Øvelse ball øvelser – Å miste vekt er mye lettere

Treningsballøvelser tar av seg lett

Super light gymball øvelser 

 

Finnes også de spesielle treningsøvelsene irriterende, som bare er fokusert på en muskelgruppe? Deretter ser etter de som jobber for jevn opplæring av alle muskelgrupper.

Liker du virkelig treningsballøvelser?

Tren enkle treningsballøvelser
I så fall ta en titt på våre seks superlette eksempler som kan gi et betydelig bidrag til din gode form. Å miste vekt er også mye lettere.

Hvordan holder du deg i form?

enkle treningsballøvelser som trener med ball

Treningsballøvelser 1-3

Først utfør en serie treningsballøvelser 1-3. Gjør så mange gjentakelser som mulig. Tre er tommelfingerregelen i slike tilfeller hvis du vil oppnå et høyt effektivitetsnivå.

Gjør disse enkle øvelsene hjemme hos deg

tricepts-dukkert trening med ball gymnastikk øvelserDu trenger en benk eller en stol. Deretter må du hvile nedre ben og ankler på en treningsball. Øvelsene er å trykke ned og opp med hendene dine.

Så legg deg ned på gulvet og lene bena mot ballen. Løft baksiden av kroppen, men prøv å ikke vri ryggen.

Deretter i andre fase av øvelsen, brett knærne. Begynn å lene ballen mot deg og tilbake. Skyv den inntil ballen stopper ved tærspissen.

Deretter går du inn i innledende situasjon. Gjenta dette 15 ganger.

Effektive gymnastikkøvelser for alle muskelgrupper

lavere ab crunch gym ball øvelser

Så kommer vi til den tredje øvelsen. I så fall stiller du håndleddene på treningsballen. Øvelsen består av å strekke ryggen som et "bord" og dermed varig så lenge som mulig. Prøv å holde den veien i 45 sekunder.

Treningsballøvelser 3-6

Etter å ha gjentatt den første serien så mange ganger du ønsker, kan du enkelt strekke seg ut. Alle musikkgrupper bør være involvert. Fordi noen er belastet, selv om du ikke føler deg så direkte og intensivt.

Lene ryggen på ballen for den første av de tre øvelsene. Armene skal være utstrakt og hendene skal være røde mot lårene dine. Trekk overkroppen fremover og deretter tilbake.

Styrke øvelsen for magen

knase illo gymnastikk øvelser

Den neste delen av øvelsen i øvelsen er utført med en oppreist kropp. Ta ballen. Fold armene dine og ta ballen i ansiktet ditt. Forleng deretter armene dine slik at ballen er foran og over hodet ditt. Vinkelen som dannes skal være omtrent 45 grader.

Har du sterke armer?

Shoulder curl øvelse ball øvelser

Gå tilbake til startposisjon for den siste av dagens treningsballøvelser. Bena skal spres fra hverandre ved skulderbredde. Hold magen og ryggen veldig fast. Løft ballen med utstrakte armer rett over hodet. Deretter brettes kneet og bøyes ned, slik at du kan plassere ballen foran venstre ben. Gjenta i samme retning 15 ganger.

Så, det er øvelsene i øvelsen. Igjen vil vi understreke at effekten kommer etter mange gjentakelser. Husk nummeret 3 - 3 ganger i uka!

Hvordan ser det ut? Start med det samme med de nye treningsballøvelsene?

plank illo gymnastikk øvelser

Øv 3 ganger i uken

Side-squat gymnastikk øvelser

 Alle gymnastikkøvelser i oversikt

enkle gymnastikkøvelser i oversikt

Mage, ben og rumpe øvelser

Tren balløvelser for nybegynnere og avanserte

Øvelser for vakre ben

Tren kuleøvelser for avansert

Treningsball Tren og miste vekt

Tren ball gjøre øvelser hjemme

Å miste vekten er lett

Tren kuleøvelser hjemme

   Hold deg i form!

       Fire gymnastikk øvelser for avansert