Dekorere butikkvinduer – Vusual merchandising på et høyt nivå

Showcase dekorere Luis Vuitton Sofia Coppola

Dekorer butikkvinduer - kule interiørdesign ideer til butikkvinduer

 

Folk som noen gang har prøvd å selge en tjeneste eller varer selvstendig, vet at det attraktive utseendet spiller en grunnleggende rolle.

Du må alltid forsøke å være et skritt foran konkurransen.

I dag har vi samlet noen inspirasjonskilder fra hele verden for deg.

Det første bildet viser oss butikkvinduene til merket Tommy Hilfiger i universitetsbutikken La Rinascente i Milano. Designer er Fabio Novembre. I dette klær og tilbehør ble presentert, som etter hans mening representerer hovedelementene i menns garderobe.

Foto: Pasquale Formisano

showcase dekorere tommy hilfiger
Kazunori Matsumura fra studioet Tymote i Tokyo skapte dette arbeidet. Han har skapt denne livlige og rolige installasjonen. Den består av 1500 konvolutter og 200 postkort. Bokstavene symboliserer åndelig og følelsesmessig enhet. Med lyseffekter oppnår man et super tiltalende utseende.

Foto: Kenta Hasegawa

showcase dekorere Kazunori Matsumura studio tymote tokio

Den tredje innredningsideen i dag ble skapt av fabrikken Poliform, sammen med det japanske firmaet Vertu. Butikkvinduene er fra et selskap dedikert til produksjon av toppkvalitets mobiltelefoner. Her har du laget et unikt design som viser den unike samspillet mellom designmøbler og tilbehør. Den har utstilt møbler som representerer spesifikke modeller for mobile enheter.

Foto: Poliform

showcase dekorere poliform design ideerHer ser vi en stor utstillingsvindu, som ble opprettet av den japanske designeren Yochi Yamamoto. Prosjektet ble realisert for Boutique Issey Miyake. Utrolig finner vi den store visuelle illusjonen som oppstår. De to meter høye tallene har blitt utstilt på en slik måte at betrakteren oppfatter dem i tre dimensjoner. Se på treflatene! Det ser ut som om du har å gjøre med et ekte sett med bord og stoler.

Foto: Yoichi Yamamoto Arkitekter

presentasjon dekorere Yochi Yamamoto design ideer

Under noe virkelig spektakulært! Det handler om Prada-butikken i New York. Den er preget av sin uvanlige og modige teatralske fantasi. Mannequins var laget av gips. Deres ingredienser ble limt sammen av ekte mennesker. Vi finner virkelig de spesielle former som de har tatt unike. Vanskelig å savne det hele ble skapt av en regissør. Det er Tadeusz Kantor.

Foto: Barneys

showcase dekorere prada mote butikk design ideer

Deretter ser du butikkvinduene i Hermes-merket, laget av det franske studioet "Zim and Zou" i Barcelona. I dette tilfellet har vi å gjøre med en oransje-blå installasjon. Alle elementer - både fra selve installasjonen og elementene som skal selges, har blitt distribuert på en måte som gir best mulig effekt.

Foto: Nacho Vaquero

showcase dekorere Hermes lagre Zim og Zou design ideer

Ikke mindre populært er vinduet dressing av motehuset Luis Vuitton. Sofia Coppola er bak dette prosjektet. Flammende og meningsfylt er betingelsene som vi vil kalle denne installasjonen. Eventyrinstallasjonen i det parisiske kjøpesenteret minner om drømmene til yngre jenter. Her kan du føle det solfylte humøret, et hav av farger og overskudd av fabelaktig tilbehør.

Foto: Mundo Flaneur

Showcase dekorere Luis Vuitton Sofia Coppola

Forretningene i antropologiserien er alltid preget av sin unike karakter. Innredningsidéene refererer alltid til egenskapene til stedet der man finner seg selv. Virksomheten i Hellas ønsker også å gjenspeile den unike sjarmen til Egeerhavet.

Foto: antropologi

presentasjon dekorere antropropologi Hellas butikk design ideer

Her ser vi det unike showcase prosjektet "Bright Young Things" av brannen Selfridges. Du opplever en rekke installasjoner som viser ungdommelig stemning. De unge designerne har vist sin visjon for omverdenen. Det var det de gjorde basert på symboler og bilder.

Foto: T. Lipop

showcase dekorere Bright Young Things Selfridges

Som et siste eksempel valgte vi butikkvinduene til motehuset Luis Vuitton blant våre innredningsideer. Det ble designet av maleren Daniel Buren i New York. Dette representerer en permanent installasjon i form av striper. Det minner om de legendariske Damier-stoffene. Det er også lekende med ideen om perspektiver, romlige konsepter og optiske illusjoner. Disse oppnås fremfor alt gjennom de flotte kombinasjonene av farger.

Foto: Julien Boudet

Showcase dekorere Luis Vuitton Daniel Buren

Var eksemplene på dagens hjemdekorasjonsideer uforglemmelig? Tror du at du bidrar til den unike karakteren til merkene som presenteres? Er dette også den første klassen av merkevarene å gjenkjenne?