Lag lamper selv – 25 inspirerende utforming ideer

Ønsker du å lage gode lamper selv? Her er noen inspirerende eksempler!

 

Du vil gjerne lage en lampe selv? Fristelsen er flott! De inspirerende eksemplene blir stadig mer. Også, de er alltid enklere når det gjelder utførelse, og samtidig er de mye mer varierte enn noen gang før.

Vi er glade for å informere deg om nyhetene på Internett og deretter dele resultatene av vår forskning med deg. Ta en titt på det vi har funnet for deg denne gangen! Du vil ikke angre å bruke tid i det!

Lag lampeskjerm og bygg en original lampe selv

Lamper gjør DIY lamper blomst Lampeskjerm DIY

Lys i form av planter

Lotus og andre planter serverer ofte designere som en kilde til inspirasjon for fantastiske papirlamper. Du kan faktisk gjøre den slags lampen selv. Flere og mer populære er de fargede varianter.

For å lage slike lamper, trenger du ikke bare å bruke papir.

Andre materialer, og til og med komponenter av andre, brukte gjenstander, brukes ofte.

Origami lampe for selvfolding i 10 trinn

Lamper gjør DIY lamper papir lampeskjerm origami lamper
Lyspærer på en lang ledning

Det industrielle utseendet har endret den estetiske oppfatningen av mange mennesker. Hva synes du om en lyspære på en lengre kabel? Et slikt elegant utseende og en så enkel design! Denne løsningen er veldig tiltalende og moderne.

Også denne varianten finner i stadig større grad farge. Dette endret helt inntrykket. Det er verdt å eksperimentere med det!

Moderne gangemøbler

Lampene selv lager DIY lamper floorboard ideer

Vintage lys i moderne farger

Du elsker vintage stilen og ønsker likevel å oppnå et moderne utseende? Ja, du kan ha begge! Dette er mulig takket være tårnarmaturene i moderne farger. Ta en titt på våre nøye utvalgte eksempler!

Gi den gamle lampeskjermen ny glans - inne i trendfargegullet

Lamper gjør DIY lamper Lampeskjermer lage gullFargerike lys

Vi har gitt deg flere eksempler på DIY lys i lyse farger. Men hva synes du om slike armaturer, som kanskje utføres i flere nyanser? Vil det være for fargerikt? Eller kanskje ikke, hvis du allerede har samme fargepalett hjemme.

Bruk lyse farger aksenter

Lamper DIY DIY Lamper Vegglampe Tre Stativ Kabel Lampe Rosa

La oss komme med gode ideer

DIY prosjekter lamper selv lage DIY lamper belysning

Montering av flere lyspærer

Du kan henge en eller ti moderne lyspærer hjemme. Det er mange gode alternativer. Slike installasjoner er svært populære. Mye av dette skyldes det faktum at det kan brukes til å lage flotte figurer som vil spice opp ditt hjem!

DIY spiselampe laget av drivved og 3 enkle lyspærer

Lampene selv lager DIY lamper spisestue lys drivved og lyspærer

Dekorer eksisterende lamper

Kanskje du liker lysene dine, men du vil få dem til å se litt mer individuelle og originale? Eller kanskje det er noe som mangler, noe som sikrer at disse lampene er ideelt integrert i ditt interiørdesign? Mange husseiere føler den måten. Derfor har dekorasjon av eksisterende armaturer blitt stadig mer populært de siste årene.

En morsom ide for din gamle lampeskjerm

Lamper gjør DIY lamper lampeskjermer lage ideer

Lampestativ fra en tom whiskyflaske

Lamper gjør DIY lamper lampestativ Jack Daniels flaske

Gjør DIY lamper med tau selv

Vi konkluderer med vår gjennomgang med en endelig ide, som nylig har blitt populær. Disse er DIY lys som ble laget av tau. Kanskje de bare er den rette dekorasjonen for deg i den kommende sommersesongen, ikke sant?

DIY lys med tau er trendy

Lamper gjør DIY lamper tau strikket

DIY ideer i rustikk stil

Lamper gjør DIY lamper tau lampestativ

Et veldig originalt anhengslys belyser hjørnet

Lampene selv gjør DIY lamper med tau rustikke stue møbler pandaer

Mer inspirerende ideer til DIY lamper finnes under ...

Lampene selv lager lamper Inspirerende ideerLampene selv lager DIY lamper ut av betong og rørLampene selv lager DIY lamper soverom vegglampeLampene selv lager DIY lamper gulvlampe messing rørLamper gjør DIY lamper moderne vegglysLampene selv lager DIY lamper strikket kabelmantel Lamper gjør DIY lamper lampeskjermer hekletLampene selv lager DIY lamper fra papir origami lamp verdenskartLampene selv lager DIY lamper papirark lysekroner Lamper gjør DIY lamper Patch Work stilLamper gjør DIY lamper vintage utseende lampe stå bøkerLamper gjør DIY lamper badminton lettkjede Lampene selv lager DIY lamper flasker fargede kabler