20 rom farger ideer for enhver smak

blå romfarge i motsetning til skrivebordsmaleriet

Våre rom farger ideer gir deg mer klarhet

Farger i ditt hjem uttrykker din personlighet. Selv om de fleste av oss ikke tenker på fargeutforming, har det en stor innvirkning på oss. Enkelte farger eller fargegrupper kan lede vår stemning og holdning til en bestemt etablering. Så du må velge smart.

Her gir jeg deg 20 Rom farger ideer, som imponerte meg.

Mal dine vegger i favorittfargene dine

fargevalg i soveromrammet, malt seng
Hva betyr fargene og hvilken melding kunngjør de? Farger skaper tre hovedeffekter i generell forstand: aktiv, passiv, nøytral. Lyse farger er ekspansive og luftige og gjør rommet ser lysere og bredere ut. Mørke farger er sofistikerte og varme. De skaper drama og en koselig, intim atmosfære.

Svarte figurer med stenciler

fargevalg med stenciler i svart interiør

Hvis du er på rødt, må du vite at denne fargen øker energien i rommet. I stue eller spisestue stimulerer røde samtalene. På gangen gir det et sterkt førsteinntrykk.

Sunny rom

lyse gule veggfargede designblå bordGul bringer solen inn i huset og gjør innbyggerne lykkelige. Det er perfekt for kjøkkenet, spisestuen og på badet. I små rom har fargen en varm og innbydende effekt.

Den grønne stuen

grønne stue fargevalg rundbord

For romfargeideer i blått kan du bestemme, hvis du er ute etter balanse. Denne fargen vil få deg til å slappe av og slappe av og jeg anbefaler det for soverommet og på badet. Ta godt vare på nyansene, fordi det blå kan også være kaldt. Mørk blå, f.eks. forårsaker triste følelser.

Vegg og gardiner i lilla

Rom ideer veggen i lilla som gardinene

Grønnen har blitt oppfattet som den mest avslappende farge for øynene, som egentlig passer til hvert rom. Grønn har også en avslappende effekt når den brukes som hovedfarge.

Grønne vegger og blått tak

Morsom kombinasjon av farger barn rom

Hva vil du si om Lila? Lilla er fargen som gir de mest intime følelsene. Hun er dramatisk, rik og sofistikert. Du knytter dem alltid i tankene dine med luksusen.

Flerfarvede horisontale striper

flerfarvede horisontale striper i stuen rød sofa

Oransje stimulerer og gir mer energi. Den passer ikke til stuen eller soverommet, men finner en veldig praktisk bruk i treningsstudioet.

Kombiner varme farger i rommet

flerfarget veggdesign i rommet

De nøytrale farger (hvit, svart, grå og brun) er grunnleggende farger og er veldig fleksible. Bruk den svarte malingen i små doser, ellers kan du få tilbake effekt.

Nøytralt rom farger ideer

nøytrale rom ideer soverom soverom gulv lampe sofa

Stor fargepalett for soverommet

Matchende fargepalett for sovesofa

Lett følelse

milde farger og deco ideer

Hvite blomster på den brune malte veggen 

hvite malte blomster på brune vegger

Horisontale striper i grå - hvit

Romfarger rammer horisontale striper i grå hvit boks

Med figurer

Rom ideer i barnas rom ornamenter

Mal taket i lilla

rom ideer lilla tak lysekrone spisebord

Nydelig kombinasjon

Romideer i grått og beige

Rød - hvit inspirasjon

rom ideer rødt og hvitt bord

Sterk blå

rom ideer rike blå nøytrale møbler

Disse var de 20 utvalgte rommene som fargede ideer som kan hjelpe deg. Ikke glem at fargevalg er en personlig sak og bør passe din personlighet og din karakter.