Velg riktig hems med trapp til barnehagen

Den rette høye sengen med trapper i barnas rom er fargerik lekfull

 Velg riktig hems med trapp til barnehagen

Husker du de dagene da køyesengene så ut som militært tilbehør og var laget av metall og de var den mest ubehagelige løsningen som kunne tilbys til barn? For ikke å nevne at det gikk opp og ned var ingenting annet enn tortur.

Men moderne trapper og kreative stiger har gjort sengene det beste valget for møbler i barnehagen. Du vil bli overrasket over hvor mange nye variasjoner det er på markedet, og hvor lett finner du den rette sengen for ditt voksende barn.

Enten du vil flytte til en køyeseng eller bare ser etter nyttige råd, tar du følgende bilder i riktig retning.

To massive tre loft senger adskilt av en stige

Den rette høye sengen med trapper i barnas rom massivt tre
Pass på at rommet er stort nok til en køyeseng.

Siden køyesengene er et flott tillegg til barnehagen, sørger for at det er nok plass det er veldig viktig. Det gode ved køyesengen er at du kan bruke den vertikale overflaten. I kontrast er den horisontale overflaten av stor betydning for trygt å vandre rundt sengen, uten å forårsake gjensidig funksjonshemming.

Husk at tilbehør, som trapper, stiger, skuffer, trenger mer plass rundt deg for å gå normalt og fortsatt ha nok plass. Pass på at rommet er stort nok til å ha nok plass til alle disse statister. Ta noen få meter med gangavstand rundt trappene eller stiger, slik at barna kan klatre og stige trygt.

Fargerike myke madrasser med striper

Den rette høye sengen med trapper i barnas rom fire barn

Vurder riktig barnets evne til å legge inn en køyeseng

Hvis du er ute etter en seng, må du sørge for at barna er med deg i sluttstadiet av shopping, eller i det minste vet hvordan du skal håndtere trappene eller stiger. Køyesengene krever et middel hvor man når det øvre nivået. Trapper som er for smale eller vanskelige å klatre kan være en tøff utfordring for barna dine.

Hvis det er mulig, sjekk hvor vanskelig det er for dem å klatre opp trappene og sørg for at det er et rekkverk å holde fast på. Mange senger som ikke har rekkverk, er laget for eldre barn eller tenåringer som ikke trenger å bekymre seg om balansen. Ikke glem dette når du ser etter en passende seng for et barn i riktig aldersgruppe.

Pastellfarger i barnehagen skaper fred og komfort

Den rette høye sengen med trapper i barnehagen grønne arkHvite, moderne loftsenger har skuffer og hyller

Den rette høye sengen med trapper i barnehage hvite glatte overflaten

Hvilken type køyesenger vil passe godt sammen med din livsstil og dekorative stil?

Køyesenger er tilgjengelige i et flertall av former, konfigurasjoner og dekorative stiler. Det er et stort og like fargerikt utvalg av muligheter du kan tenke på, for eksempel sengene er nesten på taket, hvor du kan plassere et bord og et annet funksjonelt objekt under sengen! Dette er perfekt for små rom hvor du må spare plass. Pass på at med hvilken som helst type konfigurasjon du velger, er stigen og trappene lett å komme inn.

Innebygde loftsenger for mer enn to søsken festet - beskyttelsesreling

Den rette høye sengen med trapper i barnehagestolens sidebord

Køyesengene er endelig fasjonable igjen. Og om du velger en selvmontert seng i butikken eller ønsker en skreddersydd, er alternativene uendelige. Når du bestemmer deg for sengen, vurder sikkerheten til barneseng og planlegg nok plass rundt trappene og stiger. Barna vil nyte følelsen av uavhengighet i sin nye køyeseng!

 Fortsatt andre loftsengdesigner laget av tre, som har stiger og ekstra skyve sengerden rette køyeseng med trapper i barnehage dobbeltseng

Massiv hems med skuffer under

Den rette køyeseng med stige i barnehagen er stabilt stabil  Køyeseng utstyrt med trapper den rette høye sengen med trapper i barnehagen massive strukturen

Hvit feminin loft seng har en skyve seng for alle tilfeller

den rette høye sengen med trapper i barnehage glidende sengenStruktur av denne loftsengen    Den rette høye sengen med trapper i barnehage hvitt oppbevaringsrom