Akupressur – alternativ kur metode

Hva vet du om akupressur?

Suksess i dag har en god pris, og det er livet med ulike kroppssmerter. Disse begynner subtilt, overgang til kroniske tilstander, og på et tidspunkt vil mange mennesker miste moroa av å leve gjennom dem.

Legemidler og andre hjelpemidler har bare en midlertidig suksess. Det finnes andre terapier som er hyggelige og samtidig gir en varig effekt. De kan helbrede vår smerte. Et typisk eksempel er massasjer, så vel som annen helbredende praksis, som burde ha råd til i mellom alle. I denne artikkelen presenterer vi deg et annet alternativ. Dette er akupressur. Alle har sikkert hørt om denne metoden, ikke de? Akupressur er ofte presentert for komplisert. Dette fraråder noen mennesker for hvem denne typen massasje høres for abstrakt eller eksotisk. Det kan være løsningen på mange smerter.

Akupressur kunnskap, visdom, medisin 

akupressur leve sunt sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner foten

Vi gir informasjon om typisk smerte som kan herdes med akupressur. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg å våge å prøve denne behandlingen. Fordi det er verdt det!

Typiske symptomer som kan herdes med akupressur

Du kan behandle mange symptomer og smertefulle forhold vellykket med akupressur.

Her er noen eksempler: hodepine, øreverk, nakkesmerter, rygg og skulderproblemer.

Og slike klager kan lindres betydelig selv i svært alvorlige tilfeller, slik at pasientens liv ikke lenger er svekket.

Bekjempe hverdagssykdommer gjennom massasje 

akupressur leve sunt sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner føtter
Lær selvmassasje

Bli kjent med ens egen kropp

akupressur hodepine leve sunt sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner

hodepine

Hvem har ikke hatt hodepine? Når de blir kroniske, er de en stor skade for personens liv. Den vanligste typen hodepine er dette, noe som fører til spenning i ryggen og nakken. De er typiske for moderne mennesker fordi de ofte sitter i en og samme posisjon og lener seg fremover foran datamaskinen.

Det er fire forskjellige punkter at akupressur vet å kurere hodepine. For det første er dette punktet mellom tommelen og pekefingeren. En annen er mellom den andre og den tredje tåen. Det tredje punktet som skal behandles for slik spenning eller hodepine er øyebrynets punkt.

Å skaffe seg sunne vaner

akupressur leve sunt sunt liv helbredende praksis massasje akupressur soner erstatningDet fjerde stedet er rundt øyenbrynene igjen. Denne tommelen er høyere enn midten av øyenbrynene.

Lytt til din egen kropp

akupressur hodepine leve sunt sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner hode

En enkel øvelse som hjelper godt med ryggsmerter

øreverk

Det er mange mulige grunner til at du kan få øreverk. Disse er forskjellige infeksjoner, bihuleproblemer, endringer i blodtrykk, vann i øret og andre. Uansett årsak, lindrer akupressur og helbreder denne smerten.

Først og fremst vil vi påpeke at ovennevnte spenninger også kan være en årsak til ørepine. Trykk deretter prikken mellom tommel og pekefinger. Et annet punkt ligger i den såkalte tragusen, i området ved siden av auricleen. Det tredje punktet er noen få inches høyere. Det fjerde punktet ligger like under øyenbrynspissen.

Kroppen er et komplekst og veldig logisk system

akupressur leve sunt sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner hender

tannpine

Tannpine kan også ha en rekke årsaker. De kan til og med være forårsaket av nakkespenning. Videre kan kompresjon av tennene under søvnen, infeksjonsprosesser i kroppen og den for hyppige tyggingen av tyggegummi bli nevnt som mulige årsaker.

Det første punktet er som de to første typene smerte: Dette er dette mellom pekefingeren og tommelen. Et annet typisk sted er den store tyggemuskelen i ansiktet. I noen tilfeller hjelper akupressur mellom andre og tredje tær. En annen er under kinnbenet.

Lær å akseptere kroppen 

leve sunt sunt liv helbredende praksis massasje akupressur soner hand3

ryggsmerter

Ryggsmerter er en av plagene i det 20. og 21. århundre. Nerver, muskler og ledd kan være grunnen til at vi har alvorlig ryggsmerter. Følgende passasjer vil ha en god effekt i alle tilfeller. To punkter behandlet i denne forbindelse er to fingre under håndleddet mot armen. De er hver få inches unna håndleddet. Du kan massere eller massere poenget mellom tommel og pekefinger, samt området mellom andre og tredje tær.

Vær en hersker av din egen kropp

Smerter i eller på skuldrene

Skuldrene er noen av de mest mobile lemmer i kroppen. Det er ganske normalt at de blir oftere brukt og skadet tilsvarende. Du kan trykke på punktet flere ganger mellom tommelen og pekefingeren. Videre kan akupressuret hjelpe kroppen mellom den andre og tredje tåen. Det er også to punkter mellom armen og skulderen, som ligger på for- og baksiden av kroppen, samt fem andre punkter i nakken.

Utforsk den gamle kunnskapen med hånden

akupressur leve sunt og sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner kroppen

Dette er noen typiske eksempler på hvordan akupressur kan hjelpe deg. Dette vil bidra til å lindre en rekke andre smerter, som i magen eller i kneet. Den generelle kunnskapen som vi nå gir deg, er å hjelpe deg i en konsultasjon med spesialister på dette området, slik at du kommuniserer bedre, samt anerkjenner de gode akupressurspesialistene umiddelbart.

Akupressur er imidlertid en alvorlig helbredende modalitet som ikke lett kan praktiseres i et hjemmemiljø uten faglig forberedelse.

leve sunt sunt liv medisinsk praksis massasje akupressur soner håndsoner

leve sunt sunt liv helbredende praksis massasje akupressur soner hode