Engelsk country house stil – viktige funksjoner og praktiske tips og triks

God utdannelse og aristokratisk stil i engelsk stil i interiørdesign

Når vi snakker om etniske stiler i interiørdesign, forstår vi ofte noe eksotisk. Faktisk kan de nasjonale stilene, som for eksempel engelsk - sikkert regnes.

Han, som britisk kultur, er spredt over hele verden. Den engelske stilen er påvirket av sin egen tradisjon på øya, men bærer også trekk av alle kulturer, som han kom i kontakt med under koloniseringen. Fra formene bærer han også egenskapene til mange kunsthistoriske epoker. Men engelsk stil viser alt på sin egen måte. Han er veldig oppskalere, og noen ganger overbærende og på samme tid reservert.

Et typisk interiør i engelsk landsstil

Beskrivelsen så langt er ganske generell, og vi ønsker ikke å forvirre dere med det. Med alle de omfattende innflytelsene og grensesnittene i engelsk stil med andre, er dette ganske mulig. Her er beskrivelsen av et typisk rom som er utført i engelsk stil. Vi har en Chesterfield sofa, peis, bokbibliotek, rike nyanser på veggene, mørke tremøbler, tekstil og tapet med blomsterutskrifter. De har det perfekte humøret til å pensjonere og reflektere over intellektuelle temaer som historie, kultur og filosofi.

Engelsk country house stil betyr ganske enkelt kosiness

Engelsk landstil spisestue satt opp peis rundt spisebord dresser

Komfort i engelsk landstil

Den engelske stilen er behagelig, men på en unik måte. Dette overholder normer for god utdanning, respekt og konservatisme. Det må ikke være tvil om god smak i det hele tatt.

Farger i engelsk stil

Den engelske stilen brukes hovedsakelig i svært mørke farger og dominerer de naturlige nyansene.

Typiske er brune, oker, rød, terrakotta, mørkegrønn, gull, smaragd. Pastell og dempet nyanser er også egnet: beige, melk, hvit. Det er viktig å kombinere en lys bakgrunn med mørke møbler. Dette skjer ofte, men feil kombinasjon er også mulig. Kontrollerte mønstre, streker og blomstermønstre er også ganske passende.

Materialer i engelsk landstil

Som med de fleste luksusstilene spiller det dyrebare treet den ledende rollen i møblene. De er laget av eik, til og med mørk valnøtt og rødt tre. Du kan bruke trepaneler til veggdesignen, og på gulvet kan du ideelt velge keramiske fliser med en imitasjon av naturlige materialer. Med disse kan du designe alle rommene, inkludert bad og toalett. Dette er en stor fordel hvis du vil oppnå et jevnt utseende.

Gjør badet ditt mer komfortabelt i engelsk stil

Engelsk landstil badmøbler marmor tre innebygd badekar
Den engelske stilen er ufattelig uten tapetet med en nydelig rød eller grønn overflate. Blant disse blir veggene behandlet med tre. Velvet, silke, ull, bomull og sengetøy tilhører de edle tekstilene som brukes til dekorasjonen. Naturskinn brukes til møbelpanelen.

Møbler i engelsk landstil

Møblene må være veldig reservert og klassisk. De er myke og komfortable, laget av dyre materialer. Vi bruker høykvalitets skinn og andre materialer av høy kvalitet til å kle dem opp. Antall møbler, inkludert de små - som avføring og bord skal være større. I designen ser du bedre ut av den typiske minimalistiske tendensen. De burde mer eller mindre føle at rommet er låst.

Tidløs komfort rett på gang for te

engelsk landsstil stue møbler tre møbler polstrede møbler sofa salongbord

Belysningen

Belysningen er ganske dyp i engelsk stil. Gardiner og andre hindringer hindrer lysets påvirkning i interiøret. Den kunstige belysningen er svært viktig. Den kommer fra lysekroner og flere side- og vegglamper. De har både en dekorativ og en funksjonell verdi.

Dekorasjon i engelsk landstil

Det viktigste dekorative elementet i engelsk stil er peisen. Han er utførlig forkledd, brukt av materialene, spesielt natursteinen. De tilknyttede egenskapene spiller en viktig rolle - de må være synlige og også ha en dekorativ verdi. For individualisering av rommet, og også for å fortsette familietradisjonen, benytter man i dekorasjonsfamilien bilder, porselen og krystall skulpturer, andre småbiter.

Maleriene på veggene er for det meste akvarell og olje.

Det er en meget streng regel for bruken av tapisseriene. De dyre er enkle, og de billigere er i forgylte rammer. Dekorasjonen av tekstil er av særlig betydning for engelsk stil. Gulvene er dekket av tepper i rikelig med farger. På sitteplasser finner du fløyelsputer. Gardinene er rikt dekorert med dusker. For dekorasjon er de elementene som er typiske for jakt, også viktige.

Metall møbler med buede elementer og krystall lysekrone

Engelsk land stil soverom møbler metall sofa garderobe gulv lampeHvorfor forblir den engelske stilen så aktuell i dag?

Et legitimt spørsmål ville være hvorfor et så komplekst, historisk og fra dagens synspunkt så uopprettelig stil fortsatt er nåværende?

Fremfor alt er den engelske stilen populær i oppskalere og blant folket, som legger stor vekt på historie og tradisjon. De vil skille seg ut fra mengden. Enkelte elementer og ideer til hjemmekosering er også svært nyttige hvis vi flytter inn i et historisk hus, som interiørdesign og liker å beholde det.

Det vi kan lære av engelsk stil for ethvert interiør, er hvordan vi lager et rom elegant og reservert.

En moderne tolkning av engelsk stil

engelsk country style chesterfield sofaer hvitt skinn høy haugeteppe grå lysekrone

Mønster bakgrunnsbilder er svært viktig for denne stilen

Engelsk land stil soverom innred tre møbler mønster tapet nattbord dresser

Spesielt menn opprettholder sin studie i engelsk stil

engelsk landstilstudie hjemmekontor skrivebord tre lenestol høy bunke teppe

Badet i engelsk stil, fortolket

Engelsk landstil bad sette opp bademøbler tregulv fliser

Engelsk land stil bad satt opp luksus bad gull vegger fliser

Engelsk landstil bademøbler stripete veggfliser badekar

engelsk land stil bad stue vegg fliser krystall lysekrone forfengelighet clawfoot badekar

Selv hallen og trappen er mye høyere

Engelsk landstil korridor satt opp tretrapp treskjæring

Engelsk landstil hallway trapp tre metall lysekrone

Pastellfarger og hvitt til barnehagen

engelsk landstil barnas rom sette opp barneseng høyt haugeteppe dresser

Et rustikk kjøkken øker appetitten din

Engelsk land stil spisestue kake sett tre spisebord

engelsk land stil kake dekor rustikk stil rundt spisebord klok stoler

Shabby chic og engelsk country house stil går ofte hånd i hånd

land stil metall seng blonder sengetøy spisebord rustikk stoler lysekrone

Engelsk landstil stue ideer lenestol rattan dresser nattkonsoll

Selvfølgelig bør krystall og smijern ikke mangle

Engelsk land stil bord dekorasjon vintage servise vegg speil krystall lysekrone  Engelsk landstil stue ideer smijern hvit sofa salongbord