Rør lærer på fingrene – vi viser hvordan det fungerer!

Hvem kan plystre på fingrene og hva er formålet med denne fløyten?

De som kan, finner ut at det er enkelt, de som ikke kan gjøre det, vil absolutt lære det og aldri få det. Hvor bra er det å fløyte og hvorfor, vi vil finne ut med dette innlegget.

Å lære å fløyte kan lykkes med mye øvelse

Whistling er en sosial ferdighet som er like gammel som mennesker selv. Gjennom en fløyte kan folk høyt og raskt gi tydelige signaler eller gi ordre. Den ikke-verbale kommunikasjonen kan og kan gjøre det bra med fløyte. Spesielle og emosjonelle tilstander finner et tilstrekkelig uttrykk gjennom fløyte. Det er sporadiske anledninger som skriker etter høyt fløyte.

Lord of the rings whistle lærer illustrasjon6

Vinkelen mellom fingrene bestemmer lydens dybde

Enten du bare ønsker å fløyte på en festival eller på stadion eller bare vil lære en ny ferdighet, kan lære å fløyte ikke skade. Tvert imot. Selv i det 21. århundre, når livet blir høyere og mer fargerikt, kan en dyktig fløyte bringe deg videre.

Å ringe en taxi ville være ufattelig i New York uten å plystre.

Ringenes herre fløyte læring illustrasjon2
Ringenes Herre Fløyte Lære Illustrasjon5

Til slutt, fløy din favoritt melodi

Du kan fløyte en melodi bedre enn hum. Starten og slutten av et spill er kjent for å være satt av en på og av fløyte. Som et advarselssignal eller uttrykk for eufori høres det fløyte bra ut.

Herren av ringene lærer å plystre illustrasjon9Whistling som en sosial ferdighet

Vil du kunne fløyte riktig slik at vennene dine hører deg selv når de er veldig langt borte? Forleng deretter indeks- og mellomfingre og plasser dem ved siden av hverandre. Tungen vil rulle bakover til den berører ganen. Trykk deretter de utstrakte fingrene lett mot tungen og blåse ut litt luft. Prøv dette så ofte til du får en høy lyd.

Ringenes herre fløyte lærer illustrasjon10

Prøv rundt og ut 

Husk at en vellykket fløyte kan være en stor prestasjon for deg. Se fram til de små tingene, for akkurat summen av det forklarer deg for en lykkelig person!

Uttrykk dine sterke følelser gjennom fløyte Ringenes Herre lærer å fløyte

lær å fløyte

45 ° vinkel og en opprullet tunge 

Lord of the Rings whistle lærer illustrasjon

Med videoen går du inn i detalj av fløyten

Høyt fløyte gir klare signaler 

Noen få tips til en vellykket fløyte

Her kan du fløyte meldingen din

Ringenes Herre Fløyte Lære Illustrasjon4