyggen blir oppholdsromet kjøligere på de varme sommerdagen. Så det er ikke nødvendig å bruke klimaanlegget. Blomstene ute på balkongen er godt vedlikeholdt, selv i skyggen.

Fargerike og muntere blomsterpotter - stilig dekorasjon

praktisk balkong ideer fargerike potte blomster vitne

dekorasjon

Lag en hyggelig atmosfære på balkongen, hvor du kan slappe av.

Dårlig modell for dekorasjon på balkongen - ost og smakløst

Ideer balkong kunst kunst cheesy mote fargerike

Noen tips:

Dekorer rommet etter å ha arrangert møblene. Begynn å organisere de større elementene. Bruk naturlige ornamenter fra naturen. Tørket blomster, blader, detaljer om trær med interessante former, hvite steiner. Unngå plastobjekter. Velg dekorasjon laget av tre, smijern og leire.

Grill på balkongen

Praktiske balkongideer for å få hvile

grill

Hvis du foretrekker ferskt tilberedt mat og selvfølgelig, hvis betingelsene er riktige, bør du vurdere ideen om grill på balkongen. Fremfor alt, vennligst rett din avgjørelse til ledig plass på balkongen.

         Vakker, hyggelig atmosfære på balkongen

Praktisk balkong ideer fargerik møbler sete stol Kompakt, men hyggelig møblert balkong  praktisk balkong ideer fargerik gul motiv stol stolbord

Moderne, urban design - tregulv

Praktisk balkong ideer fargerik koselig hjørne å slappe av

Vakkert avslapnings hjørne - kompakte tremøbler

praktisk balkong ideer fargerik tre gitter natur vakker Lys gul vegg - kompakt balkong utsmykket med mange blomster Praktisk balkong ideer fargerik gult gul vegg kompakt

Hvit innredning, dekorative murvegg og røde tulipaner utgjør atmosfæren på denne balkongen

praktisk balkong ideer fargerik hvit murvegg tulipaner rød

Solrik balkong i byen - grønne stoler og firkantet trebord

ideer balkong kunst kunst tre grønn stol Stor balkong - mørke kurvmøbler ideer balkong klassisk form mørke møbler

Gamle, klassiske bygning - enkel men iøynefallende balkong

ideer balkong klassisk form murvegg

Nydelig sittegruppe, hvor du kan nyte frokost om morgenen

Ideer Balkong Art Natur Fersk Sittende Avslappende Frokost

Nyt den vakre naturen fra denne store solterrassen

ideer balkong moderne natur stort rom

Urban atmosfære og matchende balkong design

ideer balkong moderne urbane blomsterkasse