Veggmaling gul – fargedesign Idéer i frisk varm farge nyanse

veggmaling gul stue colorway vegger maling søyler

Veggfarge gul - Lag en forfriskende og varm fargevalg

 

Gul er fargen på tuplene og påskeliljer, solen, kyllingene, sitronene og kanariene. Takket være denne fargen kan du fullt ut tilfredsstille enhver atmosfære med kraft og vitalitet, mykhet og renhet. Gul er favorittfargen til barndommen min.

Dermed vises rommene lyse, uansett hvordan været er ute. Men det dystre været er ikke den eneste grunnen til å sette denne skyggen i handling. Van Gogh har mye og sannsynligvis likte å bruke denne fargen, selv når han bodde i Sør-Frankrike. Gul er velkommen overalt med sin energi og livsstil.

Sterke, pulserende og til og med sure gulger gir et fargeskjerm til alle rom. Her fyller denne fargen lysekronen, de grønne dørene og zebra-teppet på en fin måte. Og akkurat som solskinnet er gul en meningsfylt skygge. Selv om repetisjonen i dette rommet er helt ok, er det absolutt ingenting å gjøre uten.

Lys opp miljøet i huset ditt med gule farger aksenter

veggmaling gul fargevalg korridor trappvegger maling
Den mykere gule skyggen er like nydelig, selv om basen er brun, så effekten er varmere og mindre overraskende. Og du må huske: Før du ber om fargen som vises her, eller etter dette i et avbildet rom, bør du vite at ingenting er verre for reproduksjon av fargene enn et bilde. Derfor bør du skrive ned navnene på fargene for å se etter i en butikk.

Maling vegger - ideer med den gule skyggen

veggdesign veggmaling gul farge design korridor tre møbler

Det eneste som er bedre enn en gul nyanse er anvendelsen av to. Den bleke chiffronfargen til soverommet vises i sin mer modne versjon på gjesterommet. Å legge til flotte forskjellige farger er "kirsebær" av designet.

Soverom og stue fargevalg i gul

veggmaling gul soverom fargevalg vegger maling sengetøy mønsterDu kan ikke gå galt hvis du bruker farger slik naturen gjør det.

Bare se på objektet her og nyt friskheten som lilla pansies utstråler i rommet

veggmaling stue gul farge vegger maling slag

Denne myke og kremete gule minner meg om slått smør og ser bra ut sammen med en av disse fargene

veggmaling spisestue gul farge maling vegger

Igjen, oppstår disse fordelene: bruk av gule farger i rom med rikelig med sollys. Faktisk husker folk vanligvis ikke fargene på veggene når de er malt i gul.

De føler bare den innbydende naturen til disse og at de umiddelbart føler seg mye bedre

veggmaling gul fargevalg bad bad toalett vegger maling

Kombinasjonen av gul og hvit er rett og slett klassisk og gir rommet en hyttekarakter. Lyse former bidrar umiddelbart til å forbedre humøret ditt.

Visste du at bestemte farger kan gjøre deg sulten? Disse smørfargede skapene med deres litt nebuliserte øvre lag, blandet med denne tomatfargen ...

Å, ja, jeg må virkelig spise noe nå ...

fargevalg kjøkken satt opp kjøkkenskap veggmaling gul

Tror du at når du bruker gul, bør du begrense deg bare til det indre av hytter? Se på dette rommet her og tenk igjen. Hva synes du om kombinasjonen av moderne svart, grå og gul nyanser?

Ingen tvil ser det bra ut, tror du ikke?

møbler farge ideer veggmaling gul designer møbler skjenk moderne

Hvis du fortsatt har mange bekymringer, prøv å bruke en aksentvegg først. Eller bare maling taket! .. eller bakveggen!

Stue veggmaling gul farge maleri vegger

Eller vær litt dristigere og male dette treverket i nyanser av gull. Du kan forestille deg hvor kjedelig dette rommet ville se uten kremgul trebevegelsen, ikke sant?

veggmaling gul fargeskjema stue mantel

Ikke la taket være hvitt

fargeutforming kjøkken satt opp kjøkken kjøkkenduk i gul

Kjøkken bakveggen i gul

farge design kjøkken dekorere kjøkken ideer kjøkken bak veggen form gul

Ok, du kan starte med noen få små skritt. Foretrekker du å gjøre det? Så prøv litt på håndtakets håndtak! Men hvordan forfriskende gjør den uegnede gule skyggen på puten! Bare perfekt! Her har vi igjen gul og lilla! Men denne gangen var sofaen polstret i bomull. Skyggen er akkurat det samme som modne sitroner!

Begynn med subtile fargeaksenter

veggmaling gul fargeskjema trapp kaste pute farge aksenter

Fortsatt ikke føler deg komfortabel med ideen om å integrere gul? Prøv bare farger! Plasser noen grener og se hvor stor endringen av disse små detaljene er!

Stue teppe i frisk gul

fargevalg stue gul teppe kaste pute levende ideer

Gul stue sofa

farge design stue sofa gul vegg design veggmaling

Friskheten av innendørs planter 

fargevalg stue fargestoffer i gule houseplants blomster