Moderne farger for stue 2015 oppfrisk din levende atmosfære

Moderne farger for stue 2015 varm

Vi har skrevet mange artikler om valg av farger de siste månedene

 

Men dette er annerledes av noen grunner. For det første er det en titt på trender som forventes i 2015. I tillegg blir vi veiledet i vår presentasjon av konklusjonene hentet av eksperter fra AkzoNobel.

Moderne farger for stue 2015

Moderne farger for stue 2015 rundt salongbord
Det er det internasjonale senteret for fargedesign i Amsterdam. De bestemmer hovedfargen til neste år og deres mening respekteres over hele verden hver gang.

Hvis du vurderer nye farger for stuen eller andre lokaler uansett, er det best å trekke inspirasjon fra deres konklusjoner.

Varm og nøytral fargevalg kombinert

moderne farger for stuen 2015 smør gul grå

Orange kobber

Moderne farger for stue 2015 tradisjonelleÅpenbart er mennesker for kaldt i direkte og figurative forstand. Verdensutviklingen, klimaendringene, det raske, moderne livet gjør at vi vil ha noe bedre. Vi leter etter varme og kan godt finne den i oransje-kobber nyanser, som er de viktigste fargene for stuen og interiørdesign generelt.

Appellen i dette spekteret er at den er både mild, men også super moderne av metallisk glans. Som trendkombinasjon anbefaler vi å parre sammen med pastellfarger, nøytrale og andre oransje- og metallakenter.

En veldig dyp karisma

Moderne farger for stuen 2015 peis

Sikkert populariteten til oransje-kobberfargene til stuen og designet er sannsynligvis fordi de utstråler en viss dybde. Som et resultat oppretter de alltid et koselig utseende som ser varm og super behagelig ut.

En hilsen til solen og eksotiske verdener

Moderne farger for stue 2015 mynte grønn

Hvis du velger oransje-kobberfargene i stuen, så kommer du sikkert til en sterk eksotisk stil. Dette er ønsket og ønsket av flere og flere personer. Det minner henne hele tiden om sol og eksotiske, sandrike landskap. Det er derfor svært egnet å kombinere med fargene til andre naturlige elementer som oppstår i de sørlige landene. Vurder åre, sepia, blå i alle deres variasjoner. Spesielt i små mellomrom blir slike valg mer og mer populære.

Det lette spillet og de fasjonable farger i stuen for 2015

Moderne farger for stue 2015 sofaer

I 2015 regnes bruk av sammenhengende fargeskygger i fargepaletten veldig nyskapende. Dette vil gi deg en ide om lysets samspill. Dette skaper en rik tekstur. Dette skaper et dypere og varmere utseende.

Ikke bland veldig opplagte farger

Moderne farger for stue 2015 gul

Det er de lyse fargene, men i stuen 2015 vil andre stjele showet. Fordi det er nyanser som virker veldig subtile, men i siste instans dominerer mye mer i rommet enn du ville tenke før deres valg. De er spesielt billige hvis du vil lyse opp et eller annet dystert hjørne. Tenk på grå-blå og nøytrale rosa aksenter i rommet.

Beige rominnredning i tradisjonell stil  Moderne farge for Living Room 2015 vindu    Sofabord dekket med lærFarger for stue 2015 Grå sofa skinnbord moderne

Brensel som en veggdekorasjon

contemporaty farger for stue 2015 brensel

Feminine rosa og blå farger

gardiner eksempler på farger for stue 2015 nøytral

Rød fargevalg i stuen

Farger til stue 2015 Red lenestol

Betydende, elegante stykker

Moderne farger for stuen 2015 striper

   Lavt sett rundt tre kaffebordFarger for stue 2015 varm lys moderne

Dyp blå veggdesign

Moderne fargedesign for stue 2015. Hvitt skinn

Tradisjonell interiørdesign for dette året

flotte farger for stue 2015 innendørs planter

Kvinne, søt farge design

dristige farger for stuen 2015 lilla gardiner

Turkis og lysegrønn nyanser

Moderne farger for stuen 2015 gardiner sofa

Ferskenfarget veggstrimmel som en aksent her

Moderne farger for stue 2015 frisk