Håndverk med barn: Kreative håndverk ideer fra papp og plast kopper å lage din egen

Papir kopp og kaffe å gå? Vel, denne trenden er selvsagt fortsatt svært populær i storbyene, selv for sin praktiske side. Men dessverre tenker noen av oss på de negative konsekvensene for vårt miljø. Fordi engangs kaffekopper er ikke bare praktiske, men har en veldig dårlig livssyklusvurdering. Fordi disse ikke er egentlig resirkulerbare, men ender opp i søpla, ville det være mye bedre for oss alle å nyte vår latte macchiato i returkopper og å avstå fra å drikke i konvensjonelle kaffekruser.

Men hvis du har brukt papp eller plastikkkopper på det siste hagen, kan du beholde dem. Og med god grunn. Koppene er perfekte for å lage barn. De små vil elske det. Ikke bare deres kreativitet og fine motoriske ferdigheter er fremmet, men også indirekte deres miljøbevissthet.

Å bruke kopper som å lage materialer er en god idé. Du trenger ikke mange flere materialer eller verktøy. Fargerikt papir eller papp, akrylmaling, børster, lim, saks, knapper og penner kan gjøre underverk. Shaky eyes Klistremerker og plysj ledning samt fjær og garn er også velkomne materialer som gjør håndverkskapene enda morsommere og mer lekne.

Søte pingviner laget av papir kopper

pingvin basilikum med barn fra papir kopper

I dag har vi en flott samling kreative utformingsideer med kopper klar for deg, noe som ikke bare vil gi barna dine mye moro, men også deg. Spesielt dyr kan enkelt gjøres av plast- eller papirkopper. Med litt fantasi og noen forslag, kan en helt ny dyrepark opprettes på kort tid.

Lag bare søte jungeldyr med maling og plysj

dyr tinker med småbarn ape tiger ku
For å lage slike søte dyr, som de ovenfor, trenger du bare å skru koppene opp ned og komme i gang. Dette gir figurene et bedre grep. Det er best å male koppene i hvitt først, slik at fargene kan vises bedre etterpå. Etter at det hvite fargelaget har tørket, kan du fortsette til selve maleriet. Her er noen flere eksempler på maleri. Det er egentlig ikke vanskelig. Bare prøv det!

Du kan da forme ørene og haler ut av den plysjede ledningen og feste dem på koppene. I stedet for plysj kan du selvfølgelig også bruke farget papir eller papp.

Kreative sommerideer fra kaffekopper og papir

papir kopp dyr tinker med barn

Ikke glem rystende øyne! Så dyrene ser enda mer levende ut. Hva med, for eksempel, en søt isbjørn og en søt pingvin?

Disse to vennene kan til og med skape smårollinger

tinker med barn papir kopp dyr hvit bjørn pingvinEn hel familie av ender gjøres også raskt. Den gule fargen til kyllingene kan til og med påføres direkte på koppene for å oppnå et jevnere, kjøligere DIY utseende.

Små ektemenn med sin mor

diy ideer kylling duck gjør ting ut med papir kopper

Disse kaniner nedenfor kan også opprettes veldig enkelt og fargerikt. Fremfor alt gjør seteffekten dem svært populære hos mange barn og voksne, selv i etterspørselen som dekorasjon. På denne måten kan du selvfølgelig gjøre mange andre dyr eller fantasifulle skapninger.

Spesielt egnet til påske

Påskebunnies tinker med barns stoff

gjør tinkers med små barn ut av plastikk kopper

Med hvite eller fargerike fjær fra håndverksbutikken eller fra parken, blir søte ugler raskt laget.

Bare farg hvite fjær i vannfarger som ønsket

Papircup-håndverk ideer for barn med fargerike fjær

håndverk ideer med papir kopper plast kopper tinker med barn   Owls gjør papir kopper med barn

Selvfølgelig er julen også et stort tema når det gjelder håndverk med barn. Reinsdyr og snømenn er klart blant de mest populære håndverksmotivene for de små. Disse kan også gjøres raskt av papp eller plastikk kopper. Nedenfor kan du også se hvor nøyaktig … enkelt og genialt!

Juletid er håndverkstid

renskinn med babyer fra papirkopper

tinker tinker fra plast kopper håndverk ideer for barn

pingviner gjør papirkopper morsomme

Schneemaenner plast kopp tinker med barn papir kopp

På den annen side er frosker, krabber, sommerfugler og blomster de beste tingene å gjøre om sommeren. Ikke noe problem! Her har vi akkurat de rette ideene for det.

Så, hvis du vil oppleve mye å lage gøy med kjære og til og med gjøre noe godt for miljøet, kan du prøve noen av disse flotte utformingsideer utenom kopper! Og hvem vet, kanskje du også tenker på mange kreative ideer …

Igjen veldig grei og lett å etterligne

Frøken selvklebende instruksjoner lage ideer til barn

Krabbe tinker med barn fra papir kopper plast kopper

søte sommerfugler gjør papir kopper håndverk ideer med barn

margaritter laget av plast kopper tinker med barn

dyr ideer tinker med barnas papir kopper

Katter og hunder lager ting ut med papirkopper fra barn

løve tinker med barn papir kopp garn

tinker med barn plast kopper kaffe krus

gjør påskeharen selv med barns ideer

Påske kurver fra plastikk kopper tinker med barn

Påsk Bunny laget av plastikk kopper håndverk ideer for barn

Papirkopp spinnende med barns ideer

tiger leopard tinker med barn fra plastikk kopper

Papirkopp tiger selv basel med små barn

søte dyr tinker med barn ku kylling gris

lage dyr med barn fra papir kopper